OpenCart

OpenCart Developer inhuren

Doordat e-commercetoepassingen steeds belangrijker worden, neemt ook het aantal bedrijven toe dat doelbewust kiest voor het inhuren van een OpenCart Developer. Misschien heeft ook uw bedrijf baat bij het verder professionaliseren van commerciële softwaretoepassingen. In dat geval zou het een goed idee kunnen zijn om kennis te maken met de uitgekiende nearshore outsourcing van Óscala. Het is voor ons geen enkel probleem om binnen ultrakorte tijd een uitstekend gekwalificeerde OpenCart programmeur aan te trekken, of zelfs een geheel e-commerce development team dat zich met het OpenCart-platform kan bezighouden. U bepaalt zelf de aard en omvang van onze ondersteuning; wij vullen dat vervolgens snel en doeltreffend voor u in.

Voordelen van remote werkende OpenCart Developers

Een van uw primaire eisen bij het outsourcen of outstaffen van IT-capaciteit zal ongetwijfeld zijn dat de kwaliteit in orde is. We kunnen u geruststellen: bij Óscala zorgen we voor de beste denkbare mensen. U kunt er tevens van op aan dat de door u ingehuurde specialisten voldoende productief zullen zijn: al onze mensen werken voltijds en op dedicated basis. Bij ons geen constructies waarbij ontwikkelaars hun aandacht moeten verdelen over verschillende opdrachtgevers. Onze specialist werkt uitsluitend voor uw bedrijf en kan zich hier dan ook volop op concentreren, maar is mede hierdoor tevens veel beter in staat om in uw bedrijf te integreren.

Onze developers werken voor u vanuit een van de twee Nearshore Development Centers die in Spanje zijn gevestigd. Nederlands sprekende supervisors zien hier toe op de werkzaamheden en fungeren tevens als uw aanspreekpunt ter plaatse. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht in ons kantoor in Haarlem. De werkplekken die onze IT-deskundigen in Spanje ter beschikking hebben zijn door ons ingericht volgens de specificaties die wij met u afspreken. Hier vindt uw OpenCart developer een prettige en stimulerende werkomgeving. Een bijkomend voordeel van remote outsourcing is het ontzien van uw eigen bedrijfsvoering. Want de HR-aangelegenheden, administratieve zaken en alle regelwerk zijn niet uw verantwoordelijkheid, maar komen voor onze rekening. U kunt zich hierdoor volledig concentreren op het uitzetten en beheren van de grote lijnen.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelige outsourcing via Óscala

De beschikbaarheid van voldoende kundige en ervaren OpenCart ontwikkelaars laat in Nederland te wensen over. Dit dwingt veel bedrijven ertoe om de stap te zetten tot outsourcing. Over de grens zijn vaak meer developers beschikbaar. Wanneer die in landen werkzaam zijn waar het gemiddelde inkomen lager ligt, kunnen besparingen op de loonkosten worden gerealiseerd. Maar de ene outsourcing is de andere niet. U kunt op zoek gaan in landen in Azië, Latijns-Amerika of Afrika, maar dat pakt soms minder goed uit. Onze nearshore IT-dienstverlening is erop gericht om bedrijven te helpen met het benutten van geweldig potentieel in Spanje, zonder zich zorgen te hoeven maken over de complexiteit van het managen van een offshore team.

Bij Óscala kiezen we in volle overtuiging voor Spanje. Het ruimschoots aanwezige IT-talent en de beperkte culturele en sociale verschillen zijn goede uitgangspunten voor succesvolle outsourcing. We vinden er veel OpenCart developers die uitstekend zijn gekwalificeerd en graag voor uw bedrijf zullen werken.

Werving en selectie volgens de standaarden die ú stelt

Bij het werven van geschikte programmeurs speelt meer dan hun kwalificaties op papier. De vraag of een developer een medewerker kan worden met wie het plezierig samenwerken is, is minstens zo belangrijk. Een eerste vereiste is dat uw nieuwe developer goed Engels spreekt, maar we vinden het voor een echt passend profiel evenzo van belang om goed te begrijpen wat de speciale kenmerken van uw bedrijf zijn en welke sfeer er heerst. Dit heeft dan ook speciale aandacht bij onze kennismaking met u.

Hierna gaan onze recruiters met een duidelijke opdracht aan de slag. Zij kunnen terugvallen op een zeer groot en fijnmazig netwerk. In de praktijk zijn wij binnen twee weken in staat u een shortlist van uitstekende kandidaten voor te leggen. Op basis hiervan kunt u beslissen wie u voor een eerste gesprek wilt uitnodigen. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om kandidaten in aanvulling hierop een testopdracht te laten uitvoeren.

Meer flexibiliteit

Door de inhuur van een goede OpenCart ontwikkelaar krijgt de kwaliteit van uw e-commerce een geweldige kwalitatieve boost. Maar ook wordt uw bedrijf een stuk flexibeler door. Wij denken graag met u mee welke toepassingen kunnen worden ontwikkeld en hoe grootschalig u uw project wilt aanpakken. Daarbij is niets in beton gegoten: wanneer u door nieuwe inzichten wilt op- of afschalen, begeleiden en realiseren we dit vlot zonder vertragende protocollen.

U houdt te allen tijde de regie. Dankzij onze flexibele werkwijze biedt nearshore outsourcing u de mogelijkheid van de inhuur van een enkele remote werkende OpenCart developer, maar ook van een volledig team van dedicated specialisten. En dit alles tegen scherpe kosten.

Geen tijdverlies

Het goede netwerk van ons recruitment team bekort de voorbereidingstijd tot een minimum. Wij kennen de markt en kunnen snel de meest geschikte developers traceren. Het resultaat is een ruime selectie van goed opgeleide OpenCart programmeurs die voor inhuur in aanmerking komen. Wij gaan recht op ons samen met u vastgestelde doel af en verdoen geen tijd met te algemeen opgestelde zoekprofielen. Onze efficiënte werkwijze staat garant voor korte doorlooptijden van alle fasen binnen het unieke traject van werving en selectie.

Op de Spaanse arbeidsmarkt is een opzegtermijn van slechts veertien dagen de norm. De door u gekozen kandidaat kan hierdoor snel beginnen.

Vind precies de ontwikkelaar die u zoekt

Uw samenwerking met Óscala leidt tot doeltreffend maatwerk, simpelweg omdat u daarmee als veeleisende klant het beste geholpen bent. Bij Óscala stellen we hierom uw wensen altijd centraal. De procedures zijn gericht op efficiëntie en hebben volledige ontzorging als uitgangspunt. Ook wanneer uw wervingsprofiel minder alledaags is, gaan we snel en goed over tot passende actie. Dat binnen onze filosofie uitsluitend dedicated werkende specialisten passen, zal geen verwondering wekken. Wij zijn er van overtuigd dat deze aanpak tot de grootste klanttevredenheid leidt.  

U houdt volledige controle over de projecttijdlijn, het budget en de kwaliteit van de producten die de door u ingehuurde OpenCart developer aflevert.

Door het inhuren van een of meer OpenCart ontwikkelaars door tussenkomst van Óscala kunt u uw softwareteams versterken en de toekomstbestendigheid van uw bedrijf verzekeren. Onze IT’ers kunnen voor elke toepassing worden ingezet. Of u nu hulp nodig hebt bij de ontwikkeling van nieuwe modules, de integratie met systemen van derden wilt ontwikkelen dan wel verbeteren of doorlopende ondersteuning en onderhoud van uw systemen zoekt, Óscala heeft altijd een passende oplossing voor uw wensen.