squarespace

Squarespace Developer inhuren

Uw Squarespace webplatform kan fors aan kwaliteit en professionaliteit winnen door het inhuren van een remote werkende Squarespace Developer. Hoewel Squarespace een relatief laagdrempelig platform is, is er veel kennis nodig om uw website en bijbehorende toepassingen optimaal te ontwerpen. Op de Nederlandse IT-arbeidsmarkt ligt deze kennis niet voor het opscheppen en rijzen de prijzen de pan uit. Dus waarom zou u niet eens nadenken over outsourcing of outstaffing om alles uit Squarepace te halen wat erin zit?

Óscala is toonaangevend in nearshore outsourcing van vakkundig IT-personeel. Kwaliteit staat bij ons voorop en mede hierom werken wij hoofdzakelijk met Spaanse developers. Onze ervaring leert ons dat een in Spanje werkzame Squarepace programmeur een welhaast ideale aanvulling kan vormen op uw eigen softwareteam.

Succesvolle nearshoring van Squarespace developers

Het is niet onwaarschijnlijk dat ook binnen uw bedrijf het tekort aan goede IT-profs zich hard laat voelen. Ook wanneer u gekozen hebt voor gebruik van het Squarespace-platform, valt het soms niet mee om de invulling van uw vacatures voor developers in de pas te laten lopen met uw ambities. Bovendien zijn de tarieven voor goed IT-personeel in Nederland dusdanig gestegen, dat er een discrepantie ontstaat in de verhouding tussen de loonkosten van uw IT’ers en die van andere medewerkers. En uiteindelijk kunt u elke euro maar één keer uitgeven.

Wanneer u de problematiek die hierdoor ontstaat effectief wilt oplossen, kan Óscala u een stuk verder helpen. Wij kunnen zorgen voor zeer goed onderlegde Squarspace ontwikkelaars, die u op inhuurbasis voor uw projecten kunt inzetten. U kunt dit doen door een developer aan uw softwareteam toe te voegen  – we noemen dit outstaffing – maar als u de zaak grootser wilt aanpakken, kunnen we eveneens voor een compleet developement team zorgen dat geheel zelfstandig projecten voor u ten uitvoer brengt (outsourcing).

Via ons ingehuurde IT-vakmensen kunnen aan uw projecten werken zoals uw eigen medewerkers dat doen, voltijds en dedicated (dus zonder dat ze ook beschikbaar moeten zijn voor andere opdrachtgevers). Het meest in het oog lopende onderscheid is dat ze in de regel opereren vanaf een andere locatie. In het geval van de nearshore outsourcing die Óscala aanbiedt, vormen twee moderne Nearshore Development Centers in Spanje het basisstation. Uw ontwikkelaars beschikken hier over prima uitgeruste werkplekken. Nederlands sprekende supervisors zien toe op de werkzaamheden en kunnen u elk moment van de dag van informatie voorzien en als klankbord en aanspreekpunt dienen.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De baten van nearshore outsourcing naar Spanje

Óscala is al lang een belangrijke speler op de markt van de IT-outsourcing, maar onze focus is in de afgelopen jaren verschoven naar nearshoring in Spanje. Voorheen waren sommige andere arbeidsmarkten, met name overzee, prominenter in beeld dan de Europese alternatieven die zich tegenwoordig aandienen. Maar offshoring in Azië, Afrika of Latijns-Amerika vormt vaak niet zo’n gelukkige formule voor Nederlandse bedrijven, zeker wanneer er sprake is van gezamenlijk met Nederlandse collega’s uit te voeren projecten. Er moet rekening worden gehouden met tijdverschillen, terwijl taal- en cultuurbarrières soms contraproductief uitwerken.

In Spanje spelen zulke problemen geen rol. Onze klanten kunnen zonder beperkingen profiteren van de uitzonderlijke kwaliteit van de developers die wij voor hen kunnen inhuren. Remote outsourcing volgens de principes van Óscala brengt kwaliteitswinst voor uw softwareontwikkeling binnen handbereik. U bespaart daarbij op de kosten, door lagere loonkosten, meer efficiëntie, toegenomen flexibiliteit en beperking van de overhead.

