Data engineer

Data Engineers inhuren

Data worden steeds belangrijker en daarom kan het inhuren van een remote Data Engineer uw bedrijf veel opleveren. U ondervangt hiermee het gebrek aan voldoende geschoolde Nederlandse data engineers. Talentvolle ingenieurs voor wie al die data geen geheimen meer hebben zijn voor veel bedrijven, met name in de techsector, onontbeerlijk.

Wanneer u een data engineer inhuurt bij Óscala, bent u er zeker van dat dit u een uitstekend opgeleide werkkracht bezorgt. Een goede QA ingenieur is goed in zijn vak, maar bewijst zichzelf ook als een soepele teamspeler. Pas dan levert zijn of haar bijdrage aan het team maximaal rendement.

Helaas geldt voor de IT-sector dat gedegen specialisten in Nederland schaars zijn. Data engineers vormen hierop geen uitzondering. Óscala kan u een oplossing aanbieden door outsourcing van de dataspecialist naar Spanje. U kunt ervoor kiezen om Óscala naar een individuele date engineer te laten zoeken, maar u kunt de opdracht ook uitbreiden tot de formatie van een compleet team. De specialisten van Óscala werken in de regel nearshore in Spanje. Het betreft dedicated uitbesteding, wat zoveel zegt dat u de enige opdrachtgever ten aanzien van de desbetreffende engineer bent. Óscala staat voor een service die u geheel ontzorgt. Bijkomende voordelen zijn de vergroting van kwaliteit en flexibiliteit tegen lagere kosten.

Inhuur van een Data Engineer op remote basis

Inhuren van een IT-professional via Óscala betekent maximale kwaliteit. Wij leveren u hoogopgeleide mensen met wie het prettig samenwerken is. Zij werken fulltime aan uw projecten vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje. Er is daar toezicht door een van onze Nederlands sprekende supervisors, maar ook zorgen wij ervoor dat alles in het werk wordt gesteld om uw data engineer ongestoord te laten werken. Een compleet pakket van onboarding, verzorging van de werkplekken, HR-aangelegenheden en administratieve handelingen is inbegrepen.

Het werven en selecteren van een specialist voltrekt zich in rap tempo. Zelfs complete IT-teams kunnen binnen enkele weken klaar voor de kick off zijn. Het aanlooptraject tot aan de definitieve selectie kunt u aan ons overlaten, waarna u zelf de keuze voor de meest geschikte kandidaat kunt maken. Vanzelf stippelt u ook de koers uit in de verdere inrichting van het werkproces en verzorgt u de inhoudelijke aansturing. 

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oplossingsgericht en voordelig nearshoren via Óscala

Doordat het aanbod van engineers op de Nederlandse arbeidsmarkt zo veel te wensen overlaat, is outsourcing van IT-werkzaamheden een veelvoorkomend fenomeen geworden. De beschikbaarheid van de gezochte vakmensen is in het buitenland nu eenmaal beduidend groter. Vooral gebieden met lage lonen waren voorheen populair. Toch hebben deze goedkope alternatieven in onder meer Azië hun keerzijde. Nadelen die voortvloeien uit de grote geografische afstand en cultuurverschillen blijken de effectiviteit toch sterk te beïnvloeden. Bij functies waarbij het op samenwerking en teamspirit aankomt, zoals die van data engineer, wegen die nadelen nog zwaarder.

Detachering in Spanje bespaart op de kosten

Bij Óscala kennen we het concept van outsourcing vanuit onze grote ervaring door en door. In onze optiek biedt nearshoring in Spanje het beste van twee werelden. Detachering van IT-specialisten in Spanje zorgt ervoor dat u baat hebt van het gedegen Spaanse IT-onderwijs, dat heeft gezorgd voor de ruime beschikbaarheid van goed opgeleid personeel. Wellicht minder bekend is dat in Spanje de arbeidsmoraal veel overeenkomsten vertoont met die in ons land. Toch zijn de inkomens in Spanje nog niet op het niveau dat wij kennen. Dit betekent dat veel Spaanse technici graag voor Nederlandse bedrijven werken.

Maximaliseer uw rendement

Data engineering staat of valt met het vermogen om soepel samen te kunnen werken. Wij letten hier dan ook sterk op bij onze verkenning van het aanbod van geschikte mensen. Het belang van dataverwerking binnen professionele organisaties stelt hoge eisen aan het rendement van uw data engineer. Wij adviseren u graag over het beste wervingsprofiel en stemmen dit graag zorgvuldig met u af.

Wanneer wij onze shortlist van geschikte kandidaten gereed hebben, is het aan u om geheel volgens uw eigen ideeën de selectieprocedure vorm te geven en in te vullen, teneinde de beste kandidaat voor uw bedrijf te kunnen kiezen.

Snel resultaat

Onze recruiters beschikken over een groot netwerk waarmee we de beste IT-professionals in Spanje kunnen traceren. Dit stelt ons in staat om snel een aantal geschikte data engineers voor u op te sporen.

De door u gekozen engineer kan vervolgens in de meeste gevallen ook snel aan de slag, aangezien veel bedrijven in Spanje een opzegtermijn van slechts twee weken hanteren.

Dedicated inhuur van Data Engineers

Als u via ons een data engineer inhuurt, werkt deze altijd dedicated voor u. Dedicted staat voor maximale toewijding, die u uitsluitend bereikt wanneer er geen andere opdrachtgevers in het spel zijn. Uw data engineer kan zich maximaal concentreren op de bij uw team lopende projecten, waardoor een maatwerkoplossing ontstaat.

Van maatwerk is eveneens sprake in de fase van werving en selectie. Deze is geheel op uw wensen afgestemd. Een wervingsprofiel met bijzondere elementen is hierdoor net zo goed door ons te verzilveren als een profiel dat minder van de norm afwijkt. Bij Óscala helpen we u graag de beste data engineer voor uw bedrijf te vinden.