Cloud Engineer

Cloud Engineer inhuren

Doordat we tegenwoordig bijna alles in de cloud doen, gaan veel bedrijven over tot het inhuren van een Cloud Engineer. Cloud computing speelt in de IT van veel bedrijven een centrale rol. De vraag naar cloud engineers is hierdoor groot. Helaas is het aanbod in Nederland ruimschoots te klein om de complete vraag te bedienen.

Óscala biedt aantrekkelijke oplossingen voor Nederlandse bedrijven die de nadelen van het tekort aan deskundige engineers willen ombuigen in een positiever scenario. Door uw projecten op het gebied van softwareontwikkeling en clouddiensten uit te besteden aan Óscala, kunt u profiteren van de voordelen van het inhuren van dedicated nearshore IT-specialisten. Die voordelen hebben niet alleen betrekking op reductie van uw kosten, maar resulteren ook in kwaliteitstoename en een vergroting van uw efficiency en flexibiliteit

Onze ontwikkelaars werken vanuit Spanje. Dit betekent dat u kunt besparen op arbeidskosten, terwijl het toch minimaal hetzelfde niveau van expertise en ervaring oplevert als bij engineers die in Nederland voor u werken.

Inhuur van remote cloud engineers

Wanneer u IT-vakmensen inhuurt, wilt u vanzelfsprekend zeker zijn van optimale kwaliteit. Bij Óscala zijn we ons bewust van deze fundamentele eis. Het interessante van het inhuren van cloudspecialisten in Spanje is dat u wel aanzienlijk op kosten kunt besparen, maar de kwaliteit van de door deze mensen geboden expertise boven elke twijfel verheven is. Het kennisniveau van Spaanse IT’ers is onovertroffen; het levende bewijs voor de stelling dat het goede IT-onderwijs, zoals Spanje dat kent, zijn vruchten afwerpt. Inhuur van een topgekwalificeerde Spaanse programmeur of engineer levert hierdoor vaak zelfs kwaliteitswinst op ten opzichte van het werken met veel duurdere Nederlandse vakgenoten.

Onze developers en engineers werken in de regel remote, vanuit een van onze twee Nearshore Development Centers in Spanje. U hoeft niet bang te zijn dat de door u ingehuurde mensen onvoldoende tijd en aandacht aan uw project zullen besteden: wij werken namelijk uitsluitend op dedicated basis. Dit houdt in dat de door u ingehuurde specialist geheel voltijds voor uw bedrijf werkt en niet wordt ingezet voor projecten van een van onze andere klanten

Wij vinden het belangrijk dat u alle vrijheid houdt bij het maken van belangrijke keuzes en het uitstippelen van uw strategie. U kunt er voor kiezen om ons de inhuur van een enkele cloud engineer te laten verzorgen (outstaffing), maar het is net zo goed mogelijk om de omvang op te schalen tot een compleet team van developers en engineers (outsourcing). Geheel zoals u dat zelf wenst.

Een groot pluspunt van detachering op afstand is dat u het toezicht op uw engineers of teams aan ons kunt overlaten. Ook alle logistieke en administratieve overhead kunt u loslaten. Wij verzorgen de werkplek, compleet met alle benodigde apparatuur en software, maar ook de HR-zaken en de administratieve rompslomp die normaal gesproken wél een belasting op uw bedrijfsvoering zou vormen. 

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Efficiënt outsourcen met Óscala

Het lijkt zo’n ideaal scenario: al uw IT-mensen bij elkaar binnen uw eigen bedrijf. De realiteit is weerbarstiger: er bestaan in Nederland grote tekorten aan technisch geschoold personeel. De mensen die in Nederland wél beschikbaar zijn, blinken in kwalitatief opzicht vaak niet uit of zijn simpelweg te duur.