Spaanse developers bewijzen zich keer op keer als zeer gemotiveerde medewerkers, die moeiteloos hun weg weten te vinden in de organisatie van Nederlandse bedrijven. Ze zijn voortreffelijk opgeleid en spreken goed Engels.

Het in eigen beheer in dienst nemen van IT-deskundigen is risicovol en bewerkelijk. Inhuur maakt uw bedrijf veel wendbaarder en beter voorbereid op onvoorziene omstandigheden die schaalvergroting of -verkleining noodzakelijk maken. Bovendien kunt u veel tijdrovende administratieve en andere ondersteunende bijkomstigheden aan ons overlaten. U hebt de voordelen van extra IT-capaciteit, zonder dat deze onnodig zwaar op uw bedrijfsvoering en financiën drukt.

Een eigen visie op werving en selectie

Wanneer u ons inschakelt om op zoek te gaan naar geschikte ontwikkelaars voor de Squarespace toepassingen binnen uw IT-architectuur, starten wij altijd een volslagen uniek traject van werving en selectie op. Om te beginnen gaan we met u in gesprek over de behoeften, eisen en wensen die bij u leven. Maar tegelijkertijd spannen we ons in om werkelijk begrip te krijgen van wat uw bedrijf bijzonder maakt. Het mag misschien overdreven klinken, maar grondige kennis van de achtergronden van uw aanvraag, de bedrijfscultuur en de sfeer waarbinnen uw nieuwe medewerker zijn werkzaamheden zal gaan verrichten, vereenvoudigen de werving en selectie niet alleen, maar zijn ook een sleutel tot werkelijk succes.

Het nut van dedicated werken  

Wanneer u kiest voor nearshoring met als doel de softwareontwikkeling binnen uw bedrijf een duw in de goede richting te geven, is het zonde als er verstoringen zijn waardoor de door u ingehuurde specialist suboptimaal zou presteren. Voor een goede gang van zaken is het daarom van waarde dat een developer ongestoord zijn werk kan doen. Onze doelmatig ontworpen Nearshore Development Centers dragen bij tot een positieve werkbeleving, waarbinnen afleidende factoren tot een minimum worden beperkt, maar contact met sparring partners altijd tot de mogelijkheden behoort.

Binnen de filosofie van Óscala is een belangrijk element dat voor klanten ingehuurde ontwikkelaars exclusief ter beschikking zijn voor juist die ene klant. Daarom werken onze developers altijd dedicated voor één bedrijf.

Klantgericht vanaf het begin

Óscala zou Óscala niet zijn zonder ons creatieve en ervaren recruitment team. Dit beschikt over een omvangrijk netwerk dat de hele Spaanse IT-markt bestrijkt. Binnen deze kaders is het vinden van de kandidaten die het beste bij uw bedrijf passen een zaak die in hooguit twee weken is beslecht.

Hierdoor kunnen we snel een eerste selectie maken en een aantal uitstekend gekwalificeerde mensen op onze shortlist plaatsen. Deze selectie vormt het uitgangspunt voor de eindselectie, waarin u zelf een grote en ook beslissende rol speelt. U kiest welke kandidaten in aanmerking komen voor een gesprek en bepaalt ook de verdere strategie die tot de keuze van de uiteindelijke kandidaat zal leiden. We laten u in dit traject vanzelfsprekend niet aan uw lot over, maar staan u terzijde met raad en daad.

Na de eindselectie kunt u nóg een voordeel van de Spaanse arbeidsmarkt verzilveren; in Spanje is de gebruikelijke opzegtermijn namelijk slechts veertien dagen. Uw kandidaat kan hierdoor lekker snel voor u aan het werk.

Kies ook voor een dedicated Squarespace developer

Neem geen genoegen met suboptimaal werkende platforms of haperende webapplicaties. Uw bedrijf verdient beter. Met de inhuur van een dedicated Squarespace programmeur behaalt u betere resultaten. Onze klantgerichte werkwijze is dé uitkomst voor Nederlandse bedrijven die hun software development willen laten groeien op het gebied en kwaliteit en productiviteit, zonder dat de kosten onbeheersbaar worden. Profiteer ook van de voordelen van outsourcing naar Spanje. Wij helpen u graag.