Salesforce

Salesforce Developer inhuren

Door voortschrijdende schaalvergroting op het gebied van digitalisering en professionalisering gaan veel bedrijven tegenwoordig over tot het inhuren van een Salesforce Developer. Volwaardig klantrelatiebeheer is gebaat bij een goed functionerend digitaal platform. Maar de ontwikkeling en het onderhoud hiervan vereisen specialistische vakkennis, die in Nederland helaas moeilijk te vinden en bovendien kostbaar is.

Bij Óscala kennen we de problemen waartegen Nederlandse ondernemers aanlopen. Het is geen sinecure om op de oververhitte IT-arbeidsmarkt toereikende development-capaciteit te vinden. Maar het inhuren van een hoogwaardige remote werkende ontwikkelaar behoort tot de mogelijkheden en kan veel voordelen opleveren. Óscala biedt zulke alternatieven aan op basis van outsourcing of outstaffing.

Een voordelige remote werkende Salesforce developer

Deskundige en ervaren Salesforce ontwikkelaars zijn in Nederland moeilijk te vinden. De stap om development ten behoeve van Salesforce platformen te outsourcen is voor veel bedrijven een logische.

Wanneer u het inhuren van een remote werkende Salesforce developer door outstaffing of outsourcing in overweging neemt, stelt u hier vanzelfsprekend een aantal eisen aan. Zo zult u er in de eerste plaats van verzekerd willen zijn dat een ingehuurde programmeur de kwaliteit levert die u verlangt. Maar ook hebt u behoefte aan iemand die goed binnen uw bedrijf past. En bovenal moet er sprake zijn van een betaalbaar alternatief.

In sommige landen is meer dan voldoende aanbod van de IT-professionals die u zoekt. De loonkosten liggen daar in een aantal gevallen eveneens lager. Dit biedt Nederlandse bedrijven kansen om op de kosten te besparen. 

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De extra voordelen van outsourcing via Óscala

Outsourcing van IT-werkzaamheden kent verschillende variabelen. Als klant hebt u keuzemogelijkheden op het gebied van de omvang en aard van de uitbesteding, maar ook ten aanzien van het land waaruit uw nieuwe medewerkers afkomstig zijn. Er opereren verschillende aanbieders op de Nederlandse IT-arbeidsmarkt, met uiteenlopende visies en filosofieën.

Óscala maakt duidelijke keuzes op het gebied van outsourcing voor Nederlandse bedrijven. Op basis van onze jarenlange ervaring, hebben wij onze werkzaamheden geconcentreerd in Spanje. Vanuit twee eigen Nearshore Development Centers werken de beste IT-specialisten aan projecten van Nederlandse bedrijven.

Nearshore outsourcing door tussenkomst van Óscala levert u mensen op die gewend zijn topkwaliteit leveren. Het IT-onderwijs in Spanje staat op grote hoogte. Hierdoor stromen elk jaar weer veel hoogwaardig geschoolde programmeurs in op de arbeidsmarkt.

Onze remote werkende Salesforce ontwikkelaars werken uitsluitend dedicated voor onze klanten. Dit houdt in dat hun talent en inzet niet wordt uitgesmeerd over projecten van verschillende afnemers, maar geheel ten dienste van een van onze klanten wordt ingezet. Het behoefte weinig uitleg dat dit de productiviteit en het commitment van onze IT-specialisten ten goede komt.

Ontzorging is een rode draad binnen het concept van onze dienstverlening. Een van de voordelen van outsourcing via Óscala is dan ook dat wij veel van de werkzaamheden die normaliter deel zouden uitmaken van uw eigen bedrijfsvoering, van u kunnen overnemen. Dat geldt niet alleen voor de component werving en selectie, maar ook voor allerlei onvermijdelijke werkzaamheden van administratieve en juridische aard. Uw eigen mensen houden hierdoor hun handen vrij voor zaken die meer in het belang van uw onderneming zijn.

De beste balans door nearshoring in Spanje

Zoals gezegd komt outsourcing in verschillende vormen en smaken. In verschillende landen in Azië, Latijns-Amerika en Afrika is tegen relatief lage kosten veel capaciteit beschikbaar, maar veel Nederlandse bedrijven ondervinden hier op de langere termijn onverwachte nadelen. Deze worden onder meer veroorzaakt door taal- en cultuurbarrières, en vaak ook doordat veel van deze landen in andere tijdzones zijn gesitueerd. Al deze nadelen blijken een geoliede samenwerking dikwijls in de weg te staan en vergen veel van de medewerkers die de ontwikkelteams moeten managen.

