Mobile Developers

Mobile Developers inhuren

Een mobile developer inhuren kan een goed stap zijn om stagnatie in uw IT-projecten te voorkomen. Wanneer u op zoek bent naar Mobile Developers, kunt u deze nauwelijks voor redelijke kosten vinden. Maar Óscala biedt u een alternatief in de vorm van outsourcing. Hierdoor kunt u snel een nearshore mobile programmeursteam opzetten. Dit gebeurt in Spanje, op remote basis. U beschikt over dedicated developers die exclusief voor uw bedrijf werken, op basis van detachering. Óscala ontzorgt u hierbij volkomen. Bovendien bespaart u door een mobile developer in te huren op de kosten. Of het nu gaat om een enkele programmeur of een compleet team, Óscala heeft voor u de oplossing.

Remote Mobile Developers inhuren

Wanneer u ons het werven en selecteren van mobile software ontwikkelaars toevertrouwt, zorgen wij voor uitstekend opgeleide mensen. Zij werken voltijds voor u vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje. Detachering op afstand betekent dat wij het toezicht voor u verzorgen en alle randvoorwaarden creëren. Dit omvat de werkplek, het regelen van HR-aangelegenheden en tevens alle administratieve aspecten, zoals salaris, belastingen, ziektedagen en vakantiedagen.

Het op volle sterkte brengen van een compleet eigen team van mobile programmeurs hoeft niet meer dan een paar weken te duren. Doordat u zelf uw ideale kandidaten kunt selecteren, houdt u alle controle. Ook de inhoudelijke aansturing kunt u naar wens zelf inrichten.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom de inhuur van programmeurs via Óscala voordelen biedt

Wie op zoek is naar een of meer ervaren mobile ontwikkelaars, komt in de praktijk al snel uit op outsourcing. In het buitenland is veel potentieel op dit gebied en de kosten zijn doorgaans lager dan wanneer u Nederlands personeel inschakelt. Nearshore outsourcing biedt voordelen ten opzichte van offshore oplossingen in bijvoorbeeld Latijns-Amerika. In Spanje, het land waarop Óscala zich concentreert, zijn veel uitstekende vakmensen te vinden die graag voor uw bedrijf willen werken. Nearshore outsourcing biedt u de mogelijkheid een compleet team van ervaren dedicated remote IT-specialisten op te zetten tegen beheersbare kosten.

Outsourcing in Spanje is in veel opzichten gunstig. In het land zijn veel meer mobile developers te vinden dan bij ons. Bovendien is de kwaliteit bijzonder hoog. Spanje kent een lange en gedegen IT-traditie en er zijn voldoende banen. Toch is de top van de Spaanse IT-arbeidsmarkt geïnteresseerd om voor Nederlandse bedrijven te werken.

Zelf uw Mobile kandidaten interviewen, testen en kiezen

Bij de selectie van geschikte kandidaten die als u als mobile ontwikkelaar kunt inhuren, letten we er sterk op of ze binnen uw bedrijf passen. Vanzelfsprekend is het ook van belang dat ze de Engelse taal goed beheersen. Uit onze shortlist kunt u vervolgens zelf de kandidaten kiezen met wie u graag in gesprek wilt. Ook kunt u hun geschiktheid onderzoeken door bijvoorbeeld een testopdracht te laten uitvoeren.

Bespaar op de kosten

In Spanje een mobile ontwikkelaar inhuren via Óscala ontlast uw IT-budget. Maar niet alleen de kosten en het ruim voorhanden zijnde talent zijn een belangrijke factor. Uw bedrijf wint ook aanzienlijk aan flexibiliteit doordat wij heel snel op uw veranderende wensen en behoeften kunnen schakelen. Wij kunnen het proces van detachering precies zo inrichten zoals u dat prettig of zinvol acht. Eventuele bijstellingen zijn snel te realiseren.

Stel in korte tijd uw team samen

Ons recruitment team beschikt over een sterk netwerk van mobile specialisten. Hierdoor lukt het ons gewoonlijk om binnen slechts enkele weken geschikte kandidaten aan u te kunnen voorstellen.

Bovendien is op de Spaanse arbeidsmarkt een opzegtermijn van veertien dagen gebruikelijk. Hierdoor is het voor door u gekozen kandidaten meestal mogelijk om snel te beginnen.

Outsourcing van veelzijdige Mobile Ontwikkelaars

De mobile programmeurs die wij voor u inhuren, werken dedicated voor uw bedrijf. Dit houdt in dat een developer altijd bij slechts één opdrachtgever wordt gedetacheerd. Elke vacature kent een uniek traject van werving en selectie, specifiek gericht op de wensen van onze klant. Wanneer uw wervingsprofiel bijzondere eisen met zich meebrengt, is het voor ons goed mogelijk hieraan te voldoen. Wij gaan graag voor u op zoek naar de beste kandidaat.

Vanzelfsprekend zijn onze mobile ontwikkelaars bij uitstek bedreven in het ontwerpen en bouwen van toepassingen voor mobiele platformen, zowel voor smartphones als tablets. Ten opzichte van andere disciplines binnen de IT-wereld richt hun kennis zich nadrukkelijk op de ontwikkeling van apps. De realiteit van het bestaan van verschillende besturingssystemen impliceert dat er voor elke app verschillende technieken mogelijk zijn. Bovendien zijn er heel veel toepassingsgebieden mogelijk voor mobiele apps. De ene app is de andere niet en zo kan er ook voor verschillende programmeertalen worden gekozen. Voor een goede mobile developer levert dit brede scala aan variabelen geen problemen op.

Of u nu de ontwikkeling van een spelletjesapp op het oog hebt of juist een gecompliceerd bedrijfsproces in een app wilt onderbrengen, bij Óscala is het altijd mogelijk om de meest geschikte programmeur voor uw team te vinden. Het gaat hierbij niet alleen om de juiste technische achtergrond, maar ook om het zo goed mogelijk aanvoelen van de cultuur binnen uw onderneming.