Kotlin

Kotlin Developers inhuren

Een Kotlin Developer inhuren is misschien onbekend voor u. Maar doordat het vinden van een programmeur die goed thuis is in Kotlin in Nederland een zaak van veel geduld en hoge kosten is, is er veel voor outsourcing te zeggen. Kotlin is verreweg de meest gebruikte programmeertaal voor Android apps. Óscala herkent als geen ander het gebrek aan gekwalificeerde mensen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij bieden u een aantrekkelijk alternatief: inhuur van Spaanse Kotlin ontwikkelaars. Via deze weg kunt u op zeer korte termijn en met grote flexibiliteit een nearshore Mobile programmeursteam van start laten gaan. Remote, maar toch betrekkelijk dichtbij. U kunt dedicated Kottlin programmeurs inhuren met grote vakkennis en gedegen ervaring, die op basis van detachering aan uw projecten werkt. Kiezen voor Óscala betekent voor u en uw onderneming totale ontzorging. Bovendien kunt u met het inhuren van Kotlin programmeurs op de kosten besparen. Kleine projecten of omvangrijke teams: voor elke behoefte aan Kotlin developers heeft Óscala een passend antwoord.

Inhuur van remote Kotlin programmeurs

U kunt ons met een gerust hart de werving en selectie van Kotlin  ontwikkelaars toevertrouwen. Wij zorgen in alle gevallen voor de beste match: voortreffelijk opgeleide mensen die fulltime voor uw bedrijf aan de slag willen gaan.. Zij doen dat echter niet in Nederland, maar in een van onze Nearshore Development Centers in Spanje. Detachering op afstand is een concept dat u veel ruimte geeft. Wij regelen het toezicht voor u en zorgen dat alle randvoorwaarden om uw team te laten werken in orde zijn. U hebt letterlijk geen omkijken naar zaken als werkplekken, HR-aangelegenheden en administratieve handelingen ten aanzien van salaris, verlof, ziekte en belastingen.

Remote Outsourcing is ook een tijdefficiënte oplossing. Het in gereedheid brengen van een team van Kotlin programmeurs neemt op deze manier doorgaans slechts enkele weken in beslag. Wij doen zonder tijdverlies maar gedegen het voorwerk, maar als klant houdt u altijd het laatste woord in de selectie van de kandidaten. En wanneer de trein eenmaal rijdt, kunt u ook de inhoudelijke aansturing volgens uw eigen ideeën vormgeven.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke voordelen biedt outsourcing via Óscala?

Nederland komt er maar bekaaid af wanneer het gaat om hooggekwalificeerde software developers. Dit drijft de kosten van IT-projecten onnodig op. Daarentegen biedt het buitenland op dit gebied veel kansen, tegen overwegend beduidend lagere kosten. In het verleden werd vaak gekozen voor het outsourcen overzee, maar ook dit levert nadelen op het gebied van verschillen in opvattingen ten aanzien van bedrijfscultuur of iets simpels als het tijdsverschil.

Daarentegen biedt nearshore outsourcing alle voordelen van detachering van personeel op andere continenten, maar ook de voordelen van een relatief beperkte geografische afstand en de cultuur-gerelateerde overeenkomsten die hiermee samenhangen. Spanje, het land waarin Óscala zich heeft gericht, biedt een ideale mix: Er zijn hier veel hooggekwalificeerde specialisten die eervol vinden om voor een Nederlands bedrijf te mogen werken. Dankzij nearshore outsourcing hebt u de mogelijkheid om de beste ervaren dedicated remote IT-specialisten in uw team te verzamelen, zonder dat dit excessieve bedragen vergt.

Dat outsourcing in Spanje in veel opzichten aantrekkelijk is behoeft weinig betoog. In Spanje zijn veel meer Kotlin developers werkzaam dan in Nederland. Het uitstekende onderwijs op IT-gebied werpt duidelijk zijn vruchten af, ook in kwalitatieve zin, De arbeidsmarkt in Spanje is echter minder gespannen dan bij ons. Banen zijn er in principe voldoende beschikbaar. Maar de beste professionals maken graag gebruik van mogelijkheden om voor buitenlandse bedrijven te werken.

Interview, test en kies zelf

Mensen kunnen nog zo goed zijn in hun vak, maar als ze niet in uw bedrijf passen gaat het niet werken. Wij letten daarom sterk op het vermogen van kandidaat-developers om zich aan de cultuur binnen uw bedrijf in te passen. Een goede beheersing van de Engelse taal is een vanzelfsprekendheid. Met gebruikmaking van ons grote netwerk kunnen we snel een aantal geschikte kandidaten vinden. Daarmee stellen we een shortlist samen op basis waarvan u een selectie voor de eerste gespreksronde kunt maken. Hoe u de selectieprocedure wilt vormgeven, is geheel aan u. Mogelijk wilt u ook testopdrachten of een andere vorm van assessment in de procedure betrekken; dit is allemaal mogelijk en wij zijn u er graag bij behulpzaam.

Uw kosten lager en beter onder controle

Kotlin developers inhuren via Óscala levert uw bedrijf kostenbesparing op. De loonkosten van Spaanse IT’ers liggen op een lager niveau dan die van hun Nederlandse vakgenoten. Maar misschien wel net zo belangrijk is dat outsourcing uw wendbaarheid vergroot, U kunt snel de omvang van uw teams op- of afschalen; Wij zijn maximaal flexibel en kunnen de processen zonder lange voorbereidingstijd geheel op uw wensen afstemmen.

Snel uw dreamteam samenstellen

Het recruitmentteam van Óscala is uitstekend ingewijd in de Spaanse IT-arbeidsmarkt. Wij kennen veel Kotlin specialisten persoonlijk. Vaak werkten deze mensen al eerder voor een van onze opdrachtgevers. Een ideale basis om snel een toegewijd team bij elkaar te krijgen.

In Spanje is een opzegtermijn van twee weken gebruikelijk. De door u gekozen kandidaten kunnen hierdoor snel voor u aan het werk. 

De beste Kotlin ontwikkelaars door detachering via Óscala

Detacheren via Óscala houdt in dat onze programmeurs dedicated werken. Voor de duur van uw project werken zij uitsluitend voor u en niet voor andere bedrijven. Dat wij u bij het samenstellen van uw team alle ruimte geven blijkt al bij de werving, die we geheel afstemmen op het door u geformuleerde programma van eisen, Bijzondere wensen vormen voor ons geen enkele belemmering. De kandidaten die wij u op basis hiervan kunnen aanbieden vormen dan ook zonder uitzondering een goede match.

Dat Kotlin ontwikkelaars die u via ons kunt inhuren door het grondige voorwerk vaktechnisch prima onderlegd zijn is een vanzelfsprekendheid. Zij kennen als geen ander de grote voordelen van het in deze techniek programmeren voor mobiele platformen. In de Android-wereld is Kotlin inmiddels niet meer weg te denken. Maar ook op het gebied van andere toepassingen verovert deze moderne programmeertaal steeds meer terrein. Wanneer het gaat om het creëren van maximaal effectieve code en een maximale productiviteit, met als bijkomend voordeel een minimum aan programmeerfouten, zet Kotlin nieuwe standaarden. De beschikbaarheid van gedegen specialisten op dit gebied is echter een voorwaarde om maximaal van de voordelen te kunnen profiteren.

Óscala schept voor u de voorwaarden om geschikte Kotlin developers voor uw toepassingen te kunnen aantrekken. Wij kunnen u er bij helpen om in een mum van tijd over een team van specialisten te kunnen beschikken waarop u kunt verder bouwen.