De keuze voor Spanje die we bij Óscala hebben gemaakt, elimineert in één klap alle hierboven genoemde tekortkomingen. Niet alleen zijn er in Spanje veel Salesforce developers met optimale vaktechnische kwalificaties, maar ook blijken dezen in cultureel opzicht goed aansluiting te kunnen vinden bij hun nieuwe Nederlandse collega’s. Tijdverschillen zijn niet aan de orde en het werken voor een Nederlands bedrijf wordt door Spaanse IT’ers overwegend als eervol en inspirerend ervaren. Toch betaalt u voor al dit potentieel aanzienlijk minder dan u voor een Nederlandse vakgenoot zou doen.

Maatwerk voor optimale flexibiliteit

Bij Óscala zetten we de specifieke wensen, behoeften en eigenschappen van uw bedrijf op de eerste plaats. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat goede outsourcing niet gebaat is bij het tot norm verheffen van de grauwe middelmaat. Waar het ene bedrijf meer rendement heeft van een kleinschalige oplossing door middel van outstaffing, haalt de ander juist winst uit complete outsourcing en schaalvergroting. Wij besteden om deze reden veel aandacht aan de kennismaking met uw bedrijf. In ons gesprek met u kunnen we gezamenlijk vaststellen wat de go’s en no-go’s zijn en welke vorm van nearshoring het beste bij uw bedrijf past. Pas dan zijn wij in staat een adequaat wervingsprofiel voor de do0r u gezochte developer(s) samen te stellen.

Inhuur van een bekwame Salesforce ontwikkelaar verhoogt de kwaliteit van uw klantrelatiebeheer, maar ook de flexibiliteit van uw bedrijf. U houdt volledige grip op de toepassingen die uw nieuwe developer ontwikkelt. Volume en tijdpad zijn zaken die u zelf kunt bepalen. Het op- of afschalen van projecten is direct mogelijk, zonder enig opgelegde vertraging om wat voor reden dan ook.

Onze focus op nearshore outsourcing en outstaffing staat garant voor maximale expertise op het vlak van de begeleiding van uw project, maar reduceert ook de kosten.

Maximaal rendement mogelijk

Wij beschikken over twee Nearshore Development Centers in Valencia en Barcelona. Ons Nederlandse kantoor is gevestigd in Haarlem. Wij houden van korte communicatielijnen en onze processen zijn hier dan ook doelbewust op ingericht.

De werkplekken in onze Spaanse Nearshore Development Centers worden door onze zorg ingericht, waarbij uw specificaties als leidraad fungeren. De door u ingehuurde Salesforce ontwikkelaar kan hier in een rustige maar tegelijkertijd plezierige en motiverende werkomgeving aan uw projecten werken. Wellicht vindt u het beter dat uw nieuwe Salesforce specialist voor een kennismakings- en inwerkperiode enige tijd in Nederland werkzaam is? Andersom is het ook denkbaar dat u en uw team naar Spanje willen reizen voor overleg en teambuilding. Dit is allemaal door ons te regelen.

Vind uw nummer 1 ontwikkelaar

Het uitgelezen netwerk van onze recruiters vormt het ideale uitgangspunt voor een kwalitatief superieur en vlot verlopend proces van werving en selectie. Doordat wij de Spaanse IT-markt zo goed kennen en continu op zoek zijn naar nieuw talent, kunnen we in de regel snel een aantal bij uitstek geschikte developers voor u opsporen. Het met u vooraf opgestelde signalement vormt hiervoor een solide basis.

Onze bevindingen leiden al snel tot een shortlist van goed opgeleide en ook in andere opzichten topgeschikte Salesforce specialisten. Dit is het moment waarop u de regie van ons kunt overnemen en met de kandidaten in gesprek kunt gaan. De sollicitatieprocedure is een van de zaken waarover u volledige zeggenschap hebt. Wanneer u de kandidaten tests of assessments wilt laten afleggen, spelen wij graag een faciliterende rol.

Breng de ontwikkeling van uw Salesforce klantrelatiebeheer vandaag nog in een stroomversnelling. Neem contact op met Óscala en ervaar de vele pluspunten van onze uitgekiende dedicated nearshoring in Spanje.