C++ / C Developers

C Developers inhuren

De programmeertaal C wordt tegenwoordig vooral voor relatief technische toepassingen gebruikt. Doordat het onder de programmeertalen als een niche geldt, zijn er niet veel specifieke C Developers te vinden. Toch zijn er nog veel toepassingen waarin C een rol speelt.

Wanneer u een vakspecialist op het gebied van C zoekt en hierin in Nederland dreigt vast te lopen, biedt Óscala biedt u de mogelijkheid door middel van outsourcing een geschikte specialist te vinden. U kunt zelfs een compleet programmeursteam bij elkaar brengen. Onze ontwikkelaars werken op remote basis, nearshore in Spanje. Zij werken dedicated, dus uitsluitend voor uw bedrijf, op basis van detachering. Inhuren van IT-professionals via Óscala betekent volstrekte ontzorging. Bovendien kunt u op de kosten besparen. Al uw IT-projecten, groot of klein, krijgen vleugels dankzij nearshore detachering via Óscala.

Remote C Developers inhuren

Wanneer u ons bij het werven en selecteren van C software ontwikkelaars te hulp roept, kunnen wij voor uitstekend opgeleide mensen zorgen. Onze developers zetten zich voltijds voor u in vanuit een goed geoutilleerd Nearshore Development Center in Spanje. De formule van detachering op afstand houdt in dat het toezicht en alle randvoorwaarden onze verantwoordelijkheid zijn. Wij zorgen voor de werkplekken, alle HR-aangelegenheden en de administratieve kant van de zaak. Alle beslommeringen omtrent salaris, belastingen, ziekteregistratie en vrije dagen kunt u aan ons overlaten. Alles kan in een korte tijd zijn beslag rijgen. Binnen slechts enkele weken hebt u de beschikking over een compleet mobile developers team. Óscala regelt veel voor u, maar op vitale punten houdt u zelf de regie. De selectie van de uiteindelijke kandidaten verzorgt u vermoedelijk liefst zelf en ook bij de inhoudelijke aansturing houdt u de touwtjes in handen.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inhuur van C Developers via Óscala biedt overtuigende voordelen

Door het beperkte aanbod van IT’ers op de Nederlandse arbeidsmarkt is outsourcing een veelgebruikt alternatief om projecten doorgang te laten vinden.

Op veel arbeidsmarkten in het buitenland is schaarste geen issue en de  kosten zijn in de regel lager dan wanneer u Nederlands personeel zou kunnen werven. Bij outsourcing kan het gaan aan offshore oplossingen, met personeel uit bijvoorbeeld Latijns-Amerika of Azië, of nearshore in Europa. Dit biedt een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van offshore. Óscala concentreert zich bij haar activiteiten op het immense potentieel in Spanje. Er zijn hier veel excellente specialisten beschikbaar met veel ervaring. Met nearshore outsourcing kunt u in korte tijd een volledig team van gespecialiseerde dedicated remote IT’ers op te zetten, terwijl u op kosten bespaart.

Outsourcing in Spanje heeft veel voordelen. Er zijn veel meer C developers werkzaam dan in Nederland, gezegend met absoluut bovengemiddelde kwalificaties. De stevige traditie op het gebied van IT-onderwijs die Spanje kent, betaalt zich hierin terug. Gelukkig kunt u hier als Nederlandse opdrachtgever goed van profiteren. Spaanse IT-profs vinden het vaak erg aantrekkelijk om voor een Nederlandse onderneming te werken.

Selecteer uw C kandidaten naar eigen inzicht

Bij het werven en selecteren van mensen die als developer voor u zouden kunnen werken, is van het allergrootste belang dat de juiste chemie ontstaat. Dit gaat om basisvoorwaarden als een goede beheersing van de Engelse taal, maar ook om zaken als voldoende adaptievermogen aan de cultuur binnen uw bedrijf. Het met u overeengekomen profiel zal leiden tot een door ons aangeleverde shortlist, waarmee u de laatste selectieslagen kunt maken. Hoe u het aannameproces inricht, is uw vrije keus. Een testopdracht of een andere vorm van assessment is voor ons probleemloos in te passen.

Breng uw kosten omlaag

Inhuur van software developers in Spanje via Óscala is goed nieuws voor uw IT-budget, zonder op kwaliteit in te leveren. Maar er zijn meer voordelen. Flexibiliteitstoename ligt eveneens in het verschiet. Het is mogelijk om uw project heel snel op- en af te schalen als daaraan behoefte is. Voor Óscala is met maximale wendbaarheid anticiperen op de dynamiek van uw bedrijf een tweede natuur.

Uw team zonder vertraging op sterkte

Ons team van recruiters kan steunen op een groot en kwalitatief superieur netwerk van C ontwikkelaars. Hiermee kunnen we op zeer korte termijn  voldoende geschikte kandidaten aan u voorstellen.

Aangezien in Spanje een maximale opzegtermijn van slechts veertien dagen de gewoonte is, kunnen de door u geselecteerde kandidaten snel een start maken met uw projecten.

Exclusieve outsourcing van C ontwikkelaars

De formule van dedicated programmeurs zoals wij die aanbieden, houdt in dat een developer bij slechts één opdrachtgever wordt gedetacheerd. Wij leveren dienstverlening op maat. Uw aanvraag leidt tot een uniek wervings- en selectietraject, waarbij uw specifieke wensen en eisen centraal staan. Hierdoor is een bijzonder wervingsprofiel nooit een probleem. Het zoeken naar de beste kandidaten voor uw bedrijf is onze missie.

Doordat gedegen kennis van C niet zo algemeen en de programmeertaal een vrij specifiek toepassingsgebied kent, is het belangrijk om erop te letten dat de ervaring van kandidaten aansluit bij het door u opgegeven profiel. Dankzij onze kennis en ervaring is een snelle invulling van de vacatures die bij uw bedrijf bestaan echter nooit een probleem.