Django

Django Developer inhuren

Steeds meer Nederlandse bedrijven sparen hun IT-budget door het inhuren van een remote werkende Django Developer. De behoefte aan vakmensen die Django in de vingers hebben, is de afgelopen jaren sterk gestegen. Nederlandse specialisten zijn schaars en duur. Outsourcing en outstaffing van deze expertise komen hierdoor als alternatief in beeld.

Óscala is specialist op het gebied van outsourcing van vakkundig IT-personeel. Wij werken hiervoor vrijwel uitsluitend met Spaanse developers. Een nearshore Django programmeursteam is als geen ander in staat om hoge kwaliteit te leveren bij het realiseren van uw softwareprojecten. Als bonus profiteert hiernaast u van een aantal aanvullende voordelen.

Nearshore outsourcing van Django developers

U zult er als ondernemer met ambitieuze IT-projecten van op de hoogte zijn dat het in Nederland tobben is als het gaat om het vinden van voldoende gekwalificeerd IT-personeel. Zeker in het topsegment is het aanbod mager, waardoor de salariseisen van de weinige beschikbare mensen de pan uitrijzen.

Door Óscala in te schakelen kunt u wél snel en relatief voordelig vakbekwame Django ontwikkelaars inhuren. Dit doen wij door vakmensen voor u op te sporen die zich fulltime op dedicated basis kunnen inzetten voor uw ontwikkelteam. Met het enige onderscheid dat ze dat in de regel niet binnen de muren van uw bedrijfspand zullen doen, maar remote: nearshore, vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje.

Wij bieden inhuurconstructies op basis van outstaffing (een enkele developer) of outsourcing (het in het leven roepen van een compleet team van developers en engineers). Hierbij hebt u grote vrijheid. Tussentijdse aanpassingen zijn door onze flexibele werkwijze geen probleem.

Bij onze activiteiten concentreren wij ons vrijwel geheel op de Spaanse IT-markt. Deels vanwege het geweldige aanbod van veel vakkundige IT‘ers – het resultaat van decennialang gedegen IT-onderwijs – maar ook op basis van een aantal andere overtuigende argumenten.

Remote detachering door tussenkomst van Óscala betekent voor uw bedrijf kwaliteitswinst en tegelijkertijd op de kosten besparen. Niet alleen door lagere loonkosten (veroorzaakt door het lagere inkomensniveau in Spanje), maar ook vanwege efficiencywinst, toegenomen flexibiliteit en een belangrijke reductie van uw overheadkosten.

Onze ervaring is dat Spaanse developers zeer gemotiveerd zijn om voor een Nederlands bedrijf te mogen werken. Mede hierdoor hebben ze weinig moeite met de gewoontes die de cultuur binnen Nederlandse ondernemingen kenmerken,

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De vele voordelen van nearshore outsourcing

De ervaringen die onze klanten en wijzelf van IT’ers uit Spanje hebben, zijn overwegend zeer positief. Ze zijn goed opgeleid, spreken goed Engels, maar kunnen ook goed samenwerken met Nederlandse collega’s.

Outsourcen in Spanje levert een veel soepeler workflow op dan wanneer u uw toevlucht zoekt tot andere landen. Bij de inhuur van IT-personeel in Azië, Oost-Europa of Zuid-Amerika loopt u vaak tegen allerlei deels onvoorziene nadelen op: verschillende tijdzones waardoor synchroon werken problematisch wordt, taalproblemen, maar ook cultuurverschillen die de goede samenwerking kunnen hinderen.

In Spanje beschikken wij over twee Nearshore Development Centers. De door u ingehuurde medewerkers kunnen hier fulltime en ongestoord in een plezierige werkomgeving voor uw bedrijf werken. Het toezicht wordt verzorgd door Nederlands sprekende supervisors, die u op elk moment kunt benaderen wanneer hiertoe aanleiding mocht zijn.

U kunt een groot aantal tijdrovende administratieve, logistieke en organisatorische aangelegenheden aan ons overlaten. Het feit dat u  ontwikkelteams snel kunt op- en afschalen, draagt bij tot extra flexibiliteit.

Maatwerk volgens uw specificaties

Het vinden van kandidaten die als developer voor uw bedrijf kunnen worden ingehuurd, verloopt altijd volgens een geheel uniek traject dat we samen met u vormgeven. Twee zaken zijn hierbij bepalend: dat de ontwikkelaars aan uw kwaliteitseisen voldoen, maar – minstens zo belangrijk – ook dat de betrokken persoon binnen uw bedrijf op zijn plek is. Het is niet alleen van belang dat de geselecteerde kandidaten goed Engels spreken, maar tevens is het onontbeerlijk dat ze zich kunnen inleven in de werkwijze, achtergronden en mentaliteit van uw Nederlandse medewerkers en de sfeer binnen uw bedrijf.

Het is belangrijk dat een developer ongestoord zijn werk kan doen. Onze developers werken altijd op dedicated basis. U hebt fulltime de beschikking over uw eigen Django ontwikkelaar. Hij werkt uitsluitend voor u en voor niemand anders.

Beter en goedkoper

Uw IT-budget vaart er wel bij wanneer u de samenwerking met Óscala aangaat. Een Django developer uit Spanje kost u minder dan zijn Nederlandse evenknie. Niet zelden is hij of zij ook nog eens beter opgeleid en meer ervaren. U bespaart bovendien op overhead en kunt flexibeler opereren met een remote werkende developer. Misschien wilt u wel kiezen voor een compleet team op detacheringsbasis, al naar gelang uw behoefte dat ingeeft. U hoeft zich niet te schikken, maar wij volgen uw vraag en richten de processen precies zo in zoals u dat wilt. Opschalen of afschalen? U maakt uw wensen kenbaar en wij voeren het uit volgens uw aanwijzingen.

Snel en rechtlijnig, maar verre van star

Bij Óscala speelt ons ervaren en creatieve recruitment team een centrale rol. Een zeer groot netwerk zorgt ervoor dat we snel een aantal geschikte Django programmeurs in het vizier hebben. Dit bekort de aanlooptijd aanzienlijk. Op termijn van gemiddeld twee weken kunnen wij uitstekend gekwalificeerde mensen aan u voorstellen, waarna het verdere selectieproces van start kan gaan. Hierbij speelt u vanzelfsprekend zelf een belangrijke rol. De selectie op basis van onze shortlist vindt plaats op de manier die u voor dit doel het meest vindt passen. Hierbij kunnen we u ondersteunen en desgewenst adviseren. Eigenlijk is bij Óscala bijna alles mogelijk.

In Spanje kent men een gangbare opzegtermijn van veertien dagen. Hierdoor kunnen de door u ingehuurde mensen op korte termijn aan hun werkzaamheden beginnen.

Optimaal profijt van een dedicated ontwikkelaar

Zeg vandaag nog vaarwel tegen de middelmatigheid op de Nederlandse IT-markt. U behaalt betere resultaten door de inhuur van een enthousiaste en goed opgeleide Spaanse programmeur. De unieke formule van Óscala heeft veel Nederlandse bedrijven al successen opgeleverd. Blijf niet achter, maar profiteer ook van de voordelen die het inhuren van een Spaanse Django developer uw bedrijf kan bieden.