Zencart

Zen Cart Developer inhuren

Nederlandse bedrijven die met het Zen Cart platform op professionele wijze hun e-commerce willen ontwikkelen, stappen massaal over op het inhuren van een remote Zen Cart Developer. E-commerce is voor veel bedrijven immers dusdanig belangrijk geworden, dat hierop vol wordt ingezet. Maar doordat in Nederland Zen Cart specialisatie schaars en kostbaar is, lopen veel ondernemers tegen problemen aan.

Bij Óscala houden we ons al jarenlang bezig met dienstverlening op de IT-arbeidsmarkt. Vanzelfsprekend zijn de problemen die ontstaan door onvoldoende beschikbaarheid van softwaredeskundigen in Nederland. Ook kennen we uit eigen ervaring de zon- en schaduwzijden van de gebruikelijke alternatieven. Zo is het outsourcen van IT-capaciteit in offshore gebieden (Azië, Afrika, Zuid-Amerika) op het eerste gezicht aantrekkelijk, maar kleven hieraan ook belangrijke nadelen.

De voordelen van nearshore developers

De deskundige en ervaren Zen Cart developers die u in Nederland tevergeefs zoekt, zijn wel in ruime mate voorhanden in de nearshore arbeidsdmarkt waarop Óscala actief is: Spanje. Spaanse software developers zijn over het algemeen voortreffelijk opgeleid. Ons grote netwerk van Spaanse softwarespecialisten omvat developers die hun grote waarde in een aantal eerder via ons geïnitieerde projecten ruimschoots hebben bewezen. Maar ook bezoeken wij wekelijks events om nieuw talent te scouten. Wat uw behoefte ook is, bij Óscala vinden we altijd een passende oplossing.

Hoewel de kwaliteit van Spaanse developers hoog ligt, zijn de loonkosten in Spanje bescheiden. Dit biedt direct kansen voor kostenreductie. Spaanse IT-specialisten zijn hierdoor bovendien sneller geïnteresseerd om voor een Nederlands bedrijf te werken.

Een ander groot voordeel van nearshoring in Spanje ten opzichte van offshoring elders, is de betere aansluiting op de cultuur bij Nederlandse bedrijven. Spaanse developers verschillen in essentie niet zo heel veel van de Nederlandse collega’s met wie ze binnen uw bedrijf gaan samenwerken. Ze spreken goed Engels, zijn flexibel en creatief en bewijzen zich keer op keer als harde werkers.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantgerichte outsourcing via Óscala

Wanneer u geïnteresseerd bent in remote outsourcing van IT-capaciteit in Spanje, staan u verschillende mogelijkheden ter beschikking. Allereerst kunt u kiezen voor outstaffing. Hierbij huurt u een developer in die deel gaat uitmaken van een reeds bestaand softwareteam binnen uw bedrijf. Outsourcing is een andere mogelijkheid. Dit voorziet in de creatie van een compleet development team.

In beide gevallen neemt Óscala u heel veel werk uit handen. Vanzelfsprekend verzorgen we de werving en selectie. Wij stellen samen met u vast waarnaar uw behoefte uitgaat, stellen een profiel samen en gaan met gebruikmaking van ons grote netwerk op zoek. We hanteren korte communicatielijnen, zodat u altijd op de hoogte blijft.

Onze verkenningen van de arbeidsmarkt leiden tot een shortlist, die een van uw handvatten is bij het verrichten van de eindselectie. Hierin hebt u zelf de lead, maar vanzelfsprekend kunnen we u op allerlei manieren bijstaan.

Dedicated nearshoring in Spanje

Een via Óscala ingehuurde Zen Cart ontwikkelaar werkt geheel dedicated voor uw bedrijf. Bij sommige andere aanbieders moeten programmeurs als een soort duizendpoot over een lappendeken van projecten hun weg zien te vinden. Dit leidt vrijwel altijd tot problemen. Bij Óscala zijn zulke ineffectieve methoden uitgesloten.

Óscala maakt zich sterk voor het ontzorgen van haar klanten. Niet alleen verzorgen we de werving en selectie, maar ook regelen we de administratieve en beheersmatige zaken die noodzakelijkerwijze in beeld komen bij het inhuren van personeel. U hoeft zich niet te bekommeren om de betaling van het salaris, het afsluiten van verzekeringen of het registreren van vakantiedagen en ziekteverlof.

Vergroot uw flexibiliteit

Doordat Óscala altijd kijkt naar de specifieke wensen en behoeften die bij uw bedrijf leven, is onze dienstverlening veel meer dan een standaardproduct. Óscala onderscheidt zich door jarenlange ervaring. We vinden het belangrijk dat wat wij leveren ook daadwerkelijk aansluit bij wat uw bedrijf het meeste nodig heeft.

Inhuur van topgekwalificeerde Zen Cart specialist verhoogt de kwaliteit van uw e-commerce, maar heeft ook positieve effecten op de flexibiliteit van uw bedrijf. U kunt altijd ultieme grip houden op de ontwikkelingen binnen uw platform, want uw Zen Cart developer is van alle markten thuis. En mocht er aanleiding zijn om aanpassingen te doen aan de omvang van uw project, dan zijn wij bereid en in staat om hierop op elk gewenst moment te anticiperen.

Het belang van goede communicatie  

Óscala beschikt over twee Nearshore Development Centers, gevestigd in Valencia en Barcelona. In een doorlopende samenwerking met ons Nederlandse kantoor in Haarlem, zijn hier Nederlands sprekende supervisors werkzaam die als uw eerste aanspreekpunt dienen. Óscala is een groot voorstander van korte en duidelijke communicatielijnen. Onze processen zijn hier doelbewust op ingericht.

Uw Zen Cart developer zal in de regel werken vanuit een van onze Development Centers. Toch zijn er situaties denkbaar waarin een teamlid uit Spanje voor een bepaalde tijd in Nederland werkzaam is. Zoals in het kader van een inwerk- en kennismakingsperiode, of wellicht met het oog op teambuilding. Bij Óscala is niets star of overmatig gereglementeerd en het is dan ook zonder meer mogelijk dat uw developer voor een periode naar Nederland afreist. Bovendien is het evenzogoed mogelijk dat u en andere medewerkers van uw bedrijf de werkplekken in Spanje bezoeken.

Vind de beste ontwikkelaar

Samenwerking met Óscala kan voor uw bedrijf een sprong vooruit betekenen. Wanner u zich zorgen maakt om de effectiviteit, gebruikersvriendelijkheid of continuïteit van uw e-commerce, maakt de inhuur van een topgekwalificeerde Zen Cart ontwikkelaar het verschil.

Ervaar ook wat remote inhuur van softwareontwikkelaars in Spanje voor uw bedrijf kan betekenen. Wij gaan graag met u in gesprek.