Security engineer

Security engineers inhuren

Nederlandse bedrijven die hun informatiebeveiliging willen verbeteren kunnen dit tegen relatief lage kosten realiseren door een Security Engineer in te huren. Maar in ons land zijn goede technisch specialisten schaars. Óscala kan u dit helpen oplossen door middel van remote detachering van een security engineer uit Spanje.

Door Óscala de Inhuur van een security engineer te laten verzorgen, kunt u erop rekenen dat u een deskundige en ervaren vakman aan uw IT-teams kunt toevoegen, die bovendien voldoende feeling heeft voor de bedrijfsspecifieke kenmerken die op uw onderneming van toepassing zijn.

Óscala specialiseert zich in zogeheten remote detachering naar Spanje. We noemen dit nearshoring. Het inschakelen van expertise uit Europese landen is voor Nederlandse bedrijven vaak beter inpasbaar in de processen dan outsourcing in verder weg gelegen gebieden (offshore). Wat ook niet onvermeld mag blijven is dat de inhuur dedicated is. Dit impliceert dat de door u gekozen security engineer fulltime werkzaam is voor uw bedrijf en dus niet tegelijkertijd werkzaamheden verricht voor andere opdrachtgevers..

Bij Óscala kunnen we u faciliteren in de inhuur van een hooggekwalificeerde security engineer die zijn plaats in een reeds bestaand IT-team kan innemen. Het is ook mogelijk om via Óscala een compleet nieuw team samen te stellen.

Een Security Engineer uit Spanje inhuren

Een aantrekkelijk voordeel van het inhuren van een security engineer uit Spanje uit zich in de kosten. Het achterblijvende aanbod van goede engineers in Nederland heeft de loonkosten opgedreven. Het inkomen van een security engineer ligt in Nederland hierdoor ruim boven het gemiddelde in Europa.

Met outsourcing naar Spanje omzeilt u de schaarste en de hoge kosten, maar ontvangt u minimaal gelijkwaardige kwaliteit. Óscala werkt uitsluitend met zeer goed opgeleide mensen. Ze werken als een volwaardig lid van uw teams aan uw projecten vanuit een Nearshore Development Center in Spanje. Hier houden Nederlands sprekende supervisors toezicht.

Outsourcing betekent ook dat veel tijdrovende activiteiten uitbesteed kunnen worden. Óscala regelt alle zaken die van belang zijn om uw engineer ongestoord te kunnen laten werken: een goed uitgeruste werkplek en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook verzorgen we alle HR-gerelateerde zaken en alle administratieve processen.

Bij Óscala houden we van efficiënt en effectief werken. Dit resulteert in korte doorlooptijden in het traject van werving en selectie. Bovendien streven we naar maximale transparantie en flexibiliteit in onze samenwerking met u, en anticiperen we maximaal op uw eisen en wensen. Wij ontzorgen u totaal, maar geven u ook alle vrijheid.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelige nearshoring via Óscala

De Nederlandse arbeidsmarkt kent een groot tekort aan technisch specialisten. Hierdoor worden Nederlandse bedrijven vaak belemmerd in het ten uitvoer brengen van hun plannen. Outsourcing van IT-werkzaamheden is hierdoor in opkomst.

In veel voor outsourcing in aanmerking komende landen is het aanbod van het juist gekwalificeerd personeel een stuk ruimer. Maar de voorheen populaire bestemmingen in met name Azië en Latijns-Amerika hebben ook hun specifieke nadelen. Het is geografisch ver weg, waardoor de locaties lastig te bezoeken zijn, er is vaak sprake van een tijdverschil en de arbeidscultuur is er doorgaans heel anders. Bij functies waarop het echt op teamwork aankomt, zijn dit zwaarwegende schaduwzijden.

Onder invloed hiervan is er een duidelijke tendensverschuiving  waarneembaar in de richting van nearshore oplossingen in met name Oost- en Zuid-Europa.

Spanje als probleemloos alternatief

Bij Óscala kunnen we terugkijken op meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van outsourcing. Onze afwegingen van de voor- en nadelen van alle mogelijke alternatieven die we in de praktijk hebben mogen ervaren, hebben inmiddels geleid tot een duidelijke voorkeur voor Spanje. Daarom ligt hier bij onze activiteiten in het veld van outsourcing een duidelijk zwaartepunt.

Remote detachering van IT-specialisten in Spanje levert veel voordelen op. Er zijn veel zeer goed opgeleide vakmensen voorhanden. Spaanse werknemers lijken in hun mentaliteit ook best veel op wat we in Nederland gewend zijn, waardoor cultuurverschillen geen negatief stempel op de samenwerking drukken. Spaanse IT-specialisten kunnen vanwege hun goede achtergronden vaak goed in eigen land aan de slag, maar doordat de lonen in Spanje lager liggen dan bij ons, biedt het werken aan een project voor een Nederlands bedrijf veel goede perspectieven voor persoonlijke groei.

Keuzevrijheid en flexibiliteit als kernbegrippen

Security engineers worden in uw organisatie steeds belangrijker. Het internet en uw bedrijfstoepassingen worden steeds volwassener en dit stelt hoge eisen aan de informatiebeveiliging. Dit alles veronderstelt hoge kwaliteit ten aanzien van de invulling van de rol van security engineer.

En goede security engineer beheerst een breed spectrum van technische vaardigheden, maar heeft ook een open oog voor wat er in uw organisatie leeft, welke belangen er spelen en wat de bedreigingen zijn. Met dit gecompliceerde profiel op zak gaan wij graag op zoek naar de beste kandidaten. Onze voorselectie kunt u vervolgens zelf naar eigen inzicht filteren tot de meest bekwame kandidaat voor uw bedrijf. Hoe u tot die selectie komt is aan u, maar het is goed om te weten dat bij Óscala op dit vlak van alles mogelijk is.

Kom zonder omwegen tot resultaat

Onze recruiters zijn zeer goed ingewijd in de Spaanse IT-branche. Ze beschikken over een netwerk dat zijn weerga niet kent. Dit is essentieel voor het snel kunnen vinden van geschikte kandidaten. Wij kunnen hierdoor vaak in een zeer kort tijdbestek geschikte kandidaten aan u voorstellen.

In het afrondingstraject wordt uw geduld bij de inhuur van een security engineer in Spanje evenmin op de proef gesteld. In Spanje kent men een zeer korte opzegtermijn van twee weken. Hierdoor is de gekozen engineer in staat om snel de begeerde overstap naar uw bedrijf te maken..

IT-capaciteit op basis van dedicated nearshoring

Nearshoring van een Spaanse security engineer via Óscala levert uw bedrijf een nauwsluitende dedicated oplossing van een nijpend probleem.  Doordat de ingehuurde medewerker niet voor andere bedrijven werkt, maar fulltime zijn bijdrage levert aan projecten binnen uw bedrijf, is het rendement maximaal

Mogelijk is uw interesse gewekt voor het inhuren van professionals via Óscala. Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.