Outsourcing of outstaffing zijn goede alternatieven voor bedrijven die tegen deze problemen aanlopen. Ook úw bedrijf kan welvaren bij het potentieel van vakkundig geschoold en ervaren IT-specialisten in het buitenland. Remote detachering kan problematisch zijn wanneer we het hebben over personeel dat werkt vanuit andere continenten dan het onze. Bij inhuur van offshore personeel in bijvoorbeeld Azië of Zuid-Amerika, blijken het tijdverschil en de culturele verschillen vaak negatief uit te werken. Vanuit deze gedachte is nearshore outsourcing sterk in populariteit gegroeid, aangezien dergelijke problemen zich in Europese landen in veel mindere mate manifesteren.

Óscala heeft al veel ervaring in de IT outsourcing opgebouwd. Wij zijn over de gehele wereld werkzaam geweest, maar de voordelen van het werken met Spaanse IT-vakmensen heeft de doorslag gegeven om ons te doen besluiten ons vrijwel geheel op deze arbeidsmarkt te richten. In Spanje zijn zeer veel hoogopgeleide programmeurs en engineers beschikbaar. Het werken voor een Nederlands bedrijf is voor hen een interessante optie en ze passen zich gemakkelijk aan. Tegenover al deze kwaliteit staan lagere loonkosten.

U zet zelf de koers uit

Bij Óscala willen we het u graag op allerlei manieren zo gemakkelijk mogelijk maken, maar we begrijpen ook dat er zaken zijn waarin u zelf een sleutelpositie wilt vervullen. Op strategisch vlak kunnen we u op verschillende manieren faciliteren, terwijl u zelf de grote lijnen uitzet. Op basis van het in samenwerking met u opgestelde wervingsprofiel, kunnen wij snel kandidaten selecteren. Hierbij vormt een goede match met uw bedrijfscultuur een belangrijke voorwaarde. Hierbij helpt het dat de meeste Spaanse engineers de Engelse taal ruim voldoende machtig zijn. Onze shortlist van geschikte kandidaten vormt de basis voor uw verdere selectie. U bepaalt welke mensen in aanmerking komen voor een nadere kennismaking, op welke wijze u tot uw eindoordeel komt en welke proeven van bekwaamheid u hiervoor wilt inzetten.

Voordeel in verschillende opzichten

Dat inhuur van een cloud engineer via Óscala uw portemonnee spaart, gaven we hierboven al aan. De goede kwalificaties die een Spaanse engineer uw bedrijf kan bieden, vergroten bovendien de efficiency van uw bedrijfsvoering en de kwaliteit van het eindproduct. Tel hierbij op dat u dankzij de souplesse van onze dienstverlening veel flexibeler kunt opereren. Bijstellingen in de omvang van de detachering zijn bijvoorbeeld zeer snel te realiseren.

Snel starten mogelijk

De recruiters van Óscala kennen de Spaanse IT-markt van binnen en buiten. Ze beschikken over een machtig netwerk waarin snel geschikte kandidaten voor uw team kunnen worden gevonden. Dit heeft als voordeel dat we binnen korte tijd tot het gewenste resultaat kunnen komen. Wanneer de selectie eenmaal rond is, biedt de Spaanse arbeidsmarkt voordeel doordat de opzegtermijn doorgaans niet meer dan twee weken bedragen. Uw engineer kan dus zonder onnodige vertraging aan uw project gaan werken.

Dedicated outsourcing met maximale slagkracht

Voor ons is geen enkele opdracht hetzelfde. Elke vacature kent dan ook een geheel eigen wervings- en selectietraject. Uw behoefte is hierin vanzelfsprekend leidend. Het is begrijpelijk dat u hoge eisen aan de kwalificaties en veelzijdigheid van uw medewerkers stelt. Perfectionisme ondersteunen we graag. Onze filosofie is dat een geen enkel wervingsprofiel, hoe zeer dat ook van ‘de norm’ afwijkt, ons ervan kan weerhouden om de meest geschikte kandidaat voor uw bedrijf te vinden.