Nearshore Software Development Center Spanje

Met ons Nearshore Software Development Center in Spanje kunt u uw software ontwikkeling capaciteit op remote-basis itbouwen, mét behoud van volledige controle over het IT development team. Wij werven en selecteren uw Software Developers op basis van een uitgebreide intake van uw wensen en rekening houdend met uw bedrijfscultuur. Vervolgens spreekt u zelf met de kandidaten en selecteert u wie in uw team komt. Wij verzorgen de rest, zoals contract, salarisadministratie, belastingen, kantoor, werkplek en een prettige werkomgeving.

De IT Developers werken exclusief voor u

Onze eenvoudige en transparante
werkwijze helpt u om snel, adequaat
en kosten-efficiënt uw software
development capaciteit uit te breiden

Ons maandelijks vaste tarief is
competitief, duidelijk en overzichtelijk (één
all-in bedrag)

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locaties van onze IT Development Centers

De hoog gekwalificeerde software ontwikkelaars (Front End, Back End, Full stack en Mobile) werken vanuit onze IT Development Centers in Valencia en Barcelona met verschillende programmeertalen zoals:

Valencia
Barcelona

Snelle beschikbaarheid van Software Developers

Door onze jarenlange ervaring op de Spaanse markt beschikt Óscala over een uitgebreide database met universitair opgeleide Software Developers. Van Starters tot Senior Developers, waarbij een prima beheersing van de Engelse taal en goede sociale vaardigheden de eerste vereisten zijn om te kunnen werken in onze Nearshore IT Development Centers.

Nearshoren in Spanje betekent dat u op een efficiënte en vertrouwde wijze uw software development team kunt uitbreiden. Onze IT development centers zijn goed bereikbaar en vlakbij internationale vliegvelden (2 tot 2,5 uur vliegen). De loonkosten in Spanje zijn lager dan in Nederland waardoor meestal een aanzienlijke besparing kan worden behaald ten opzichte van een Software Developer die in Nederland op de loonlijst, laat staan in Nederland detacheren of een freelance Developer inhuren. Spanje telt meer dan 150.000 Software Developers, de meesten opgeleid aan één van de vele gerenommeerde technische universiteiten.

Voordelen

Nearshoring

Andere voordelen van nearshoring in Spanje, ten opzichte van offshore of Oost-Europese nearshore locaties (zie nearshore vs offshore):

  • Dezelfde tijdszone, dus dezelfde kantooruren en snelle responsetijden.
  • West Europese bedrijfscultuur en een werkmentaliteit die vergelijkbaar is met de Nederlandse.
Ruim aanbod
Ruim aanbod van goed opgeleide, ervaren, betrokken en gedreven Software Developers
Kostenefficiënt
Kostenefficiënt
Flexibel
Flexibel in het op- en afschalen van capaciteit
sollicitatiegesprekken
Onder supervisie van een Nederlands sprekende lokaal management
Óscala - Nearshore IT Development
plane
Uitstekende bereikbaarheid en bezoekmogelijkheden