Sourcing IT Personeel Werkwijze

Goed IT-personeel is in Nederland steeds lastiger te vinden. En dat terwijl IT-aangelegenheden in uw bedrijf een steeds belangrijker element worden in de bedrijfsvoering van uw onderneming. Dé oplossing is om ICT’ers internationaal te zoeken en te werven.

Door de beperkte beschikbaarheid van Nederlandse IT’ers is ons land de laatste jaren in trek geraakt bij internationale vakmensen. Een baan op de Nederlandse arbeidsmarkt biedt hun kansen die ze in eigen land niet of moeilijk kunnen krijgen. Nederland biedt interessante en uitdagende IT-projecten bij vooraanstaande bedrijven, de arbeidsvoorwaarden in ons land zijn goed en doordat bij veel grotere bedrijven het Engels als voertaal is ingeburgerd en de Nederlandse samenleving sterk op expats is ingesteld, kunnen internationaal werkende collega’s hun draai in Nederland vaak zonder al te veel gewenningsproblemen vinden.

Door de gemiddeld hoge complexiteit van ICT-projecten in het Nederlandse bedrijfsleven maken echter uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers kans van slagen om aan de aan hen gestelde eisen te voldoen. Dit vertaalt zich in een hoog niveau van minimale vereisten waaraan door Óscala gerekruteerde IT-professionals moeten voldoen.

Óscala heeft zich gespecialiseerd in de sourcing van ICT-professionals. Hierbij richt Óscala zich op Spanje. Op deze markt bevindt zich een groot aantal goed gekwalificeerde professionals, die graag over de grenzen van de lokale arbeidsmarkt willen kijken en die hun carrièreperspectieven bewust willen vergroten met een of meer internationale uitdagingen. Met het aanboren van deze rijke bron van internationale expertise trekt u het eerste profijt van de ambities van deze vakmensen.

Onze activiteiten op het gebied van internationale IT-sourcing omvatten drie elementen: Nearshore IT outsourcing via ons development center in Valencia en Barcelona, werving & selectie en een hybride vorm.

De waarde van efficiënte IT sourcing services

Het uitbesteden van IT-diensten en activiteiten aan externe leveranciers staat bekend als IT-sourcing. Bij Óscala bieden we complete IT sourcing services om bedrijven te helpen bij het ondergaan van een digitale transitie.

Wij maken gebruik van een groep software developers op afstand uit nabijgelegen landen middels onze IT sourcing strategie, die gericht is op nearshore development. Dit biedt tal van voordelen, waaronder effectieve communicatie, culturele nabijheid en kosteneffectiviteit. U kunt hoogwaardige expertise verwachten zonder het gedoe en de kosten van interne IT-teams door het uit te besteden aan Óscala.

Een IT sourcing strategie op maat

Het is belangrijk om rekening te houden met uw unieke eisen en doelstellingen bij het kiezen van een IT sourcing strategie. Óscala werkt rechtstreeks met u samen om een plan op te stellen dat in overeenstemming is met uw behoeften en bedrijfsdoelstellingen. Wij bieden aanpasbare en schaalbare oplossingen die passen bij de doelstellingen, of het nu gaat om het uitbesteden van softwareontwikkeling, het onderhouden van IT-infrastructuur of het bieden van technische bijstand.

Naast applicatieontwikkeling, systeemintegratie, cloud computing, IT beheer en ondersteuning bieden onze IT sourcing services een breed scala aan oplossingen. Ons team van IT-specialisten is bereid om u te helpen met alle IT-problemen, omdat we ervaring hebben met een verscheidenheid aan technologieën en platforms.

Óscala als IT partner

Wij zorgen voor maatwerk en superieure IT sourcing services. Wij zijn toegewijd om uw bedrijf te laten bloeien in het digitale tijdperk. U kunt op verschillende manieren profiteren van een samenwerking met Óscala. Door uw IT-diensten uit te besteden, krijgt u toegang tot de gespecialiseerde kennis en ervaring van externe IT-partners, terwijl u zich kunt richten op uw kerncompetenties en expertisegebieden.

Bedrijven kunnen geld besparen omdat de kosten van een interne IT-infrastructuur, het in dienst nemen en opleiden van IT-personeel en het uitbetalen bespaard blijven. Ontdek hoe wij kunnen voldoen aan uw IT-behoeften door eens contact met ons op te nemen.

Ver weg, maar toch dichtbij

Werkgevers kunnen hooggekwalificeerde softwareontwikkelaars en technische specialisten vinden die dichtbij Nederland werken dankzij Óscala’s effectieve strategie. Dit garandeert effectieve communicatie en teamwork én begrip van elkaars culturen. De nearshore strategie verlaagt ook de kosten, met behoud van kwaliteit en flexibiliteit.

Onze IT diensten zijn geschikt voor een verscheidenheid aan taken, waaronder de creatie van software op maat, de inzet van cloud oplossingen, het beheer van IT infrastructuur en het verlenen van technische ondersteuning. Óscala is in staat om oplossingen op maat te leveren die inspelen op de unieke eisen en doelstellingen van uw organisatie, of het nu gaat om een eenmalig project of een samenwerking op lange termijn.

Profiteren van de nieuwste technologie en snelle implementatie

Kies voor schaalbaarheid en het vermogen om snel aan te passen aan de hand van veranderende marktomstandigheden door IT sourcing services uit te besteden aan een betrouwbare partner als Óscala. Om uw IT-strategie te begrijpen en te ondersteunen, werken onze dedicated development teams rechtstreeks met u samen. Vervolgens creëren we waardevolle oplossingen die uw concurrentiepositie verbeteren en groei stimuleren.