Security engineer

Nearshore Software Development met Óscala’s Security Engineer Team

Heeft u een dedicated Security Engineer nodig voor uw softwareprojecten? Zoek niet verder dan Óscala, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van softwareontwikkelaars op afstand aan bedrijven, voornamelijk in Nederland. Onze nearshore-softwareontwikkelingsdiensten, ook wel outsourcing of outstaffing genoemd, zijn ontworpen om uw bedrijf toegang te geven tot getalenteerde ontwikkelaars die nog volop beschikbaar zijn.

Dedicated Security Engineer ontwikkelaars voor uw bedrijf

Elke ontwikkelaar bij Óscala werkt toegewijd voor één klant. Dit betekent dat of u nu één fulltime ontwikkelaar of een compleet ontwikkelingsteam moet inhuren, wij de middelen hebben om aan uw behoeften te voldoen. Onze ontwikkelingscentra zijn gevestigd in Valencia en Barcelona, en ons Nederlandse verkoopkantoor is gevestigd in Haarlem, waardoor communicatie en samenwerking tussen onze teams en onze klanten gemakkelijk is.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van nearshore softwareontwikkeling

Nearshore softwareontwikkeling biedt een aantal voordelen voor bedrijven die hun capaciteit aan softwareontwikkeling willen uitbreiden. Een van de belangrijkste voordelen is kostenbeheersing, aangezien nearshore-ontwikkeling over het algemeen goedkoper is dan offshore-ontwikkeling. Bovendien zorgt het werken met een bedrijf als Óscala, dat ontwikkelingscentra in Spanje heeft, voor dezelfde tijdzone en nauwe culturele afstemming tussen uw bedrijf en de ontwikkelaars die aan uw projecten werken. Dit kan leiden tot verbeterde communicatie en samenwerking, wat resulteert in een efficiëntere en effectievere ontwikkeling.

Expertise in beveiligingstechniek

Bij Óscala hebben we een team van experts op het gebied van beveiligingstechniek. Onze ontwikkelaars zijn zeer bedreven in een verscheidenheid aan beveiligingstechnologieën en best practices, en zetten zich in om uw software en gegevens veilig te houden. Of u nu een enkele applicatie of een volledige infrastructuur moet beveiligen, onze beveiligingstechnici hebben de kennis en ervaring om de klus te klaren.

Zorgen voor de veiligheid van uw softwareprojecten

Beveiliging is een cruciaal aspect van softwareontwikkeling en bij Óscala nemen we het zeer serieus. Onze beveiligingstechnici zijn opgeleid om potentiële beveiligingsbedreigingen in elke fase van het ontwikkelingsproces te identificeren en te beperken. Door met Óscala samen te werken, kunt u er zeker van zijn dat de software die door uw Óscala employees ontwikkel wordt, veilig is en voldoet aan de industrie standaarden.

Als u op zoek bent naar een dedicated Security Engineer of een Security team, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen bij Óscala. Onze diensten voor nearshore softwareontwikkeling, onze inzet voor beveiliging en ons team van deskundige ontwikkelaars staan klaar om u te helpen uw doelen te bereiken.