QA Engineer

QA Engineers inhuren

Het inhuren van een remote dedicated QA Engineer kan voor bedrijven een goede oplossing zijn voor het gebrek aan Nederlands IT-personeel. Als ondernemer hebt u behoefte aan goed en flexibel opererende teams. Een ervaren en deskundige QA engineer is hierin een onmisbare spin in het web.

Een QA Engineer, voluit Quality Assurance Engineer, is binnen een software development team de aangewezen persoon voor de kwaliteitsborging van software, met als doel dat deze voldoet aan de gestelde eisen. Q&A engineers vervullen een spilfunctie in het ontwikkelingsproces. Doordat ze bugs en andere problemen opsporen en hier oplossingen voor verzinnen, is hun werk essentieel voor een goed eindproduct.

Wanneer u een QA engineer inhuurt bij Óscala, kunt u er zeker van zijn dat u snel een ervaren professional aan uw team kunt toevoegen. Een goede QA ingenieur werkt nauw samen met de overige leden van uw team om de kwaliteit van het eindproduct zo goed mogelijk te laten uitpakken. die nauw zal samenwerken met uw team om software van hoge kwaliteit. Onze engineers hebben de technische vaardigheden en ervaring om software grondig en effectief te testen. Ze zijn er speciaal in geschoold om bugs op te sporen en hiervan een zorgvuldige inventarisatie te maken. Op basis hiervan kan de engineer in samenspraak met de ontwikkelaars tot  een passende oplossing komen.

IT-specialisten zijn in Nederland moeilijk vindbaar. Dit geldt zeker ook voor doorgewinterde QA engineers. Óscala biedt uitkomst in de vorm van outsourcing. Hierdoor kunt u in de vorm van nearshoring een enkele engineer of een compleet programmeursteam opzetten. Het team werkt in de regel vanuit Spanje, oftewel op remote basis, hoewel hier zeker in de aanvangsfase tal van variaties op mogelijk zijn. Onwrikbaar uitgangspunt is dat wij uitsluitend werken met dedicated specialisten. Zij werken derhalve  exclusief voor uw bedrijf, op basis van detachering. Een softwareteam via Óscala betekent volledige ontzorging in combinatie met een kwalitatieve impuls en lagere kosten. Ontdek ook wat de succesformule van onze dienstverlening is.

Remote een QA Engineer inhuren

Kwaliteit staat voorop wanneer u door onze tussenkomst een IT-professional inhuurt. Wij zorgen ervoor dat uw team wordt uitgebreid met hoogwaardig opgeleide mensen. Er wordt door hen fulltime gewerkt, met als basis een Nearshore Development Center in Spanje. Een Nederlandse supervisor ziet toe op de werkzaamheden. Wij regelen tevens alle andere zaken die het werk van uw remote team mogelijk maken. Daarom hoeft u zich niet bezig te houden met het inrichten van werkplekken, het verrichten van allerlei bijkomstige administratieve handelingen en het totale HR-pakket, zoals salarisbetaling, belastingafdracht, ziekteregistratie en vakantiedagen. Het kan uw keuze zijn een bestaand team uit te breiden met een via ons ingehuurde QA ingenieur, maar u kunt via Óscala ook een compleet team opzetten.

Zelfs het organiseren van een volwaardig team hoeft niet meer dan een paar weken te duren. Wij kunnen het complete wervings- en selectietraject voor u doen, waarna u zelf de finale selectie en vervolgens de functionele aansturing kunt oppakken.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelige nearshoring via Óscala

Outsourcing van IT-werkzaamheden heeft zich in Nederland onder invloed van de Nederlandse marktsituatie tot een gebruikelijke routine ontwikkeld. Het krappe aanbod van gedegen IT-specialisten maakt dat veel ondernemers naar alternatieven over de grens kijken. Verspreid over de wereld zijn er echter tal van landen waarin het aanbod van IT’ers groter is. Deze gebieden lenen zich in sommige gevallen goed voor outsourcing. In het verleden waren sommige Aziatische landen hierin sterk vertegenwoordigd. Maar het inhuren van personeel in andere delen van de wereld levert ook nadelen op. Verschillende tijdzones en cultuurverschillen belemmeren de samenwerking. Dit geldt zeker ook voor sleutelfunctionarissen in uw IT-teams zoals de QA engineer er daar een van is.

Detachering in Spanje bespaart op de kosten

Wij van Óscala hebben in twintig jaar tijd zeer goede ervaringen opgedaan met de mogelijkheden die Spanje biedt. Het Spaanse onderwijssysteem brengt veel uitstekende vakmensen voort. Spaanse werknemers blijken qua arbeidsmoraal bovendien verrassend goed aan te sluiten bij hun Nederlandse collega’s. Ondanks al deze kwaliteiten blijken de arbeidskosten in Spanje nog steeds relatief laag te zijn.

Hierdoor biedt nearshore outsourcing in Spanje u veel kansen  mogelijkheid om tegen lagere kosten een QA engineer in te huren of misschien wel een compleet team van ervaren dedicated remote IT-specialisten op te zetten.

Grip en flexibiliteit vergroten

Voor een QA engineer is soepel kunnen samenwerken essentieel. Bij een goede invulling van deze functie zal uw productiviteit aanzienlijk toenemen. Daarom letten we er bij de werving en selectie extra op of alle eigenschappen om aan het gewenste profiel te bij een kandidaat aanwezig zijn.

Onze inspanningen leiden tot een shortlist van kandidaten, waarop u op een of meer door u zelf gekozen selectiemethodes een definitieve keuze kunt maken.

Uw team in een mum van tijd compleet

De recruiters van Óscala beschikken over een fijnmazig netwerk van QA engineers. Met dit als uitgangspunt zijn wij in staat om snel de beste kandidaten voor u op te sporen en te werven, Bij de verkorting van de aanlooptijd helpt ook dat in Spanje vaak wordt gewerkt met een opzegtermijn van twee weken. Hierdoor is het voor de geselecteerde QA engineer mogelijk om snel voor uw bedrijf te beginnen. 

Nearshoring van de beste QA Engineers

Elke IT-specialist die wij voor u werven, werkt dedicated voor uw bedrijf. Dit impliceert dat een engineer nooit bij meer dan één opdrachtgever wordt gedetacheerd. Een vacature kent bij Óscala een traject van werving en selectie op maat dat geheel is gericht op wensen van de klant. In deze opzet zijn exceptionele wervingsprofielen geen probleem. Doordat wij in onze klantgerichtheid de grijze middelmaat overstijgen, is al onze dienstverlening maatwerk. Bottomline is dat wij voor u de best denkbare engineer zullen werven.

Vakkennis en ervaring zijn belangrijke eigenschappen van een QA engineer, maar ook het talent om zich in de gebruiker te kunnen verplaatsen, precisie en oog voor detail, communicatieve vaardigheden, pragmatisme en probleemoplossend vermogen.