Barcelona Remote Software
Development Center

We verwelkomen u graag in ons Software Development Center Barcelona. Met het kantoor gevestigd op loopafstand van de Placa Catalunya ben je in een mum van tijd op het vliegveld van Barcelona. De goede bereikbaarheid, centrale ligging en prettige werkomgeving binnen het Nearshore IT Development Center, zorgt voor optimale werkomstandigheden voor uw software development team. Onze lokale Nederlandtalige supervisie in Barcelona ondersteunt het team met alle HR aspecten en sociale activiteiten.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een IT Development
Center in Barcelona?

Barcelona is de tweede stad van Spanje met een inwoneraantal van 1,8 miljoen en een vestigingsplaats voor vele multinationale bedrijven. De high tech scene in Barcelona kent vele start ups en scale ups; dit brengt een enorme behoefte aan technologische kennis en kunde met zich mee. Vele IT / Software Developers hebben zich dan ook gevestigd in Barcelona. Barcelona kent vele gerenommeerde universiteiten met als grootste de UB (Universidad de Barcelona) met meer dan 65.000 studenten.

De aanwezigheid van veel hoogopgeleid IT Talent en de goede internationale bereikbaarheid heeft Óscala doen besluiten om ook in deze geweldige stad een Software Development Center op te zetten.

Kom langs in ons Software
Development Center

Uiteraard bent u van harte welkom om een bezoek te brengen en samen te werken met uw team zodra dat geïnstalleerd is in ons kantoor. Het regelmatig bezoeken van uw team aldaar bevordert de samenwerking en betrokkenheid van het remote team en biedt uiteraard aan u en uw medewerkers een uitstekende gelegenheid tot teambuilding in een zeer prettige stad als Barcelona.