Node.js Developers inhuren

Een of meer Node.js Developers inhuren kan een goede oplossing zijn voor het nijpende tekort van zulke specialisten in Nederland. Wanneer u Node.js ontwikkelaars zoekt voor uw IT-projecten, zijn deze vaak nauwelijks te vinden. Maar via Óscala dient de oplossing zich aan. Door middel van outsourcing kunt u een nearshore Node.js programmeursteam samenstellen. U kunt dan beschikken over het door u gewenste aantal dedicated developers, die op remote basis vanuit Spanje voor u aan het werk gaan. Óscala staat synoniem voor complete ontzorging, waarbij u ook nog eens drastisch op kosten bespaart. Bovendien zijn onze oplossingen flexibel en naar elke gewenste omvang schaalbaar.

Nearshore detachering van Node.js Developers

Wanneer u ons het werven en selecteren van Node.js programmeurs toevertrouwt, bent u er zeker van dat dit zeer vakbekwame krachten oplevert. Zij werken fulltime aan uw projecten en doen dit vanuit een van onze goed geoutilleerde Nearshore Development Centers in Spanje. Het concept van detachering op afstand houdt in dat wij ons bekommeren om het toezicht en de randvoorwaarden. Dit begint bij een solide onboading en omvat daarnaast een uitstekende werkplek, het verzorgen van de HR-aangelegenheden en de verdere administratie, zodat u geen omkijken heeft naar salaris, belastingen, ziekteregistratie en verlofdagen.

De benodigde voorbereidingstijd is maar kort: de formatie van een volwaardig Node.js ontwikkelaars team kost niet meer dan enkele weken. Er blijven aangelegenheden waarin uw eigen expertise, inzichten en voorkeuren leidend zijn. De eindselectie houdt u vermoedelijk liever in eigen hand en hetzelfde geldt waarschijnlijk voor de inhoudelijke aansturing.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van inhuren via Óscala

Outsourcing is een logisch antwoord op de krappe Nederlandse IT-arbeidsmarkt. Maar in veel andere landen is wel genoeg aanbod. Er zijn gelukkig constructies mogelijk waardoor u van dit potentieel kunt profiteren. Outsourcing kent offshore en nearshore varianten. Offshore was vroeger de meest voorkomende vorm, met gebruikmaking van IT-teams in landen in bijvoorbeeld Azië en Latijns-Amerika. Maar een team aan de andere kant van de wereld is om verschillende redenen verre van ideaal. Nearshore outsourcing biedt zulke nadelen niet. Spanje, het land waarop wij ons bij Óscala concentreren, biedt voortreffelijke uitgangspunten. Het goede IT-onderwijs heeft zijn vruchten afgeworpen. Er zijn veel uitstekende Node.js specialisten beschikbaar die graag voor uw bedrijf zouden willen werken. Dat grote aanbod zorgt er ook voor dat de loonkosten lager kunnen blijven.

Node.js programmeurs zelf interviewen, testen en kiezen

Bij de werving en selectie van kandidaten die wij als Node.js ontwikkelaar voor u kunnen inhuren hebben besteden we veel aandacht aan de vraag of ze goed bij de cultuur in uw bedrijf passen. Daarnaast is behalve de benodigde vakkennis ook een goede beheersing van het Engels belangrijk. Als wij de eerste selectie hebben afgerond, kunt u op basis va onze shortlist zelf bepalen met wie van de kandidaten u het gesprek verder wilt voeren, en op welke manier u hun geschiktheid wilt testen. Vanzelfsprekend kunnen we u hierbij adviseren en faciliteren..

Kostenbesparing door inhuren

Een Node.js programmeur inhuren via Óscala vergroot de bestedingsruimte binnen uw IT-budget. Maar de lagere kosten en de hoge kwaliteit van uw team zijn niet de enige gunstige effecten. U vergroot ook uw flexibiliteit doordat wij heel snel op veranderingen binnen werkprocessen kunnen reageren. Hierdoor zijn uw teams snel op en af te schalen.

Snel uw team bij elkaar

Onze recruiters beschikken over een bijzonder uitgebreid en gedetailleerd netwerk van IT-specialisten. Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn een aantal zeer vakbekwame Node.js programmeurs aan u te kunnen presenteren.

Doordat op de Spaanse arbeidsmarkt een opzegtermijn van veertien dagen gebruikelijk is, kunnen de door u geselecteerde developers snel voor uw nieuwe team aan de slag kunnen.

Outsourcing van goed opgeleide Node.js developers

De programmeurs die u in samenwerking met Óscala inhuurt, werken dedicated voor uw bedrijf. Dit impliceert dat elke developer bij slechts één opdrachtgever wordt gedetacheerd. Vacatures kennen een zeer specifiek traject van werving en selectie dat geheel is gericht op uw wensen. Speciale eisen binnen uw wervingsprofiel leveren voor ons geen problemen op. Wij gaan altijd snel voor u op zoek naar de beste kandidaten.

Node.js kan zowel in back end- als front end-toepassingen worden gebruikt. Maar welke toepassing u ook op het oog hebt, via Óscala kunt u altijd een goede developer met specifieke ervaring inhuren.

Neem contact met ons op wanneer u behoefte hebt aan vakkennis om uw Node.js projecten verder te helpen. Bij Óscala helpen we u graag verder.