Android Developers

Android Developers inhuren

Bent u op zoek naar Android Developers, maar lukt het niet om deze lokaal te vinden, voor de juiste prijs? Óscala biedt een alternatieve oplossing: het opzetten van uw Spaanse Android-team, op remote basis.

Remote Android Developers inhuren?

Wij werven en selecteren Android specialisten voor u, die voltijds voor u zullen werken vanuit ons Nearshore Development center. Wij doen het toezicht, stellen een comfortabele werkplek beschikbaar, en regelen de HR-taken en alle administratie (o.a. salaris, belastingen, ziekteverlof en vakantie). Het is mogelijk binnen een aantal weken uw eigen Android team operationeel te hebben. Geselecteerd door u zelf, en inhoudelijk aangestuurd door uw eigen Software Development management.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom de inhuur van Android Developers organiseren via Óscala?

Er is in Spanje veel meer aanbod van beschikbare Android Developers dan in Nederland of België. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, want software ontwikkeling in Spanje staat op een hoog niveau. 

Kandidaten

Zelf Android kandidaten interviewen, testen en kiezen

Alle kandidaten die aan u worden voorgesteld passen binnen uw profielvereisten, passen bij uw bedrijfscultuur en spreken goed Engels. Op basis van een shortlist maakt u een keuze over de kandidaten die u graag wil interviewen en met wie u een eventuele testopdracht wilt organiseren.

Lage kosten

Lage kosten

Een Android Software Developer inhuren in Spanje via Oscala betekent een flinke besparing op uw IT budget.

Voor veel bedrijven is het niet alleen de lage kosten of de beschikbaarheid van talent, maar vooral ook de flexibiliteit van de capaciteit in Spanje die een doorslaggevende rol speelt in de beslissing om met ons samen te werken. Opschalen, afschalen, de Android ontwikkelaar eerst in tijdje in Nederland laten inwerken – veel zaken zijn bespreekbaar en snel te organiseren.

Korte looptijd

Korte looptijd

Omdat ons recruitment team een relevant netwerk van Android specialisten heeft, zijn wij in staat om vaak binnen 2 – 3 weken de eerste kandidaten aan u voor te stellen.

En omdat de opzegtermijn in Spanje meestal slechts 14 dagen is kan de gekozen kandidaat (of kandidaten) snel beginnen.