iOS Developers

iOS Developers inhuren

Hebt u wel eens nagedacht over de vraag of een iOS Developer inhuren om zo de kosten terug te dringen ook voor uw bedrijf een oplossing zou kunnen zijn? Op de markt van de mobiele devices nemen de iPhone en de iPad nog steeds een groot marktaandeel voor hun rekening. Voor veel bedrijven is het dan ook een groot probleem dat Nederland te weinig goede iOS developers huisvest. Wanneer u ernaar op zoek bent, kunt u ze nauwelijks vinden en door de schaarste lopen de loonkosten snel hoog op. Hierdoor komt uw IT budget onder druk te staan. Óscala komt u te hulp en biedt een alternatief in de vorm van outsourcing. Dankzij outsourcing kunt u desgewenst een compleet team van iOS programmeurs inhuren dat verder kan werken aan de voor uw bedrijf zo belangrijke projecten. Óscala opereert op remote basis vanuit Spanje. Wij stellen u in staat topgekwalificeerde iOS programmeurs in te huren, die zich dedicated op basis van detachering voor uw bedrijf gaan inzetten. Wanneer u Óscala inschakelt, nemen wij u graag alle zorg uit handen. Bent u op zoek naar een enkele developer of hebt u werk voor een groter team? Bij Óscala is alles mogelijk.

Inhuur van remote iOS Developers

Bij Óscala staat het werven van hooggekwalificeerde mensen vanzelfsprekend voorop. Stuk voor stuk vakspecialisten die voltijds voor u vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje aan de slag gaan. Het gaat hierbij om een constructie van remote detachering: uw ontwikkelaars werken op afstand op basis van uw instructies, waarbij wij het toezicht voor ons rekening nemen en de randvoorwaarden verzorgen. Geen zorg om de werkplek, het regelen van HR-aangelegenheden en administratieve rompslomp. Salaris, belastingen, ziekteregistratie en vakantiedagen kunt u aan ons overlaten. Remote detachering via Óscala kenmerkt zich daarnaast door een hoge doorloopsnelheid. In luttele weken kunt u beschikken over een compleet eigen iOS ontwikkelaarsteam. Het feit dat u de het laatste woord heeft over de eindselectie van de kandidaten geeft u volledige controle. Dit geldt ook voor de aansturing op inhoudelijk gebied, die u naar wens kunt invullen.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelige inhuur van ervaren iOS Developers via Óscala

Het gebrek aan voldoende gekwalificeerde iOS ontwikkelaars in Nederland beweegt veel bedrijven ertoe om naar alternatieven op zoek te gaan. Outsourcing is een populair alternatief. Landen als India en verschillende Latins-Amerikaanse staten waren in het verleden bekende leveranciers van naarstig gezocht IT-talent. Maar outsourcing overzee brengt ook problemen met zich mee. Ander tijdzones bemoeilijken samenwerking en de culturele verschillen werken soms niet mee. Hierdoor is nearshore outsourcing tegenwoordig in opkomst. Deze oplossing verenigt de voordelen van outsourcing met de pluspunten van geografische nabijheid.

In Spanje, het land waarop Óscala zich concentreert, vinden we  uitstekende vakmensen in overvloed. Mensen met een uitstekende achtergrond die het waardevol vinden om voor uw bedrijf te werken. Het levert uw bedrijf directe IT-capaciteit op tegen alleszins beheersbare kosten.

Outsourcing in Spanje is in velerlei opzicht een gunstig alternatief ten opzichte van het zoeken naar Nederlandse developers. Spanje kent een personeelsaanbod dat vele malen groter is dan het Nederlandse. Het gaat hierbij om uitstekend geschoolde arbeidskrachten, voortgebracht door de onverwoestbare IT-reputatie waarom het land bekendstaat.

Interviewen, testen en selecteren van kandidaten op úw voorwaarden

De eerste stap in het vinden van de leden van uw remote iOS-team is het benaderen van geschikte kandidaten door Óscala. Wij kunnen hierbij terugvallen op een immens netwerk van vakmensen. Vanzelfsprekend is onze eerste zorg dat de kandidaten voldoende gekwalificeerd en ook in andere opzichten geschikt zijn. De menselijke maat is hierbij een doorslaggevend uitgangspunt. Want inhoudelijke geschiktheid is één, maar een kandidaat moet ook in de cultuur van uw bedrijf passen. Het beheersen van de Engelse taal is slechts een van de vereisten.

Onze selectie levert een shortlist van kandidaten op die als geschikt kunne worden aangemerkt. Vervolgens is het aan u, welke mensen u voor een nadere kennismaking wilt uitnodigen. Het aannametraject kan tot in detail door u worden uitgestippeld en kan alle denkbare elementen omvatten, zoals testopdrachten en assessments.

Kwaliteitswinst en kostenbesparing

iOS ontwikkelaars inhuren in Spanje door tussenkomst van Óscala levert veel voordelen op. Door de lager loonkosten wordt uw IT-budget ontlast. Daartegenover ligt productiviteitswinst in het verschiet en kunt u voor bedrijfsvoering benodigde capaciteit anders besteden. Bedenk ook dat uw bedrijf aan flexibiliteit wint doordat wij snel op veranderingen in uw  wensen en behoeften kunnen anticiperen. Bij ons kunt u het proces van detachering precies zo inrichten zoals u dat wilt. Tussentijdse bijstellingen zijn geen enkel probleem.

Korte aanlooptijden, snel starten

Ons recruitment team is als geen ander in staat om snel de beste kandidaten te vinden. Ons gedegen netwerk van iOS specialisten is hierbij van onschatbare waarde. Veel van de kandidaten kennen we persoonlijk van eerder projecten. U kunt binnen enkele weken met een aantal kansrijke developers kennismaken, die dankzij de in Spanje gangbare opzegtermijn van veertien dagen snel voor u aan de slag kunnen. 

Groot en veelzijdig aanbod in iOS developers

Inhuur van dedicated iOS developers via Óscala betekent dat u altijd kunt beschikken over mensen die exclusief voor u werken. Een programmeur werkt dus voltijds voor u en niet voor andere opdrachtgevers. Bij de werving en selectie van ontwikkelaars is geschiktheid voor uw bedrijf een vanzelfsprekend uitgangspunt. Wanneer uw wervingsprofiel bijzondere eisen met zich meebrengt, stuit dit niet op problemen. Wij staan altijd voor u klaar om op zoek te gaan naar de beste kandidaat.

Bij Óscala begrijpen we dat de ontwikkeling van iOS-toepassingen uitermate belangrijk zijn voor uw bedrijf. Neem daarom contact op en geef uw IT-projecten een nieuwe boost. Wij zien het als onze missie om u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een of meer uitmuntende iOS ontwikkelaars voor uw team.