sitecore

Sitecore Developer inhuren

Wanneer u gebruik maakt van het geavanceerde Sitecore platform voor uw marketing en e-commerce, kan het inhuren van een Sitecore Developer van grote waarde blijken. Door de mogelijkheden van Sitecore zo goed mogelijk in te zetten, is uw bedrijf nog meer in staat om de marketing en e-commerce te verbeteren en te personaliseren. Doordat in Nederland het talent op de IT-arbeidsmarkt maar dun gezaaid is, loopt u misschien vast bij het nastreven van uw ambities. Maar Óscala kan die negatieve spiraal doorbreken.

Bij Óscala is het mogelijk topkwaliteit in te huren en tegelijk op kosten te besparen. Kostenbesparing kan onder meer worden gerealiseerd door lagere loonkosten, maar ook door vergroting van uw efficiëntie en flexibiliteit. De dienstverlening van Óscala is op al deze facetten ingericht.

Óscala biedt totaaloplossingen voor software development, maar in de invulling is uw behoefte altijd leidend. Dit maakt dat onze IT-dienstverlening nooit doorsnee is, maar juist als uitgesproken maatwerk kan worden bestempeld.

Vind een remote Sitecore programmeur

Óscala is in staat om voor uw bedrijf een uitstekende Sitecore developer te vinden. U kunt ervoor kiezen om een developer aan een binnen uw bedrijf opererend team toe te voegen (outstaffing), of het grootschaliger aanpakken en ons een compleet nieuw team laten samenstellen dat autonoom aan de slag gaat (outsourcing). Beide opties hebben gemeenschappelijk dat het gaat om excellent opgeleide mensen, met een ervaringsniveau dat u zelf kunt definiëren.

Bij outsourcing spelen verschillende variabelen een rol. Wat uw bedrijf nodig heeft, vormt altijd het primaire uitgangspunt van onze dienstverlening. Op deze manieren zijn de voordelen van outsourcing het grootst en kunt u altijd beschikken over de software met het grootst mogelijke rendement.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden de ontwikkelaar die u zoekt

Ten opzichte van een IT’er die u eventueel op de Nederlandse arbeidsmarkt zou kunnen werven, heeft het inhuren van een ontwikkelaar via Óscala enkele onderscheidende kenmerken. In de eerste plaats werkt de desbetreffende medewerker niet binnen uw bedrijf, maar remote, vanuit een Nearshore Development Center in Spanje. Wij beschikken over twee van zulke locaties, in Barcelona en Valencia, naast ons kantoor in Haarlem.

Vroeger werd IT-personeel vooral ingehuurd in verafgelegen gebieden. Azië was bij uitstek populair, maar meer recent kwamen ook Afrika en Latijns-Amerika op. Dit resulteerde in daling van de loonkosten, maar er waren ook nadelen die veel bedrijven op de langere termijn gingen opbreken. Cultuurverschillen en taalbarrières bijvoorbeeld, maar ook het verschil in tijdzone is lastig. Bij Óscala pakken we het daarom tegenwoordig anders aan. Wij werken nog vrijwel uitsluitend met IT-talent uit Spanje. Ook hiermee kunt u op de kosten besparen, maar van alle hierboven genoemde minpunten blijft uw bedrijf gevrijwaard. Het hoge opleidings- en ervaringsniveau en de grote flexibiliteit en inzet van Spaanse programmeurs zijn andere doorslaggevende voordelen.

Wanneer u ons benadert, zal onze eerste stap de kennismaking zijn. Wij willen graag goed op de hoogte zijn wat specifieke kenmerken van uw onderneming zijn. Hier steken we dan ook veel energie in. En mét een doel. Want ook al impliceert uw aanvraag speciale, voor uw gevoel wellicht ongebruikelijke wensen die van invloed zijn op het wervingsprofiel, onze ervaring is dat het eigenlijk altijd mogelijk is om binnen ons uitgebreide netwerk de man of vrouw te vinden die binnen uw bedrijf helemaal op zijn plek is. Elke wervings- en selectieprocedure is bij ons uniek, maar binnen ons werkgebied hebben we toegang tot heel veel vakmensen met stuk voor stuk unieke eigenschappen.

Kostenbesparing en meer voordelen

Spaanse developers kunnen in eigen land doorgaans prima aan werk komen. Maar de lonen zijn er gemiddeld flink wat lager dan bij ons, mede vanwege het feit dat er veel minder schaarste is. Inhuur in Spanje biedt hierdoor goede kansen voor een besparing op uw budget, De relatief goede betaling stimuleert Spaanse IT-specialisten bovendien om met veel inzet voor een Nederlands bedrijf te werken. En doordat onze culturele achtergronden op essentiële punten vergelijkbaar zijn, laten veel Spaanse developers zich kennen als uitstekende samenwerkingspartners.

We kunnen nog veel meer voordelen opsommen van het outsourcen via Óscala. Wij vatten onze zorgtaak serieus op. We werken transparant, volgens duidelijke afspraken en nemen u heel veel werk uit handen. Vanzelfsprekend begint dat al in de fase van werving en selectie. Die verloopt efficiënt en vlot en levert direct het gewenste resultaat op. In goede samenwerking met u komen we tot een eindselectie, waarna we de gekozen kandidaat snel en goed kunnen onboarden, Wij verzorgen de werkplekken en de benodigde apparatuur en software. Maar ook regelen we alle HR-zaken en administratieve aandachtspunten. Naar zaken als salarisbetaling, verzekeringen, vakantiedagen, registratie van ziekteverzuim en meer van dat soort tijdrovende bijkomstigheden hebt u geen enkel omkijken meer.

Vergrote flexibiliteit is een volgend pluspunt. De constructie van inhuur van een Sitecore developer ontslaat u van de noodzaak om een langlopende verbintenis aan te gaan. Want wat vandaag een goede beslissing lijkt, kan in onze veranderende wereld morgen minder gunstig blijken te zijn. Bij Óscala begrijpen we dat u in zulke gevallen misschien wilt op- of afschalen. Hiertoe bieden we u alle ruimte.

Dedicated op fulltime basis

Het is voor een goede samenwerking binnen uw team van belang dat een via ons ingehuurde Sitecore specialist zich voor de volle honderd procent kan inzetten. Constructies waarbij een developer in deeltijd voor verschillende opdrachtgevers werkt en hierdoor verschillende ballen hoog moet houden, zijn voor een goed resultaat en een optimale productiviteit uit den boze. Daarom werkt een door tussenkomst van Óscala aangetrokken ontwikkelaar altijd fulltime en dedicated voor uw bedrijf.

Zonder hindernissen vooruit

Onze dienstverlening is een toonbeeld van klantgerichtheid en efficiency. Wij zijn wars van omslachtige procedures en begrijpen dat u veel beter geholpen bent met een snelle en functionele aanpak. Wanneer u ons voor de inhuur van een Sitecore developer inschakelt, kunt u snel grote stappen maken en het development van uw systemen en platforms verder professionaliseren. Sitecore is immers een platform dat veel kansen biedt; ronduit jammer om daar door gebrek aan vakkundige mensen geen gebruik van te maken.

Huur ook een Sitecore specialist in

Een dedicated Sitecore developer kan veel goeds betekenen voor uw bedrijf. Een bekwame en ervaren Spaanse ontwikkelaar kan veel toevoegen aan de kwaliteit van uw software en is hierdoor extreem waardevol. Onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar en besparen u veel geld.

Misschien hebben we u nieuwsgierig gemaakt naar de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden. We maken graag kennis.