VOIP/Telecom Engineer

VOIP/Telecom Engineer inhuren

Wanneer in uw bedrijf behoefte is aan de ontwikkeling van het netwerk voor toepassingen van het Voice Over Internet Protocol of cloud telecom, kan het inhuren van een remote werkende VOIP/Telecom Engineer een oplossing bieden. Veel development aan deze netwerken kan dankzij de moderne techniek immers goed op afstand worden uitgevoerd. Zo kunt u stagnatie van uw IT-projecten voorblijven. Wanneer u Óscala inschakelt voor een goede VOIP/Telecom engineer, kunnen wij een prima vakman voor u vinden. Deze zal in de regel vanuit een van onze Nearshore Development Centers voor u aan de slag gaan, maar het is ook een optie om uw telecom specialist periodiek naar Nederland te laten overkomen. Het is mogelijk om te kiezen voor het concept van outstaffing, waarbij u een individuele engineer aan een bestaand IT-team kunt toevoegen. Maar desgewenst kunt u door onze tussenkomst ook een compleet team van developers en engineers opzetten (outsourcing).

Remote inhuur van engineers

Wanneer u ons benadert voor het werven en selecteren van IT-personeel, kunnen wij u voorzien van uitstekend opgeleide specialisten. Ons werkgebied is de Spaanse IT-arbeidsmarkt, Deze keuze is mede tot stand gekomen doordat in Spanje zoveel goede IT’ers te vinden zijn, dankzij de jaren geleden gemaakte keuze voor de versterking van het op deze sector gerichte onderwijs. Maar er zijn meer aspecten die het werken met Spaanse IT’ers zo aantrekkelijk maken. Er is geen sprake van cultuur- en tijdverschillen die de samenwerking met de collega’s in Nederlandse  bemoeilijken. Dit in tegenstelling tot wat Europese bedrijven in het verleden soms moesten ervaren bij offshore werkende softwarespecialisten uit landen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Spaanse engineers stellen zich daarentegen flexibel op en spreken goed Engels.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van onze VOIP/Telecom engineers

Outsourcing of outstaffing van IT-taken is voor veel bedrijven een gunstig alternatief ten opzichte van het in dienst nemen van eigen personeel of het inschakelen van Nederlandse freelancers. Deze voordelen komen in de eerste plaats tot uitdrukking in een belangrijke kostenreductie. Maar ook kunt u profiteren van een aanzienlijk groter en rijker aanbod. In Spanje, het land waarin we bij Óscala onze nearshore oplossingen realiseren, is een veelvoud beschikbaar van de programmeurs en engineers die we in Nederland plegen aan te treffen. De vakinhoudelijke kwaliteiten van deze mensen zijn boven iedere twijfel verheven. Doordat het gemiddelde inkomensniveau in Spanje lager ligt dan bij ons, kunnen de loonkosten bij het inhuren van eersteklas engineers binnen de perken blijven. Voor Spaanse IT’ers is het daarentegen interessant om op detacheringsbasis voor een Nederlands bedrijf te werken.

Onze engineers werken in de regel voltijds vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje. Hierbij geldt dat Óscala onder meer het toezicht voor u verzorgt en in aanvulling hierop alle randvoorwaarden voor haar rekening neemt die nodig zijn om uw engineer productief en efficiënt aan uw projecten te kunnen laten werken. Dit omvat zaken als het inrichten van de werkplek, het verzorgen van HR-aspecten en administratieve aangelegenheden als salarisbetaling, de afdracht van belastingen, en het registreren van eventuele ziekte- en vakantiedagen.

Vlotte en doelmatige werving en selectie

Dat Spaanse IT-specialisten op gebied van vakkennis hun mannetje staan, stipten we reeds aan. Maar er zijn meer factoren van invloed op het welslagen van outsourcing. Daarom letten we er bij de selectie van geschikte kandidaten extra op of ze goed binnen uw bedrijf passen. Nearshoring in Spanje heeft als overtuigende meerwaarde dat culturele verschillen eigenlijk nauwelijks een rol spelen. Spaanse engineers laten zich kennen als flexibele, geïnteresseerde en gemotiveerde teamspelers.

Dankzij ons uitstekende netwerk kunnen we op basis van een samen met u geformuleerd profiel snel de beste mensen traceren en benaderen. Dit resulteert in een representatieve shortlist, waaruit u vervolgens de laatste selectie kunt maken. De sollicitatieprocedure is vrij door u in te vullen. Naast een of meer gespreksrondes, zijn ook assessments te realiseren.

Wanneer de selectie rond is, kan uw nieuwe engineer snel beginnen. In Spanje is een opzegtermijn van slechts twee weken heel gewoon.

Bespaar op kosten, niet op kwaliteit

Het inhuren van een remote werkende VOIP/telecom engineer in Spanje is op een aantal punten uiterst kostenefficiënt. Dat komt niet alleen door lagere loonkosten, maar ook door flexibiliteitswinst voor uw bedrijf. Korte doorlooptijden en een grote klantgerichtheid zorgen voor maximale efficiëntie in het wervings- en selectietraject. Maar ook wanneer u in een later stadium onder invloed van veranderende inzichten of omstandigheden uw project zou willen bijsturen, is er niets dat een snelle aanpassing van uw team in de weg staat.

Dedicated werken is de norm

Een VOIP/telecom engineer van Óscala vormt een gedegen aanvulling van uw IT-bemensing. Wij kiezen bij Óscala voor volwaardige oplossingen. Daarom werkt een IT-specialist dedicated en voltijds voor uw bedrijf. Er zijn geen andere opdrachtgevers die ook een beroep op de voor uw bedrijf geselecteerde engineer kunnen doen. Dit verbetert productiviteit en betrokkenheid.

De meerwaarde van een remote VOIP/Telecom Engineer

Veel bedrijven zijn gewend VOIP/Telecom-diensten in eigen land te beleggen. Soms is dit noodzakelijk, maar veel werkzaamheden uit het uitgebreide pakket dat het ontwerp, de bouw en het onderhoud van telecomnetwerken betreft, zijn heel goed op afstand uitvoerbaar. Vanuit deze optiek is het zeker nuttig om voor uw eigen situatie te onderzoeken in hoeverre een nearshore werkende engineer uw bedrijf zou kunnen versterken. Wij houden uw wensen en behoeften graag tegen het licht om samen met u tot een zo efficiënt en effectief mogelijke oplossing voor uw platform te komen. Neem vandaag nog contact met ons op.