Test Automation Engineer

Test Automation Engineer inhuren

Het inhuren van een Test Automation Engineer is de ideale oplossing voor bedrijven die serieus werk willen maken van het testen van software, maar de kosten voor deze essentiële stap van development beter onder controle willen brengen. Helaas is het aanbod van mensen die deze discipline beheersen in Nederland te klein. Door samen te werken met een dedicated test automation engineer van Óscala, kunt u bewerkstelligen dat door uw bedrijf ontwikkelde software grondig wordt getest en vrij is van bugs voordat deze wordt vrijgegeven aan uw klanten.

Een via Óscala ingehuurde test automation engineer kan u minstens zo goed helpen als een engineer die bij u in dienst is. Een in het oog lopend verschil is dat onze engineers werken vanuit Spanje. U kunt er zeker van zijn dat wij voor uitstekende mensen kunnen zorgen die op een plezierige manier waardevol werk voor uw softwareteams zullen leveren.

Onze test automation engineers zijn uitstekend opgeleid en weten alles van test automation. Maar ook voelen ze de sfeer binnen uw bedrijf goed aan en kunnen ze zich probleemloos aanpassen aan de bedrijfscultuur.

In Nederland zijn hooggekwalificeerde softwarespecialisten lastig te werven en stijgen de loonkosten voortdurend. Maar in Spanje vindt u een minstens zo goede test automation engineer sneller en gemakkelijker en zijn besparingen op de kosten mogelijk.

Een goede engineer dankzij nearshoring

De dienstverlening die Óscala aanbiedt is flexibel en schaalbaar. U kunt ons benaderen voor outstaffing, oftewel inhuur van één engineer die u kunt toevoegen aan uw eigen team. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een scenario voor het opzetten van een compleet ontwikkelteam. Onze oplossingen zijn eenvoudig schaalbaar en aanpassingen kunnen op korte termijn plaatsvinden. Hierdoor hebt u meer controle over het ontwikkelingsproces en beschikt u elk moment over de middelen die u nodig hebt om uw projecten op tijd en binnen budget op te leveren.

Via Óscala ingehuurde IT-specialisten werken in principe remote vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje. Wanneer dit nodig of nuttig blijkt, is het zeker mogelijk om een test engineer ter kennismaking en met het oog op een soepele inwerkperiode tijdelijk naar Nederland te halen. Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek aan onze werkplekken in Spanje brengen.

Dedicated werken is een constante factor bij Óscala. Zo weet u zeker dat een ingehuurde specialist zich volledig op zijn werkzaamheden voor uw bedrijf kan concentreren.

Het spreekt voor zich dat u door te outsourcen geen concessies wilt doen aan de kwaliteit van de test automation. Dit is ook in het geheel niet nodig. In Spanje vinden we een groot aanbod van voortreffelijk gekwalificeerde test automation engineers.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Legio voordelen door outsourcing via Óscala

Het tekort aan Nederlandse IT-specialisten heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven softwareprojecten outsourcen. In veel landen is veel talent beschikbaar, maar niet elk land leent zich even goed voor probleemloze detachering van IT-professionals. Zeker bij belangrijk en hoogwaardig werk als test automation is goede samenwerking tussen uw Nederlandse teams en ingehuurde specialisten een absolute noodzaak. Outsourcen in Spanje heeft alle ingrediënten tot succes.

Redenen om te nearshoren bij Óscala

Een van de grote voordelen van het inhuren van een remote test automation engineer is kostenbeheersing. Door het (automatisch) testen van uw software te nearshoren bij Óscala, kunt u de hoge kosten vermijden die benodigd zouden zijn voor het uitbesteden van dit werk aan freelancers, detacheringsbureaus of andere externe specialisten in Nederland. Nearshoring verschaft u daarnaast toegang tot een grotere pool van talent, waardoor u over de beste ontwikkelaar voor uw project kunt beschikken.

Een ander voordeel van het werken met een test automation engineer op afstand is flexibiliteit. Onze engineers werken nauw samen met uw interne software ontwikkelteam. U hebt hierdoor meer controle over het ontwikkelproces en kunt ervoor zorgen dat uw projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd.

Soepel en flexibel samenwerken

Bij Óscala weten we dat goede communicatie essentieel is bij softwareontwikkeling. Onze dienstverlening is er daarom op gericht dat onze klanten altijd goed geïnformeerd zijn. U kunt altijd overleggen met uw test automation engineer. De inhoudelijke aansturing is immers niet anders dan bij uw eigen mensen en u houdt hierin zelf de regie. In onze ontwikkelcentra in Spanje werken Nederlands sprekende supervisors, met wie u altijd zaken kunt bespreken.

Snel en doeltreffend

Onze recruiters beschikken over een groot netwerk waarmee we goede grip hebben op de Spaanse markt van test automation engineers die beschikbaar zijn om in te huren. We kunnen u hierdoor snel een aantal geschikte kandidaten voorleggen. U mag vervolgens het voortouw nemen in het vervolgtraject. Alles kan in zeer korte tijd zijn beslag krijgen.

Ook de afronding verloopt in de regel vlot, geholpen door de plezierige bijkomstigheid dat uw nieuwe engineer snel bij u aan het werk kan vanwege de ongebruikelijk korte opzegtermijn van slechts twee weken die in Spanje meestal van toepassing is.

De meerwaarde van dedicated

De inhuur van een remote test automation engineer begint met het leggen van contact met ons kantoor in Haarlem. Dit kunt u doen door onze website te bezoeken en het contactformulier in te vullen of door ons te bellen. We gaan vervolgens met u in gesprek met het doel uw wensen en behoeften beter te begrijpen. Hierdoor kunnen we u matchen met de beste engineer voor uw project. Een engineer die dedicated voor u gaat werken en daardoor fulltime en vol overgave uw bedrijf verder helpt.

Het inhuren van een test automation engineer kan uw bedrijf kostenbesparing, flexibiliteit en toegang tot veel talent opleveren. Neem vandaag nog contact met ons op.