Prestashop

PrestaShop Developer inhuren

Het inhuren van een remote PrestaShop Developer is voor een groeiend aantal Nederlandse ondernemingen het antwoord op de belabberde personeelssituatie waar het IT’ers betreft. Als bedrijf hebt u belang bij een goede invulling van de e-commerce-activiteiten die u ontwikkelt en onderhoudt. Het gebrek aan goede developers vormt hierin een belemmering en zorgt voor stagnatie en een verlies van continuïteit.

Gelukkig kan Óscala u de helpende hand bieden. Wij bieden flexibele remote outsourcing en outstaffing die snel een einde maakt aan uw problemen.

Dankzij onze op uw wensen afgestemde dienstverlening kunt u een of meer nearshore PrestaShop programmeurs inhuren. Uw nieuwe medewerkers zullen remote, vanuit onze Nearshore Development Centers in Spanje, voltijds en dedicated aan uw projecten werken. Dit betekent vanzelfsprekend een aanzienlijke uitbreiding van uw capaciteit. Maar detachering van IT-werkzaamheden via Óscala impliceert ook dat we u volledig ontzorgen. U hebt kort gezegd wel de lusten, maar niet de lasten. Wij kunnen een enkele PrestaShop developer voor u inhuren, maar desgewenst kunnen we ook een onafhankelijk werkend team voor u samenstellen.

PrestaShop developers op remote basis

In de eerste plaats levert de inhuur van een ervaren PrestaShop ontwikkelaar u veel kwaliteitswinst op. Onze concentratie op Spanje is niet toevallig ontstaan: in dit land is het potentieel immens, dankzij het excellente IT-onderwijs, Uit de vele hoogwaardig gekwalificeerde PrestaShop specialisten die in Spanje zijn te vinden, kiezen wij dankzij jarenlange ervaring en doelgerichte aanpak moeiteloos de mensen die het beste bij uw bedrijf passen.

Programmeurs die we voor u inhuren, werken remote. Zij hebben hun goed ingerichte werkplek in een modern Nearshore Development Center in Spanje. Wij beheren in Spanje twee van zulke locaties, naast ons hoofdkantoor in Haarlem. In de Development Centers zijn Nederlands sprekende supervisors. Zij zien toe op de voortgang van de werkzaamheden en fungeren desgewenst als uw contactpersoon ter plaatse. Onze bemoeienis houdt hiermee vanzelfsprekend niet op: onze formule van ontzorging houdt in dat wij alle randvoorwaarden voor onze rekening nemen: om te beginnen de complete onboarding, maar gedurende de voortgang van de inhuurperiode vanzelfsprekend ook HR-zaken, salarisbetaling, registratieve zaken en alle andere administratieve rompslomp.

Onze zorg om alle overhead voor u weg te nemen, leidt ertoe dat niets u in de weg staat om zich te kunnen concentreren op activiteiten op tactisch en strategisch niveau.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De overtuigende voordelen van nearshoring

Vacatures voor PrestaShop development functies zijn voor menig ondernemer een hoofdpijndossier. Invulling is lastig en duur: er zijn weinig goede Nederlandse ontwikkelaars en hun prijs is hoog. Maar waarom zou u niet verder kijken. Het is prima mogelijk om via outstaffing een goede Spaanse programmeur te vinden die ook nog eens uitstekend met uw eigen team kan samenwerken. Juist de keuze voor Óscala biedt veel voordeel. In Spanje is voldoende talent van hoge kwaliteit. Bovendien zijn Spaanse IT’ers veelal uitblinkende teamplayers. Ze blijken goed om te kunnen gaan met de eigenaardigheden die onze eigen cultuur soms kenmerken en passen zich snel aan. Doordat het Spaanse inkomensniveau vaak lager ligt dan wat we hier gewend zijn, zijn besparingen op loonkosten mogelijk. Daar staat tegenover dat Spaanse programmeurs het ronduit interessant en eervol vinden om voor een Nederlands bedrijf te werken

Outsourcing in Spanje is voor een Nederlands bedrijf veel aantrekkelijker dan de keuze voor een offshore oplossing in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Want nearshoring in Spanje gaat voorbij aan tijdverschillen en de culturele verschillen zijn veel minder uitgesproken. Hierdoor is het veel eenvoudiger om soepel en efficiënt met uw remote werkende ingehuurde programmeurs in een teamverband samen te werken.

