Business Intelligence Developers

Business Intelligence Developers inhuren

Wanneer u de informatiehuishouding en -beveiliging binnen uw bedrijf naar een hoger plan wilt tillen, is het tegen lage kosten inhuren van een of meer bekwame Business Intelligence Developers een verstandige zet. Op de Nederlandse arbeidsmarkt is het moeilijk om de juiste mensen te vinden. Óscala biedt u pasklare oplossing, met outsourcing als uitgangspunt. Wij zetten voor u in tijd van slechts enkele weken een volwaardig nearshore BI-team op. Plaats van handeling is Spanje, waar wij uw team remote op detacheringsbasis uw projecten laten ontwikkelen. Het is goed om te weten dat zij dedicated en voltijds voor uw bedrijf werken, en dus niet gelijktijdig voor andere opdrachtgevers ingezet worden. Óscala staat voor totale ontzorging. Zoals gezegd bespaart u tevens op de kosten. Wanneer u besluit om Óscala in te schakelen om uw IT-teams te versterken, hebt u alle keuze. Het maakt dus niet uit of u een enkele developer zoekt of juist behoefte hebt aan een of meer grotere teams.

Inhuur van remote Business Intelligence Developers

Natuurlijk wilt u dat u voor uw projecten terug kunt vallen op uitstekend opgeleide specialisten. Wanneer u ons de werving en selectie van in te huren Business Intelligence ontwikkelaars in handen geeft, kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit excellent zal zijn. Onze programmeurs werken voltijds voor uw bedrijf. Maar ze doen dat vanuit een andere locatie: in een  Nearshore Development Center in Spanje richten wij hoogwaardige werkplekken in. Hier verzorgen wij ook het toezicht. Door detachering op afstand kunt u ook het regelen van HR-aangelegenheden en de administratieve aspecten aan ons overlaten. U hoeft zich niet te bekommeren om de betaling van het salaris, de belastingen of het registreren van ziekte- en vakantiedagen.

Vanzelfsprekend zijn er zaken waarop u wel grip wilt houden. De selectie gebeurt onder uw supervisie, en ook de inhoudelijke aansturing kunt naar eigen inzicht invullen.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Succesvolle outsourcing via Óscala

Door de beperkte beschikbaarheid van ervaren Business Intelligence developers in Nederland, kiezen veel bedrijven voor outsourcing. In het buitenland zijn vaak meer developers te vinden en de kosten van deze mensen pakken meestal gunstig uit ten opzichte van Nederlandse equivalenten (als die er al zouden zijn). U kunt uw heil zoeken in landen in Latijns-Amerika of Azië, maar daaraan kleven nadelen. Binnen Europa zijn ook landen met veel IT-talent en de culturele en geografische verschillen zijn volgens een dergelijk scenario veel beter overbrugbaar. Bij Óscala kiezen we vol overtuiging voor Spanje, waar veel BI-developers actief zijn die uitstekend zijn gekwalificeerd. Spaanse Business Intelligence programmeurs laten zich graag door een Nederlands bedrijf inhuren.

Nearshore outsourcing biedt u kansen voor een volledig team van ervaren dedicated remote BI-specialisten dat u niet te veel kost.

Test en kies zelf uw Business Intelligence kandidaten

Bij het werven van de juiste mensen zijn niet alleen de kwalificaties op papier van belang. Het is minstens zo belangrijk dat de chemie tussen de beoogde kandidaat en uw bedrijf in orde is. Dat een developer zich goed kan uitdrukken in het Engels is een eerste voorwaarde, U bepaalt op basis van onze eerste selectie wie u voor een gesprek wilt uitnodigen. Naast een of meer sollicitatiegesprekken kunt u er ook voor kiezen om kandidaten een testopdracht uit te laten voeren.

Lage kosten, alle vrijheid

Inhuur van een BI-developer door tussenkomst van Óscala biedt financiële  en kwalitatieve voordelen, maar uw bedrijf wordt er ook flexibeler door. Wij denken mee en kunnen heel snel op veranderingen reageren. Wanneer u een team wilt op- of afschalen, is dat geen probleem.

Korte voorbereidingstijd

Het netwerk waarover onze recruiters beschikken is van alle markten thuis. Wij kunnen in korte tijd een ruime selectie Business Intelligence programmeurs vinden die u zou kunnen inhuren. We hebben voor deze eerste selectie in de regel minder dan twee weken nodig.

Een plezierig aspect van de Spaanse arbeidsmarkt is de gebruikelijke opzegtermijn van veertien dagen. De door u gekozen kandidaten kunnen hierdoor snel voor u beginnen.

Versterk uw BI-team met veelzijdige ontwikkelaars

Bij Óscala stellen we de wensen van onze klanten centraal. De wervingsprocedure is volledig ingericht op uw wensen. Ook wervingsprofielen die sterk van het gemiddelde afwijken krijgen bij ons alle ruimte. Het traject resulteert binnen korte tijd in een of meer dedicated (dus exclusief voor uw bedrijf werkende) developers. Er zijn geen andere opdrachtgevers in het spel. U kunt fulltime over uw developers beschikken.

Business Intelligence wordt in het moderne bedrijfsleven steeds belangrijker. Er zijn grote belangen in het spel. Voor de optimale stroomlijning van werkprocessen en een afdoende gegevensbescherming zijn halve maatregelen geen optie. Met een of meer goede via Óscala Business ingehuurde Intelligence ontwikkelaar kunt u uw team versterken en uw toekomstbestendigheid vergroten.

Zet een volgende stap en schakel ons in om u te helpen bij het tegen beheersbare kosten inhuren van Spaans IT-talent.