Magento

Magento Developer inhuren

Hebt u wel eens bedacht dat het inhuren van een goede Magento Developer de capaciteit en kwaliteit van uw development aanzienlijk kan vergroten? Door de kracht van Magento beter te benutten, kan uw bedrijf meer werk maken van e-commerce functionaliteit. Het vullen van functies op dit gebied is in Nederland door de krapte in het aanbod een uitdaging. Beknibbel niet op kwaliteit, maar vergroot uw armslag door de gevraagde capaciteit voordelig in te huren. Bij Óscala kunnen we u hierbij goed helpen.

Óscala biedt totaaloplossingen voor software development, zonder dat u zich aan de willekeur van derden overgeleverd hoeft te voelen. Want wij luisteren als geen ander naar wat u wilt en stemmen onze dienstverlening daar precies op af.

Door de samenwerking met Óscala aan te gaan, hebt u toegang tot vele uitstekende Magento developers. Deze kunnen op detacheringsbasis, door remote nearshoring, aan een bestaand team binnen uw bedrijf worden toegevoegd (outstaffing). Het in het leven roepen van een compleet, autonoom werkend team (outsourcing) is ook een mogelijkheid.

Beide opties hebben specifieke voordelen. Wij kunnen u deze uitgebreid toelichten, zodat u zelf weloverwogen kunt beslissen welke vorm van remote detachering het beste bij u past.

Dankzij onze op uw bedrijf afgestemde service benut u uw kansen maximaal en kunt u veel geld besparen, terwijl de kwaliteit van uw software development groeit.

Remote inhuur van Magento specialisten

Een via Óscala ingehuurde Magento ontwikkelaar werkt in de regel niet in uw bedrijf in Nederland, maar vanaf een andere (nearshore) locatie. Bij Óscala zoeken we de oplossing niet in de inhuur van potentieel in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Ons werkgebied ligt in Spanje. Dit levert een aantal belangrijke voordelen op, in de sfeer van aanzienlijk lagere kosten, het ontbreken van een storend tijdverschil en bovenal de sublieme kwaliteiten van de Spaanse programmeurs met wie wij werken. Bij kwaliteit denkt u in de eerste plaats misschien aan vakkennis en ervaring. Die zijn in Spanje in overvloed voorhanden. Het gedegen Spaanse IT-onderwijs heeft gezorgd voor een grote pool van uitstekende vakmensen. Maar wat duidelijk onderscheidend is voor de toegevoegde waarde van Spaanse IT’ers, is hun grote vermogen om moeiteloos in Nederlandse bedrijven te kunnen integreren. Hierdoor kunnen uw eigen mensen zonder problemen goed met hen samenwerken. Vanzelfsprekend spreken onze Spaanse Magento specialisten goed Engels. Maar ook zal u opvallen dat ze in cultureel opzicht niet zo ver van ons afstaan. Dit betekent dat ze in staat zullen zijn om hoogwaardige en efficiënte versterking voor uw bedrijf te leveren.

Óscala werkt vanuit een kantoor in Haarlem, maar beschikt daarnaast over twee Nearshore Development Centers in Spanje. Vanuit deze goed geoutilleerde locaties kan de voor u ingehuurde developer dedicated en onder prettige omstandigheden aan uw projecten werken. Nederlands sprekende supervisors zien op de werkzaamheden toe en fungeren als uw klankbord en contactpersoon.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kostenreductie dankzij remote detachering in Spanje

Spaanse developers hebben in eigen land over het algemeen weinig moeite om werk te vinden. Maar de lonen in Spanje liggen vooralsnog op een duidelijk lager niveau dan bij ons. Hierdoor kunt u op de kosten besparen. Detachering bij een Nederlands bedrijf is voor Spaanse IT-specialisten vaak aantrekkelijk. Het biedt groeikansen en levert aanzien op. Hierdoor zijn ze in de regel erg gemotiveerd en enthousiast.

