BigCommerce

BigCommerce Developer inhuren

Het inhuren van een BigCommerce Developer wordt steeds gebruikelijker. BigCommerce is een innovatief en zeer flexibel e-commerce-platform dat sterk in opkomst is. Hierdoor is de vraag naar specifieke BigCommerce developers groot. Helaas schiet het aanbod van zulke specialisten in Nederland tekort.

Bij Óscala geloven we erin om onze klanten een totaaloplossing te bieden voor hun behoeften op het gebied van softwareontwikkeling. Het zoeken naar een gedegen opgeleide BigCommerce developer hoeft hierdoor niet te stranden in goede bedoelingen. Óscala biedt een oplossing die precies bij uw bedrijf past.

Met Óscala kunt u door middel van outsourcing een uitstekende BigCommerce programmeur vinden. U kunt uw aanvraag beperken tot een enkele ontwikkelaar, maar het is tevens mogelijk om een compleet programmeursteam samen te stellen. Deze ontwikkelaars werken in de regel niet in uw bedrijf in Nederland, maar op remote basis.

Ten opzichte van de voorheen gebruikelijke inhuur van IT’ers in Azië en andere verafgelegen landen, biedt nearshore detachering veel aanvullende voordelen, onder meer door het ontbreken van grote tijdverschillen en de grotere overeenkomst in culturele achtergronden. Bij Óscala concentreren we ons op basis van uitgebreid onderzoek en vele jaren ervaring op Spanje.

De ontwikkelaars die we voor u inhuren werken dedicated. Dit houdt in dat ze niet voor andere bedrijven werken, maar geheel ter beschikking staan van u. Onze formule voorziet daarnaast in het ontlasten van uw bedrijfsvoering doordat wij u veel werk uit handen nemen.

Al deze voordelen leiden niet tot hogere kosten. Integendeel: het inhuren van een uitmuntende BigCommerce developer bespaart u juist geld.

BigCommerce developers inhuren op remote-basis

Bij Óscala bieden we voor elke behoefte aan BigCommerce ontwikkelcapaciteit een passende oplossing. Onze klanten kunnen kiezen voor het inhuren van één fulltime ontwikkelaar (outstaffing), maar ook complete teams van verschillende developers en engineers zijn mogelijk.

Of u nu één of meer IT-specialisten nodig hebt, wanneer u ons inschakelt zal dat leiden tot de werving van hooggekwalificeerde vakmensen. Wij beschikken naast ons kantoor in Haarlem over twee Nearshore Development Centers in Spanje. Hier kunnen de voor u ingehuurde developers onder optimale omstandigheden aan uw project werken. Voor het toezicht zorgen Nederlands sprekende supervisors, met wie u zonder het bezwaar van een taalbarrière probleemloos kunt communiceren.

Daarnaast verzorgen wij alle randvoorwaarden. Naast apparatuur, software en werkplek, behelst dit alle HR- en administratieve aangelegenheden. De energie die u anders zou moeten steken in het regelen van de salarisbetaling, het afdragen van belastingen en de registratie van ziekteverzuim en vrije dagen, kunt voor nuttiger zaken aanwenden.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelig inhuren van BigCommerce Developers via Óscala

Het beperkte aanbod van IT-vakmensen in Nederland heeft outsourcing populair gemaakt. In veel andere landen is wél voldoende goed geschoold technisch personeel voorhanden. Het aanwenden van deze capaciteit staat garant voor hoge kwaliteit en heeft als bijkomend voordeel dat het kostenbesparend is.

Bij Óscala zijn we hoofdzakelijk actief in Spanje. We hebben ervaren dat hier veel en uitstekend gekwalificeerd personeel te vinden is. Maar wat de Spaanse arbeidsmarkt ook onderscheidt, is dat Spaanse medewerkers zeer goed blijken te gedijen in Nederlandse bedrijven. Een BigCommerce ontwikkelaar uit Spanje zal in de regel uitstekend kunnen samenwerken met zijn Nederlandse collega’s in uw softwareteam en geen moeite hebben om zich aan te passen aan uw bedrijfscultuur. Spaanse developers kunnen in hun eigen land over het algemeen goed werk vinden, maar detachering bij een Nederlands bedrijf vormt vaak een aantrekkelijke carrièrestap.

Outsourcing in Spanje heeft meer voordelen. Afgezien van de lagere loonkosten, bespaart u op overhead en wint u op het gebied van  flexibiliteit.

Selectie in eigen regie

Bij Óscala hebben we veel ervaring met werving en selectie. Wij begrijpen dat u graag wilt dat uw mensen optimaal presteren. Daarom is het van belang dat wij uw bedrijf eerst goed leren kennen om vervolgens kandidaten te zoeken die een succesvolle match kunnen vormen. Gelukkig is kennis van de Engelse taal onder Spaanse IT’ers doorgaans geen probleem en lijkt de Spaanse arbeidsmoraal meer op de onze dan u misschien zou vermoeden.

Het vinden van een aantal geschikte kandidaten zal in de regel vlot kunnen verlopen. Wij voorzien u op korte termijn van een shortlist, waarna de beurt aan u is om hieruit kandidaten te selecteren met wie u nader in gesprek wilt. U hebt hier geheel de vrije hand in. U bepaalt wie u wilt spreken en hoe vaak en welke assessments of programmeertests u wilt afnemen. Vanzelfsprekend kunnen we u ook hierbij terzijde staan.

Meer kwaliteit tegen lagere kosten

De inhuur van een of meer Spaanse software developers door tussenkomst van Óscala ontlast uw IT-budget, maar vergroot uw armslag. Kwaliteit en flexibiliteit varen er wel bij. U kunt naar behoefte uw project vlot op- of afschalen. Remote detachering met Óscala is hierdoor meer agile dan meer traditionele werkwijzen.

Snel op uw doel af

Dankzij onze grote ervaring kunnen onze recruiters terugvallen op een uitstekend netwerk. In onze bestanden en dankzij onze vele contacten kunnen we snel goede BigCommerce developers vinden. Hierdoor kunnen we u binnen korte tijd onze eerste selectie aanbieden.

Wanneer de eindselectie rond is, verliezen we evenmin onnodig tijd. Dit is mede mogelijk doordat in Spanje een opzegtermijn van slechts veertien dagen gebruikelijk is.

Dedicated outsourcing van BigCommerce ontwikkelaars

Een dedicated ontwikkelaar heeft grote voordelen boven iemand die ook voor andere opdrachtgevers werkt. Onze developers werken fulltime voor u. Ze zijn hierdoor productiever, integreren beter en stellen zich loyaler op.

Wij stellen het belang van uw bedrijf altijd centraal. Dat doen we vanaf de eerste kennismaking, Onze grote aandacht voor de uniciteit van uw bedrijf blijkt al uit de manier waarop wij het wervings- en selectietraject inrichten. Hoe specifiek en bijzonder uw wervingsprofiel ook is, voor ons leidt dat ons niet af van onze missie: het zoeken naar de beste kandidaten voor uw bedrijf.