DevOps Engineer

DevOps engineers inhuren

De samenwerking binnen uw IT-teams vaart wel bij een DevOps Engineer en het inhuren van zo’n spilfiguur is hierdoor vaak een nuttige stap. Maar een adequate invulling van de rol vereist hoge kwalificaties. In Nederland zijn weinig goede kandidaten te vinden. Misschien hebt u dit al ondervonden. Óscala kan u helpen met remote detachering van een DevOps engineer tegen lage kosten.

Inhuur van een DevOps engineer bij Óscala verzekert u van een voortreffelijke vakman, die bovendien goed binnen uw bedrijf past. Wij zijn gespecialiseerd in remote detachering naar Spanje. Nearshore en dedicated. Dit levert veel voordelen op. Op het gebied van kosten, maar ook ten aanzien van de effectiviteit en kwaliteit.

Bij Óscala kunnen we u helpen aan een goede DevOps engineer die zijn specifieke rol in een bestaand IT-team kan vervullen. Maar ook is het mogelijk om een compleet team van developers en engineers samen te stellen.

Onze IT-professionals werken meestentijds nearshore vanuit Spanje aan uw projecten. Als dat in de gegeven situatie wenselijk is, zijn andere constructies echter eveneens een optie.

Remote inhuur van een DevOps Engineer

Inhuren van IT-specialisten via Óscala levert besparingen op, maar zonder op kwaliteit in te leveren. Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide mensen, die voltijds aan uw projecten werken vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje, onder toezicht van een Nederlands sprekende supervisor. Voor de werkplekken, HR-aangelegenheden en bijkomende administratieve beslommeringen dragen wij de verantwoordelijkheid, Dit levert vanzelfsprekend aanvullende besparingen voor uw bedrijf op.

Korte doorlooptijden in de opeenvolgende stappen van het wervingstraject zijn een kenmerk van onze werkwijze. Onze inspanningen leiden al snel tot een shortlist van geschikte kandidaten, op basis waarvan u zelf de laatste en beslissende stem kunt uitbrengen. In de regel kunt u binnen slechts enkele weken over uw engineer beschikken, Ook volledige teams zijn snel inzetbaar.

Óscala ontzorgt in alle facetten bij de inhuur van IT-specialisten, maar laat u vrij in het bepalen van de koers in zaken als definitieve selectie, keuze van de selectiemethode en de inhoudelijke aansturing van de gekozen kandidaat.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nearshoring via Óscala als gunstig alternatief

Het aanbod van engineers op Nederlandse arbeidsmarkt komt Nederlandse ondernemers weinig tegemoet in het nastreven van hun ambities. Hierdoor is outsourcing van IT-taken steeds gebruikelijker. Het aanbod van IT’ers is in over de grens vaan ruimer en beter. Outsourcing kan desgewenst in andere delen van de wereld plaatsvinden (offshore), maar nearshore oplossingen in met name Oost- en Zuid-Europa zijn steeds meer in opkomst.

Probleemloze detachering naar Spanje

Óscala is al meer dan twintig jaar actief in de markt van de outsourcing. We kennen alle gebieden over de gehele wereld die zich hiervoor lenen. Inmiddels hebben we de keuze gemaakt om onze activiteiten te concentreren op nearshoring in Spanje.

Remote detachering van IT-specialisten in Spanje levert uw bedrijf veel voordelen op, zoals een groot aanbod van veel zeer goed gekwalificeerde en ervaren vakmensen. Het Spaanse IT-onderwijs staat internationaal hoog aangeschreven. De heersende mentaliteit op de arbeidsmarkt is vrij goed te vergelijken met de Nederlandse. Dit stimuleert een goede samenwerking. Maar de loonkosten pakken lager uit, doordat het inkomensniveau in Spanje onder het Nederlandse ligt.

Kies zelf de beste kandidaat

DevOps engineers vervullen een dusdanig cruciale rol in de ontwikkeling van software dat veel bedrijven er grote behoefte aan hebben. Kwaliteit is essentieel. Inhoudelijke kennis speelt een grote rol, maar ook aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Al deze elementen spelen een rol in het tot stand brengen van onze voorselectie. Uit de overgebleven meest geschikte kandidaten kunt u zelf de mensen kiezen met wie u in gesprek wilt. De selectiemethode is door u te bepalen.. Een assessment behoort tot de mogelijkheden.

Korte aanlooptijd

Het enorme netwerk van ons recruitment team is van grote waarde voor het vinden van de juiste kandidaten. Uit de beste DevOps engineers die in Spanje werkzaam zijn weten wij snel de best gekwalificeerde personen te filteren.

Het vervolgtraject is evenmin reden voor vertraging. Doordat veel bedrijven in Spanje werken met een korte opzegtermijn van twee weken, kan de gekozen engineer snel aan zijn werkzaamheden voor uw bedrijf beginnen.

Dedicated nearshoring van een DevOps Engineer

Inhuur van een DevOps engineer via Óscala levert uw bedrijf een toegewijde alleskunner op. Toewijding die alleen te bereiken is vanwege het dedicated concept. De engineer werkt hierdoor fulltime en uitsluitend voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op als u van mening bent dat u een goede DevOps engineer kunt gebruiken. Hoe uw wervingsprofiel er ook uit ziet, voor ons vormen speciale eisen geen enkele belemmering. Bij Óscala zien we hat als onze opdracht om u zo goed mogelijk te helpen bij het invullen van uw specifieke behoeften.