Haskell Developers

Haskell Developers inhuren

Een of meer Haskell Developers inhuren kan een antwoord zijn op het groeiende probleem van beperkt aanbod van developers in Nederland. Haskell is een sterke, functionele programmeertaal die toepassingen met een goede performance oplevert. Maar het is ook een taal die veel kennis vereist. In Nederland is die kennis lastig te vinden. De zoektocht vormt voor veel bedrijven een moeizaam dossier. Wanneer u kiest voor outsourcing via Óscala, kunt u echter op korte termijn wél beschikken over een uitstekend gekwalificeerd team van Haskell ontwikkelaars. Dit werkt is Spanje, dus nearshore, op basis van remote detachering.

Via Óscala kunt u een team van hoogopgeleide dedicated Haskell programmeurs inhuren voor wie deze techniek geen geheimen kent. Dedicated wil zeggen dat onze mensen niet voor andere opdrachtgevers, maar uitsluitend voor uw bedrijf werken. Wij ontzorgen u bovendien volkomen. Ondanks al deze voordelen, bespaart u toch geld. Eén Haskell ontwikkelaar inhuren of een groter team? Bij Óscala is alles mogelijk.

Inhuur van Haskell Ontwikkelaars uit Spanje

Ons netwerk van IT-specialisten omvat uitsluitend zeer goed gekwalificeerde mensen. In plaats dat ze bij uw bedrijf in Nederland werken, opereren ze echter vanuit een van onze Spaanse Nearshore Development Centers in Spanje. Detachering op afstand ontlast uw bedrijfsvoering. Het omvat dat wij het toezicht voor u verzorgen en de benodigde randvoorwaarden creëren. Werkplek, HR-zaken en administratieve besognes zoals het salaris, de afdracht van belastingen en het registreren van ziekte en verlofuren, nemen wij u allemaal uit handen. Op andere punten, zoals de inhoudelijke aansturing, houdt u vanzelfsprekend alle mogelijkheid tot initiatief.

Wie de moeizame werving van IT-specialisten in Nederland al eens heeft ervaren, zal blij verrast zijn om te ontdekken hoe vlot dit traject via Óscala verloopt. De samenstelling van uw eigen team van Haskell developers kan binnen enkele weken zijn beslag krijgen.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelige inhuur van Haskell Developers via Óscala

Het zoeken naar een of meer ervaren Haskell ontwikkelaars leidt in Nederland vaak tot outsourcing. Het aanbod van zulke specialisten is in Nederland nu eenmaal te beperkt om iedereen te kunnen bedienen. Dit drijft de marktwaarde – lees: salarishoogte – van Haskell programmeurs enorm op. Alternatieven zijn echter beschikbaar: door remote detachering kunt u sterk op de kosten besparen. Nearshore outsourcing is een aantrekkelijke optie die lage kosten met hoge kwaliteit weet te combineren. U omzeilt de bekende en soms zwaarwegende nadelen van offshore oplossingen in bijvoorbeeld Latijns-Amerika of India. Óscala concentreert zich na jaren van ervaring op veel arbeidsmarkten op Spanje. Hier zijn veel uitstekende vakmensen te vinden, als sterk bewijs van het voortreffelijke IT onderwijs in het land. Werken voor een Nederlands bedrijf staat in Spanje te boek als prestigieus, waardoor veel specialisten geïnteresseerd zijn.

Outsourcing in Spanje is een optelsom van voordelen. Spanje kent veel developers met een hoge graad van bekwaamheid. U kunt Haskell programmeurs tegen relatief lage kosten inhuren. Zij gaan met enthousiasme aan uw projecten werken en vinden snel en probleemloos hun weg in uw organisatie. Cultuurverschillen zijn niet aan de orde.

Ga zelf in gesprek, test en kies de beste Haskell ontwikkelaars

Inpasbaarheid in de specifieke sfeer en cultuur binnen uw bedrijf is misschien niet meetbaar, maar wel belangrijk. Bij Óscala erkennen we het grote belang van medewerkers die zich goed aan hun omgeving kunnen aanpassen. Natuurlijk spelen kennis en ervaring eveneens een zeer grote rol en is het evenzo van gewicht dat kandidaten in het Engels met hun nieuwe collega’s kunnen communiceren. Uit alle kandidaten stellen wij een shortlist samen, die vervolgens het uitgangspunt vormt voor de laatste selectiefase. In de regel zal uw bedrijf hierin zelf het voortouw nemen en ook de selectiemethode vormgeven. Ook de inhoudelijke aansturing is meestal een aangelegenheid waarin de opdrachtgever een stempel drukt.

Breng uw kosten omlaag

Een software developer inhuren met hulp van Óscala is kostenbesparend en levert kwaliteitswinst op. Maar ook uw flexibiliteit ondergaat een stimulans. Wij kunnen heel snel op uw veranderende wensen en behoeften anticiperen en het detacheringsproces precies naar uw voorkeuren organiseren. In deze formule zijn op- en afschalen van uw team snel te realiseren.

Snel uw ideale team samenstellen

Het grote netwerk van Haskell specialisten is een van de sterke punten waarvan u als klant van Óscala kunt profiteren. Binnen slechts enkele weken kunnen we een aantal geschikte kandidaten aan u voorstellen.

Dat op de Spaanse arbeidsmarkt een opzegtermijn van slechts veertien dagen de norm is, verkort de aanlooptijd andermaal. De door u gekozen ontwikkelaars kunnen vrijwel altijd zeer snel hun entree maken binnen uw team.

Outsourcing van dedicated Haskell ontwikkelaars

Uw via Óscala geworven programmeurs werken uitsluitend voor uw bedrijf. Die exclusiviteit neemt al zijn aanvang tijdens de wervingsfase. Hierbij is slechts uw specifieke wervingsprofiel het uitgangspunt. Deze filosofie impliceert dat ook ongebruikelijke profielen bij Óscala alle ruimte krijgen. Het zoeken naar de meest geschikte kandidaten staat bij ons voorop.

De ruime beschikbaarheid van ruim gekwalificeerde ontwerpers maakt hoge kwaliteitseisen mogelijk. Alleen de kandidaten met het best op uw projecten toegespitste CV is voor ons goed genoeg. Met compromissen nemen we geen genoegen.

Ongeacht welke Haskell-toepassingen u in gedachten hebt, met hulp van Óscala kunt u altijd de juiste mensen vinden. Versterk uw IT-teams met excellente developers waarmee het prettig samenwerken is. Bij Óscala laten we u graag delen in onze kennis en ervaring.