Outsourcing in Spanje heeft voor uw bedrijf ook op ander vlak voordelen Zo verzorgen wij alle randvoorwaarden. Wij regelen de werkplekken, inclusief goede apparatuur en de benodigde software, Maar tevens zijn we verantwoordelijk voor alle HR-zaken en administratieve punten van aandacht, zoals salaris, belastingen, registratie van ziekteverzuim en vakantiedagen. U hebt hier geen enkel omkijken meer naar.

Het is dankzij de inhuur van een of meer Magento ontwikkelaars niet nodig om langlopende verbintenissen aan te gaan die door veranderende omstandigheden en inzichten een blok aan uw been blijken te zijn. Óscala kan hierop snel, van moment tot moment, anticiperen. U kunt hierdoor zonder lange aanlooptijd projecten op- en afschalen. Dit vergroot uw flexibiliteit.

Trefzekere werving en selectie

Óscala heeft zeer veel ervaring op het gebied van werving en selectie in de IT. Niet alleen kennen wij de markt en het beschikbare potentieel door en door, maar ook doen we er qua intelligentie graag een schepje bovenop. Starre formules zijn bij ons uit den boze. Het werkt voor u namelijk veel beter wanneer we onze dienstverlening aanpassen op uw specifieke behoefte.

Voor een goede aanpak is het belangrijk om uw bedrijf goed te leren kennen. Samen met u bepalen we waarmee u het beste geholpen bent. Vervolgens gaan we op zoek naar kandidaten die overeenkomen met het geschetste profiel. Het uitgebreide netwerk van onze recruiters maakt mogelijk dat we op zeer korte termijn tot een shortlist kunnen komen. Op termijn van circa twee weken kunnen we door naar de volgende fase. U kunt zelf kiezen met welke kandidaten u in gesprek wilt en wie eventueel een programmeertest of assessment wilt afnemen.

Lagere kosten, meer resultaten

De hoge kwaliteit van de door u ingehuurde programmeurs uit Spanje kan de kwaliteit van uw IT-development een flinke stimulans geven. Wanneer u moeite had om in Nederland een geschikte Magento ontwikkelaar te vinden, breekt nu het moment aan dat u kunt doorpakken. U kunt de capaciteiten van onze specialisten ten volle benutten, aangezien ze dedicated voor u werken. Doordat ze niet voor andere opdrachtgevers worden ingeschakeld, kunnen ze zich geheel voor uw bedrijf inzetten.

Ons concept van totale ontzorging draagt er bovendien toe bij dat de inhuur van onze programmeurs geen wissel trekt op de bedrijfsvoering binnen uw eigen onderneming.

Snel uit de startblokken

De dienstverlening van Óscala staat in het teken van klantgerichtheid en efficiency. Wij kiezen voor een snelle maar effectieve oplossing van uw specifieke behoefte. Werving en selectie verlopen vlot en probleemloos en ook in de volgende fasen is de doorloopsnelheid hoog. Hierdoor kan het inhuren van een Magento programmeur snel tot het gewenste resultaat leiden, temeer omdat als gevolg van de korte gebruikelijke opzegtermijn die in Spanje wordt gehanteerd, een nieuwe medewerker meestal binnen twee weken voor u aan het werk kan.

De beste Magento developers voor optimaal rendement

Onze dedicated Magento developers kunnen een groot verschil maken in de effectiviteit van uw IT-teams. Dankzij de flexibele en gedreven IT-vakmensen die wij in Spanje voor u kunnen werven en inhuren, vergroot u de mogelijkheden binnen uw bedrijf enorm. Hiermee wordt het mogelijk om de problemen die ontstaan door de beperkte beschikbaarheid van Nederlandse softwarespecialisten snel te elimineren en er in kwalitatief opzicht zelfs nog een schepje bovenop te doen. Dat u hiermee ook nog eens kosten bespaart, is natuurlijk een uitermate aantrekkelijk bonuseffect.

Bij Óscala vormen de wensen en ambities die binnen uw bedrijf leven altijd het logische uitgangspunt. Kom met ons in contact wanneer u uw e commerce naar een hoger niveau wilt tillen. U zult verrast zijn wat er dankzij de inhuur van een Magento programmeur uit Spanje kan worden bereikt.