C Sharp

C Sharp Developers inhuren

Steeds meer bedrijven zetten de stap om tegen lage kosten C Sharp developers in te huren. In de ruim twintigjarige geschiedenis van C Sharp (ook bekend als C#) heeft het zich ontwikkeld tot een veel gebruikte, flexibel inzetbare programmeer- en scripttaal. De kans dat er bij uw IT-projecten vraag zal zijn naar C Sharp ontwikkelaars is dan ook groot. De problematische beschikbaarheid van voldoende Nederlandse ontwikkelaars kan dan een hindernis vormen. Maar Óscala biedt uitkomst door middel van nearshore outsourcing. Een ideaal concept om snel een C Sharp programmeursteam in de steigers te kunnen zetten. Uw team van ontwikkelaars werkt op remote basis in Spanje. Zij werken dedicated, oftewel uitsluitend voor uw bedrijf, op detacheringsbasis. Uw samenwerking met Óscale luiden het einde in van veel zaken die energie, tijd en geld kosten. Óscala ontzorgt en helpt uw kosten in de hand te houden. Ontdek nu de voordelen van de inhuur van IT-specialisten via Óscala.

Inhuur van remote C Sharp Developers

Stop met het vruchteloos zoeken naar Nederlandse C Sharp programmeurs. Het door onze tussenkomst inhuren van C Sharp ontwikkelaars levert uitstekende vakmensen op. Voltijds inzetbaar vanuit een Nearshore Development Center in Spanje. Remote detachering houdt onder meer in dat het toezicht en alle randvoorwaarden onze verantwoordelijkheid zijn. Wij zorgen voor goede werkplekken met de juiste apparatuur, een prettige werksfeer die de productiviteit stimuleert en het regelen van de bijkomende HR-aangelegenheden en alle administratieve aspecten. Zaken als salarisbetaling, belastingafdracht, het registreren van ziekte- en vakantiedagen kunt u aan ons overlaten.

Onze aanpak staat garant voor een snelle afwikkeling van het aanlooptraject. Uw eigen team van C Sharp programmeurs staat binnen enkele weken voor u klaar. Toch houdt u zelf op alle belangrijke punten de controle. De selectie van de kandidaten kunt u zelf afhandelen. Hetzelfde geldt voor de inhoudelijke aansturing gedurende de looptijd van uw projecten.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van inhuur van C Sharp Developers via Óscala op een rij

Outsourcing is voor veel bedrijven die zich intensief bezighouden met IT-projecten de norm geworden. Nederlandse specialisten laten zich nu eenmaal lastig vinden. Daarentegen is er in het buitenland vaak sprake van een andere marktsituatie. Er zijn meer professionals beschikbaar en de kosten om die in te huren vallen vaak veel lager uit. Vaak werd in het verleden gefocust op outsourcing overzee, vooral in Azië en Latijns-Amerika. Dat beeld is inmiddels aan het kantelen. Veel Nederlandse bedrijven ervaren de voordelen van nearshore outsourcing als doorslaggevend. Bij Óscala hebben ervaringen uit het verleden geleid tot een concentratie op Spanje, waar veel zeer goed gekwalificeerde vakmensen te vinden zijn. Zij gaan maar al te graag voor uw bedrijf aan de slag. Dankzij nearshore outsourcing via Óscala kunt u een enkele developer of een volledig team van ervaren IT-specialisten inhuren en zo uw IT projecten een krachtige stimulans bezorgen.

De gunstige Spaanse arbeidsmarkt en een aantal bijkomende factoren zorgen ervoor dat outsourcing in Spanje een kansrijk scenario oplevert. In Spanje is decennialang sterk ingezet op ontwikkeling van IT-potentieel. Het onderwijs op dit terrein in Spanje staat internationaal hoog aangeschreven. De Spaanse economie biedt voldoende kansen voor IT-personeel om zich te ontwikkelen. Dat neemt echter niet weg dat het werken voor een Nederlands bedrijf op het CV van elke Spaanse C Sharp developer meerwaarde vertegenwoordigt.

Naar eigen inzicht C Sharp kandidaten selecteren

Voor de werving van C Sharp ontwikkelaars biedt het gedegen netwerk van Óscala een voortreffelijk startpunt. We letten er bij de eerste selectie vanzelfsprekend sterk op of kandidaten juist gekwalificeerd zijn, maar verliezen niet uit het oog dat er meer factoren van belang zijn voor een geslaagde integratie in uw bedrijf. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat kandidaten goed met de Engelse taal overweg kunnen. Ons voorwerk levert een shortlist op die voor u de basis is voor de eindselectie. U kiest zelf met welke kandidaten u het gesprek aangaat, Ook het verdere verloop van de procedure, in de vorm van een assessment of een testopdracht, kan geheel en al door u worden bepaald.

Kosteneffectief en flexibel

De inhuur van een software developer in Spanje via Óscala bespaart uw bedrijf geld. Meteen al, doordat Spaanse IT’ers voordeliger in te huren zijn dan hun Nederlandse collega’s. Maar ook de uitstekende kwaliteit en het feit dat uw projecten uiterst flexibel kunnen worden georganiseerd, draagt bij aan de kosteneffectiviteit van samen met Óscala georganiseerde IT-projecten. Wij kunnen direct op uw veranderende wensen en behoeften inspelen en het proces van detachering geheel volgens uw inzichten inrichten. Opschalen en afschalen kan altijd op zeer korte termijn worden verwezenlijkt.

Een compleet team, zonder tijdverlies

Recruitment via ons verloopt in de regel zeer snel. Door ons grote netwerk van C Sharp specialisten kunnen we direct contact legen met een ruim aantal kandidaten. Meestal duurt het minder dan slechts enkele weken tot wij de eerste geschikte kandidaten aan u kunnen voorstellen.

Dat op de Spaanse arbeidsmarkt een opzegtermijn van slechts veertien dagen algemeen is, levert nog meer tijdwinst op. Hierdoor kunnen de door u geselecteerde specialisten snel aan het werk.

Outsourcing van de beste C Sharp ontwikkelaars

Inhuur van C Sharp programmeurs betekent altijd dat de geworven mensen dedicated voor uw bedrijf werken. U bent derhalve de enige opdrachtgever. Het behoeft geen betoog dat dit altijd sterk de voorkleur verdient boven andere constructies.

Doordat uw samenwerking met Óscala altijd resulteert in een volstrekt uniek traject van werving en selectie, is het ok mogelijk om tot in de kleinste details rekening te houden met uw specifieke eisen en wensen. Een bijzonder wervingsprofiel zal ons nooit voor problemen stelen. U bepaalt waaraan uw beste kandidaat dient te voldoen.

De veelzijdigheid van C Sharp heeft tot gevolg dat de CV’s van ontwikkelaars op dit gebied uiteenlopende ervaringen kunnen bevatten.

Bij onze werving en selectie zijn we hier alert op en houden we altijd scherp zicht op de specifieke behoeften zoals die met u zijn besproken

Bij Óscala gaan we tot het uiterste om voor u de beste C Sharp developers in te huren. Wij kijken er naar uit om met samen met u uw IT-projecten naar een hoger plan te tillen.