Angular Developers

Angular Developers inhuren

Wilt u voor de ontwikkeling van front end applicaties een Angular Developer inhuren, dan kunt u die in Nederland waarschijnlijk moeilijk vinden. Óscala kan u helpen met nearshore outsourcing. Hierdoor kunt u snel een team van Angular developers opzetten. Dit gebeurt niet in Nederland, maar remote, in Spanje. U kunt zo beschikken over dedicated developers die op basis van detachering voor u aan het werk gaan, maar wel uitsluitend voor uw bedrijf werken. Óscala staat voor het ontzorgen van u als onze klant. Extra pluspunten zijn de aantrekkelijk lage kosten waarvoor u goede Angular developers kunt inhuren en de winst aan flexibiliteit. Een enkele developer of een team van ruime omvang, Óscala kan u altijd van het juiste personeel voorzien.

Inhuur van geselecteerde nearshore Angular ontwikkelaars

Angular ontwikkelaars inhuren via Óscala staat garant voor uitstekende mensen voor uw projecten. Al onze developers werken vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje. Nearshore outsourcing in Europa is in veel opzichten aantrekkelijker dan outsourcing overzee. De voordelen van een team in dezelfde tijdzone als de onze zullen u snel duidelijk worden door onder meer de buitengewoon soepel lopende communicatie. Goede communicatie is een essentieel element van onze formule, aangezien detachering op afstand betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het toezicht op uw teams. Tevens regelen we alle randvoorwaarden. De werkplek, HR-aangelegenheden en alle administratieve procedures zijn voor onze rekening. Hierdoor valt de zorg voor zaken zoals salaris, belastingen, ziekteverlof en vakantiedagen weg. Ook onze snelheid zal u opvallen. Het bij elkaar brengen van een team van eigen Angular programmeurs kan zich binnen enkele weken voltrekken. De selectie laten we vanzelfsprekend wel aan u over en ook de wijze waarop u tot uw keuze komt. Hierbij kunnen we elke vorm van assessment voor u verzorgen.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Outsourcing via Óscala: beter voor minder

De zoektocht naar een of meer goede Angular ontwikkelaars leidt vaak tot een traject van outsourcing. Dat is niet zo vreemd. Nederlandse technische vakmensen zijn schaars, zeker in de IT. In het In het buitenland is dat anders: meer aanbod en gemiddeld ook veel meer kwaliteit. De kosten zijn daarnaast lager dan wanneer u Nederlands personeel zou inschakelen. In Spanje, het land waarop Óscala haar activiteiten heeft geconcentreerd, zijn veel voortreffelijke programmeurs te vinden die het een eervolle opgave vinden om voor u te mogen werken.

Door te outsourcen via Óscala profiteert u van de sterke reputatie die Spanje op IT-gebied heeft.

Angular specialisten naar eigen inzicht interviewen, testen en kiezen

Bij de selectie van de kandidaten die geschikt zijn om als developer voor uw onderneming te kunnen werken, speelt het een grote rol of de betrokken developer goed bij uw bedrijf past. Het is een vanzelfsprekend uitgangspunt dat de beoogde leden van uw team de Engelse taal goed beheersen. Onze werving zal leiden tot een shortlist van de meest geschikte kandidaten, op basis waarvan u zelf de definitieve selectie kunt maken. Naast sollicitatiegesprekken zijn ook testopdrachten een mogelijkheid. Bij het hele traject kunnen we u uitgebreid terzijde staan.

Lagere kosten, meer agile

Dat het inhuren van een of meer talentvolle Angular ontwikkelaars via Óscala door de lagere loonkosten in Spanje uw IT-budget ontlast, is natuurlijk goed nieuws. Maar er is meer. De flexibiliteit waarmee u uw projecten kunt uitvoeren, groeit eveneens. Snel opschalen en afschalen van teams, al naar gelang uw behoefte, is geen enkel probleem.

Snel een operationeel team bij elkaar

De recruiters van Óscala beschikken over een uitgebreid netwerk van programmeurs. Hierdoor is het niet te ambitieus gesteld dat we binnen slechts enkele weken een aantal geschikte kandidaten aan u kunnen presenteren.

In Spanje hebben werknemers in veel gevallen te maken met een opzegtermijn van veertien dagen. Mede hierdoor is het mogelijk dat uw nieuwe medewerkers snel aan hun klus kunnen beginnen.

Outsourcing van ervaren Angular Ontwikkelaars

Inhuur via Óscala betekent dat uw mensen dedicated voor uw bedrijf gaan werken. De door u geselecteerde developers werken dus uitsluitend bij uw bedrijf. We bieden een maatwerkoplossing die al begint bij het unieke traject van werving en selectie, volgens uw specifieke wervingsprofiel.

Bijzondere eisen zijn geen belemmering voor een vlotte en goede afwikkeling. Wij gaan graag voor u op zoek naar de beste kandidaten.

Front end ontwikkeling door middel van Angular is vooral populair voor dynamische websites. Wanneer u problemen ondervindt om voor deze technieken de benodigde kennis in huis te halen, kan outsourcing een aantrekkelijke oplossing bieden. Wij hebben veel contacten met uitstekend opgeleide en zeer ervaren Angular developers. Hierbij is niet alleen de technische kant van het verhaal doorslaggevend, maar ook het inpassingsvermogen van de specialist in uw organisatie.