Nearshore Software Development Center Spanje

Met ons Nearshore Software Development Center in Spanje kunt u uw software development capaciteit op remote-basis uitbouwen, mét behoud van volledige controle over het IT development team. Wij werven en selecteren uw Software Developers op basis van een uitgebreide intake van uw wensen en rekening houdend met uw bedrijfscultuur. Vervolgens spreekt u zelf met de kandidaten en selecteert u wie in uw team komt. Wij verzorgen de rest, zoals contract, salarisadministratie, belastingen, kantoor, werkplek en een prettige werkomgeving.

Snelle beschikbaarheid van Software Developers

Door onze jarenlange ervaring op de Spaanse markt beschikt Óscala over een uitgebreide database met universitair opgeleide Software Developers. Van Starters tot Senior Developers, waarbij een prima beheersing van de Engelse taal en goede sociale vaardigheden de eerste vereisten zijn om te kunnen werken in onze Nearshore IT Development Centers.

Nearshoren in Spanje betekent dat u op een efficiënte en vertrouwde wijze uw software development team kunt uitbreiden. Onze IT development centers zijn goed bereikbaar en vlakbij internationale vliegvelden (2 tot 2,5 uur vliegen). De loonkosten in Spanje zijn lager dan in Nederland waardoor meestal een aanzienlijke besparing kan worden behaald ten opzichte van een Software Developer die in Nederland op de loonlijst, laat staan in Nederland detacheren of een freelance Developer inhuren. Spanje telt meer dan 150.000 Software Developers, de meesten opgeleid aan één van de vele gerenommeerde technische universiteiten.

Andere voordelen van nearshoring in Spanje, ten opzichte van offshore of Oost-Europese nearshore locaties (zie nearshore vs offshore):

  • Dezelfde tijdszone, dus dezelfde kantooruren en snelle responsetijden.
  • West Europese bedrijfscultuur en een werkmentaliteit die vergelijkbaar is met de Nederlandse.

De voordelen van nearshore software development

Bij een nearshore software development model sluiten bedrijven contracten met teams in omringende landen om hun software ontwikkeling af te handelen. Bij Óscala leveren we eersteklas nearshore software development services en kennen we de waarde van nearshore development.

Om aan unieke behoeften te kunnen voldoen, werkt ons team van software developers op afstand nauw samen met onze klanten. Onze nearshore development expertise zorgt voor een effectieve en efficiënte samenwerking. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe softwaretoepassingen, het wijzigen van huidige systemen of het uitvoeren van kwaliteitscontroles: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw software development.

Ons model

U kunt de flexibiliteit hebben van het werken met een extern team zonder de communicatie op te offeren als u kiest voor nearshore development via Óscala. Vanwege de uitgebreide training en expertise kunnen onze nearshore developers op hoog niveau werken en van waarde zijn voor uw softwareprojecten. Kiezen voor nearshore software development services was nog nooit zo eenvoudig!

Nearshore software development voor de lange termijn

Bij Óscala hechten we waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Transparante communicatie, een proactieve deelname en ons aanpassingsvermogen aan veranderende eisen zijn kwaliteiten die op prijs worden gesteld. Met behulp van onze Nearshore software development services kunt u rekenen op een betrouwbare partner die de doelstellingen voor uw softwareontwikkeling begrijpt en zich in zal zetten om die doelstellingen te bereiken.

U bent bij Óscala aan het juiste adres als u slechts een enkele software engineer op afstand zoekt of een compleet team van developers. Dankzij onze schaalbaarheid kunnen we snel competente medewerkers inzetten, waardoor u nooit zonder developers zal zitten.

En profitabele samenwerking met Óscala

U kunt rekenen op een effectieve en gestroomlijnde samenwerking wanneer u gebruik maakt van Óscala’s nearshore development services. Aangezien ons software development team in dezelfde tijdzone zit als u zelf, zullen de communicatie en samenwerking voorspoedig verlopen. Directe communicatie met ons team maakt snelle besluitvorming mogelijk en houdt projecten in beweging. U kunt dit doen door vragen te stellen en input te geven.

Nearshore software development heeft ook het voordeel van culturele nabijheid

Óscala’s teams zijn verdeeld over nabijgelegen landen, wat een vergelijkbare werkethiek en bedrijfscultuur oplevert. Dit bevordert effectief teamwerk en wederzijds respect voor elkaars perspectieven en werkwijzen.

Nearshore development biedt ook de mogelijkheid tot kostenbesparingen; u kunt namelijk kosten besparen door personeel uit buurlanden in dienst te nemen. Bij Óscala zorgen we ervoor dat u ervan uit kunt gaan dat u eersteklas software development ontvangt tegen eerlijke prijzen, zodat u uw financiële middelen kunt maximaliseren. Een developer inhuren doet u eenvoudig en voordelig bij ons!

Onze nearshore software development services zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Ons personeel heeft de vaardigheden om aan uw unieke eisen te kunnen voldoen, ongeacht of u webapplicaties, mobiele apps, aangepaste software of integratie van huidige systemen moet ontwikkelen. Wij werken direct met u samen met nauwe communicatielijnen om kwaliteit, bruikbaarheid en functionaliteit te garanderen.

Kies voor Óscala als uw nearshore development partner en profiteer van de voordelen van hoogwaardige software ontwikkeling en kostenbesparingen. Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het behalen van uw software doelstellingen door nu contact met ons op te nemen!

Locaties van onze IT Development Centers

De hoog gekwalificeerde software ontwikkelaars (Front End, Back End, Full stack en Mobile) werken vanuit onze IT Development Centers in Valencia en Barcelona met verschillende programmeertalen zoals: