JavaScript

Javascript Developers inhuren

Heeft u al eens overwogen om in uw bedrijf te kiezen voor het inhuren van Javascript Developers in plaats vanhiernaar op de Nederlandse arbeidsmarkt op zoek te gaan? Het zoeken naar Javascript ontwikkelaars levert voor veel Nederlandse ondernemingen serieuze problemen op. Het aanbod is klein en de kosten kunnen hoog oplopen. Maar Óscala kan u een oplossing bieden in de vorm van outsourcing. Door outsourcing kunt u een bekwaam nearshore  Javascript programmeursteam opzetten dat uw projecten met grote deskundigheid kan uitvoeren. Onze developers werken voor u vanuit Spanje, op remote basis. U heeft de beschikking over één of meer  dedicated developers die op basis van detachering geheel exclusief voor uw bedrijf werken. Óscala staat voor volledige ontzorging. Bovendien is het inhuren van een remote developersteam kostenefficiënt. Óscala biedt u een oplossing op maat. Het is mogelijk om één enkele programmeur voor u te werven, maar ook een compleet team.

Inhuur van nearshore Javascript Developers

Detachering via Óscala levert u remote werkende vakmensen op van uitstekende kwaliteit. Zij werken fulltime vanuit een Nearshore Development Center in Spanje. Wij verzorgen hierbij het toezicht voor u verzorgen. Ook regelen we alle randvoorwaarden. Hierdoor kunt u zaken als de onboarding, de zorg voor de werkplek, het verzorgen van de HR en alle administratieve aspecten aan ons overlaten. Salaris, afdracht van belastingen en de registratie van ziekteverlof en vakantiedagen drukken geen last op uw bedrijfsvoering. Outsourcing via Óscala werkt snel: een compleet eigen team van Javascript developers kan binnen enkele weken voor u paraat staan.

Natuurlijk zij er ook dingen die u liever zelf in de hand houdt. De definitieve selectie uit de door ons geworven kandidaten kunt u dan ook zelf maken en ook de inhoudelijke aansturing is een aspect waarbij u zelf rechtstreeks bent betrokken.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelige outsourcing via Óscala

Outsourcing naar het buitenland is een modern en kwalitatief verantwoord alternatief voor iedereen die moeite heeft met het vullen van specialistische IT-teams. Er zijn over de gehele wereld genoeg landen te vinden waar veel talent aanwezig is. In het verleden werd de oplossing vaak overzee gezocht, maar nearshore outsourcing biedt belangrijke voordelen boven offshore kennisbronnen in onder meer Latijns-Amerika en Azië. Bij Óscala leggen we ons geheel toe op outsourcing naar Spanje, waar veel uitstekende vakmensen voorhanden zijn die graag voor een Nederlands bedrijf werken. Dankzij onze oplossingen voor nearshore outsourcing kunt u een compleet en schaalbaar team van ervaren remote Javascript ontwikkelaars inhuren tegen relatief lage kosten.

De keuze voor Spanje is niet toevallig. Er zijn daar veel meer Javascript ontwikkelaars te vinden dan in Nederland, van bovengemiddelde kwaliteit. Via Óscala kunt u meeprofiteren van de resultaten van de hoge standaard van het IT-onderwijs in Spanje. Doordat het gemiddelde inkomensniveau in Spanje onder het Nederlandse ligt, is outsourcing ook kostentechnisch voordelig.

Interview, test en kies zelf uw Javascript developers

Onze taak ten aanzien van de werving van geschikte kandidaten die als ontwikkelaar voor u kunnen werken, vatten we niet licht op. Afgezien van hun expertise is de mate waarin de mensen binnen uw passen. Uiteraard is het primair van belang dat ze de Engelse taal goed beheersen. Op basis van onze shortlist kunt u vervolgens zelf de keuze maken welke kandidaten u voor een nadere kennismaking wilt uitnodigen. Het laten uitvoeren van selectiemethoden behoort tot de mogelijkheden.

Winstpunten van remote outsourcen

De lage kosten voor inhuur van een Javascript programmeur via Óscala in Spanje zijn aantrekkelijk. Maar daarmee zijn de voordelen nog niet uitgeput.  Outsourcing in Spanje staat synoniem voor hoge kwaliteit. En doordat wij snel de omvang van uw team kunnen aanpassen of processen kunnen bijstellen, wint u aanzienlijk aan flexibiliteit. Ook dit verhoogt de efficiëntie

Een deskundig team zonder tijdverlies

Dankzij het bijzonder grote netwerk van onze recruiters, hebben wij een scherp zicht op het aanbod en de beschikbaarheid van de beste Spaanse IT-specialisten. Hieronder bevinden zich met zekerheid ruim voldoende Javascript developers die binnen uw profiel passen. Veel van deze mensen zijn al eerder bij een of meer van onze klanten gedetacheerd geweest, waardoor de lijntjes kort zijn. Hierdoor slagen we er in de regel in om binnen luttele weken kandidaten aan u te kunnen presenteren.

Op de Spaanse arbeidsmarkt kent men een opzegtermijn van veertien dagen. De door u geselecteerde kandidaten kunnen hierdoor meestal snel voor u aan de slag.

Veelzijdige Javascript ontwikkelaars tegen lage kosten

Als wij developers voor u werven, zullen ze voltijds en dedicated bij uw bedrijf worden gedetacheerd. Dedicated houdt in dat u de enige opdrachtgever bent.

Het traject van werving en selectie is voor elke vacature uniek. Wij begrijpen dat specifieke wensen bijzondere eisen aan het wervingsprofiel stellen. Wij zijn erop ingericht om hieraan alle ruimte te bieden. Onze missie is om voor u de beste kandidaat te zoeken.

Javascript is een vrijwel onmisbaar element binnen interactieve webpagina’s. Bij het zoeken van geschikte Javascript ontwikkelaars staat bij Óscala voorop dat wij de meest geschikte developers voor uw team zoeken, met inachtneming van alle elementen die hiervoor bepalend zijn. Door samen te werken met Óscala, kunt u uw Javascript projecten tot grote hoogte doorontwikkelen.