Flexibiliteit en klantgerichtheid als logisch uitgangspunt

Succesvolle outsourcing kan alleen bestaan wanneer u kiest voor inhuur van mensen die echt kunnen integreren in uw bedrijf. Vanzelfsprekend zijn hun technische competenties een breekpunt, maar daarmee zijn we er nog lang niet. Het is van belang dat het mensen zijn die goed kunnen invoelen wat er in uw bedrijf speelt. Een goede beheersing van de Engelse taal is een basiseis. Om op uw behoeften en wensen te kunnen sturen, is het van belang dat wij ons bij onze kennismaking met uw bedrijf een goed beeld van uw bedrijf kunnen vormen. Dit heeft dan ook onze bijzondere aandacht. Ons voorwerk resulteert in een zeer nauwkeurig vastgesteld, uniek wervingsprofiel. Hiermee kunnen onze recruiters hun werk gaan doen. Wij kunnen de markt zorgvuldig uitkammen doordat wij over een uitstekend netwerk beschikken en een niet aflatende drang hebben om nieuw talent te ontdekken. Hierdoor kunnen we u op termijn van hooguit twee weken voorzien van een shortlist met een aantal geschikte kandidaten. U bent vervolgens zelf aan zet: u bepaalt wie u wilt interviewen en testen. Een belangrijke taak, waarbij wij u vanzelfsprekend kunnen faciliteren en ondersteunen.

Voordelig en agile

Inhuur van een of meer PrestaShop developers biedt meer voordelen dan u misschien denkt. Afgezien van lagere loonkosten en mogelijkheden voor verhoogde kwaliteit en productiviteit, leidt inhuur ook tot meer flexibiliteit. Uw overhead wordt geminimaliseerd doordat wij veel taken van u kunnen overnemen. Ook schaalvergroting of -verkleining zijn snel door te voeren, waardoor u veel wendbaarder kunt opereren, snel uw team kunt vergroten  en geen teams in stand hoeft te houden waarvoor u tijdelijk geen werk hebt,

De hoge kwaliteit van onze PrestaShop ontwikkelaars leidt tot betere toepassingen, waarmee ook uw klanten tevreden zullen zijn.

Snel op uw doel af

Samenwerking met Óscala kenmerkt zich door transparantie en efficiëntie. Over de kosten van onze dienstverlening doen we niet mistig. Wij hanteren duidelijke all-in tarieven voor onze werkzaamheden. Onze dienstverlening is echter verre van standaard. We kunnen gerust van zuiver maatwerk spreken.

Bij het inhuren van IT-specialisten met Óscala is tijdverlies niet aan de orde. Wij hebben veel ervaring en weten precies welke wegen succesvol en snel tot het gewenste resultaat leiden. Snelle werving en selectie, waarbij we direct afsturen op wat het beste bij uw bedrijf past. Onze klantgerichtheid vormt hier onbetwist meerwaarde. Deze aanpak garandeert minimale aan- en doorlooptijden.

De Spaanse arbeidsmarkt kent een gebruikelijke opzegtermijn van veertien dagen. Dit maakt het mogelijk dat de door u gekozen kandidaat snel kan beginnen.

Dedicated PrestaShop developers

Via Óscala geworven en door u ingehuurde developers werken dedicated voor uw bedrijf. Ze kunnen zich dan optimaal voor u inzetten doordat er geen andere opdrachtgevers zijn waarvoor ze inspanningen moeten leveren.

Doordat we zoeken naar mensen met maximale affiniteit met uw bedrijf, zullen ze zich uitermate waardevol kunnen maken. Maar dat kan alleen bij een goed proces van werving en selectie. Bij Óscala rekenen we dat tot onze specialiteiten. Ook een minder gebruikelijk wervingsprofiel vormt geen enkele belemmering. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan op zoek naar de beste kandidaat.