Internationale IT Recruitment

Internationale IT recruitment is onze specialisatie. De Nederlandse bron voor goede IT professionals put steeds meer uit. Internationaal IT personeel sourcen kan daarom interessant zijn. Óscala IT expats heeft zich hier daarom in gespecialiseerd.

Waarom een internationale IT carrière in Nederland?

Werken in het buitenland is niet een ambitie van iedere IT professional, maar toch gaat een steeds grotere groep Software Developers deze spannende en positieve uitdaging aan. En voor vrijwel iedereen pakt deze buitenlandse ervaring goed uit – een verbreding van de horizon, zowel persoonlijk als professioneel. M.a.w. één van de meest uitdagende ervaringen voor een professional tijdens zijn of haar loopbaan, die ontzettend veel voldoening geeft.

Óscala biedt Software Developers uit Spanje en Portugal een buitenlandervaring in Nederland. Zij moeten zich aanpassen aan een nieuwe cultuur en way of life. Om jezelf te bewijzen in een buitenlandse omgeving vraagt flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Niet eenvoudig, maar een geweldige levenservaring. Ze worden zelfstandiger, het versterkt hun karakter en ze bouwen een blijvend, internationaal netwerk op. Deze IT ervaring in Nederland verandert hun leven voorgoed.

Voor kandidaten blijft het moeilijk om de droombaan te vinden in landen als Spanje en Portugal – ook al gaat het daar nu economisch wat beter dan tijdens de crisisjaren Nederland biedt ze meer economische stabiliteit, multinationale bedrijven, spannende technische projecten, betere arbeidsvoorwaarden en een breder toekomst- en carrièreperspectief.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Internationale recruitment IT’ers Spanje

Spanje heeft een groot aantal kwalitatief hoogwaardige IT’ers met een uitstekend opleidingsniveau en goede beheersing van de Engelse taal. In Spanje is de werkeloosheid voorts nog steeds hoog en men is bereid internationale ervaring op te doen. Middels onze lokale aanwezigheid en goede contacten in Spanje zijn wij uitstekend in staat goede Spaanse IT professionals te recruiten. Voor meer informatie over onze internationale IT recruitment activiteiten in Spanje verwijzen wij u naar onze pagina Software Developers uit Spanje.

Internationale recruitment IT’ers Oekraïne

Oekraïne telt meer dan 100.000 IT professionals en dit aantal groeit elk jaar nog sterk. Jaarlijks studeren ongeveer 35.000 IT’ers op Master niveau af. Oekraïne is dan ook een uitgesproken groeimarkt voor de werving & selectie en detachering van hooggekwalificeerd IT personeel. Oekraïne is inmiddels de grootste leverancier van IT- talent in Europa en de vierde van de wereld. Voor meer info over internationale IT Werving in Oekraïne verwijzen wij u naar onze pagina Software Developers uit Oekraïne.

Internationale recruitment IT’ers Rusland

Doordat het gemiddelde opleidingsniveau erg hoog ligt in Rusland en er een groot aantal studenten voor een technische studie kiest, kent het land een groot aantal IT-developers van bijna een miljoen koppen sterk, van wie de meesten op Master niveau zijn afgestudeerd. Deze situatie staat in schril contrast met de Nederlandse arbeidsmarkt, waar verhoudingsgewijs veel IT-personeel op Middelbaar-plus-niveau is opgeleid. Voor meer info over internationale IT recruitment in Rusland verwijzen wij u naar onze pagina Software Developers uit Rusland.

Internationale recruitment IT’ers Portugal

De beschikbaarheid van software developers is goed in Portugal. Het opleidingsniveau is goed en de Portugezen spreken vaak goed Engels. Wij hebben diverse lokale IT recruiters in Portugal. Hierdoor zijn wij snel in staat goed gekwalificeerde IT professionals te werven voor al uw openstaande IT vacatures. Voor meer info over internationale IT recruitment in Portugal verwijzen wij u naar onze pagina Software Developers uit Portugal.

Recruitment uit overige landen

Naast voornoemde landen heeft Óscala een uitgebreid recruitmentnetwerk in onder meer de volgende landen:

Bent u op zoek naar één van bovenstaande IT professionals voor uw bedrijf?