Kennismigrant / Internationale
Werving & Selectie van IT Personeel

Doordat hoogwaardig IT-personeel in Nederland lastig te vinden is en in een aantal buitenlandse landen de markt voor dit soort personeel beduidend rijker is bedeeld, is sinds een aantal jaren een levendige uitwisseling van ICT-professionals op gang gekomen. Bij IT Werving & Selectie gaat het in hoofdzaak om de beste programmeurs die hun sporen reeds hebben verdiend in het buitenland. Het team van Óscala heeft al meer dan twintig jaar ervaring in deze gespecialiseerde markt en beschikt over een fijnmazig netwerk dat bestaat uit een groot aantal lokale recruiters. Dit maakt het ons mogelijk om de best gekwalificeerde medewerkers voor u op te sporen en aan te trekken.

Waarom op internationale markten
ICT-personeel werven en selecteren?

De voornaamste reden om werving en selectie internationaal te betrekken is het aantrekken van de beste developers. In Nederland is er een tekort aan bekwaam IT personeel en specifieke ICT-projecten vragen om specifieke medewerkers. Wanneer u binnen uw bedrijf uw ICT naar een hoger plan wilt tillen, nieuwe technieken wilt implementeren of een migratie tot een goed einde wilt brengen, kunt u in de regel niet terugvallen op uw eigen personeel. Om het noodzakelijke specialisme alsnog binnenhuis te halen, kunt u zelf op zoek gaan naar voldoende gekwalificeerde medewerkers. De Nederlandse markt staat echter onder druk en kwaliteit is duur. Het internationaal werven van IT-professionals kan een aantrekkelijk alternatief zijn.

Óscala richt zich bij de werving & selectie van IT personeel op internationaal niveau voornamelijk op de Spaanse markt omdat die hiervoor bij uitstek de juiste papieren hebben.

Spanje is al enkele jaren uitgebreid in beeld bij het aantrekken van hooggekwalificeerde software developers.

Het opleidingsniveau in dit land is prima. Ten tijde van de crisis heerste hier grote werkloosheid, waardoor in deze periode voor veel IT-expats uit dit gebied werk over de grens een laatste strohalm was. Inmiddels is deze situatie duidelijk veranderd. De Zuid-Europese economieën zijn de afgelopen jaren weer behoorlijk aangetrokken. Het resultaat is dat tegenwoordig in hoofdzaak software developers, die hun carrière met een of meer internationale projecten bewust een extra stimulans willen geven, de stap naar een buitenlandse werkgever zetten. Per saldo heeft deze development geleid tot een verdere groei van de kwalificaties van de gemiddelde IT-expat uit dit land.

Internationale IT werving & selectie

Een eigentijdse ICT is voor bedrijven steeds belangrijker. Bij veel ICT-projecten is het noodzakelijk om een beroep te doen op specialisten. Maar specialisme is in Nederland duur en moeilijk te vinden. Door de internationale markt te betrekken bij de realisatie van dergelijke projecten door middel van internationale IT-werving & selectie, kunt u snel en doeltreffend goede en optimaal gemotiveerde kandidaten aantrekken.

Óscala als professioneel IT werving en selectie bureau

Vind top IT-talent met Óscala’s IT Recruitment. Welkom bij Óscala, uw go-to partner voor IT werving en selectie. Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk het voor uw bedrijf is om gekwalificeerde IT-experts in te huren. Wij bieden gespecialiseerde diensten om u te helpen bij het vinden en inhuren van het beste IT-talent dat precies aansluit bij de cultuur en doelstellingen van uw bedrijf.

Werving en selectie IT personeel door Óscala

Bent u op zoek naar een IT-partner voor nearshore software development? Bij Óscala beschikken wij over een omvangrijk netwerk van hooggekwalificeerde software-ingenieurs die op afstand kunnen werken als nearshore IT-partner. We kunnen aan uw eisen voldoen, ongeacht of u een enkele software developer of een heel team nodig heeft. Onze nearshore oplossing biedt tal van voordelen, zoals kosteneffectiviteit, flexibiliteit en toegang tot een grote pool van talent.

Werving en selectie IT personeel uitbesteden aan Óscala is een investering in de toekomst van uw bedrijf.

IT werving en selectie bureau

Bij IT werving en selectie bureau Óscala geven we de voorkeur aan gespecialiseerde oplossingen die zijn afgestemd op de eisen van uw bedrijf. Om een volledig inzicht te krijgen in de technische behoeften, de bedrijfscultuur en andere factoren die de IT-functie beïnvloeden, werken onze doorgewinterde recruiters rechtstreeks met u samen. Met deze informatie creëren we een unieke wervingsaanpak om de kandidaten te vinden die het best bij uw eisen passen.

Werving en selectie IT personeel vanaf één FTE

Wij van Óscala zijn ons ervan bewust dat elk bedrijf anders is en specifieke eisen stelt aan IT-personeel. Daarom kunnen wij, zelfs als u slechts één fulltime equivalent (FTE) nodig heeft, aanpasbare oplossingen bieden. Wij passen onze diensten aan op basis van uw precieze behoeften, dus neem vooral contact op als u vragen heeft over onze mogelijkheden.

Hoe Óscala zich onderscheidt als IT werving en selectie bureau

Bij Óscala hechten wij veel waarde aan het geven van uitstekende service aan onze klanten en het ontwikkelen van een duurzame band. Transparantie, snelheid en kwaliteit zijn de belangrijkste doelen van onze strategie.

Wij hanteren een grondige wervingsprocedure waarbij we naast de technische talenten van een kandidaat ook de persoonlijkheid, motivatie en culturele fit in overweging nemen. Door dit te doen, kunnen we garanderen dat we het grootste IT-talent kunnen leveren dat niet alleen voldoet aan de technische behoeften, maar ook moeiteloos integreert in het bedrijf.

Ontdek meteen de mogelijkheden voor IT-werving met Óscala

Bekijk onze andere pagina’s om meer te weten te komen over de diensten die we aanbieden en de resultaten die we voor onze klanten hebben behaald. Onze deskundige adviseurs staan u bij in elke fase van de wervingsprocedure en ervoor te zorgen dat u het beste IT-talent vindt om innovatie en groei binnen uw bedrijf te bevorderen. U kunt rekenen op onze IT werving en selectie kennis, IT Sourcing, ons brede netwerk en onze toewijding aan succes wanneer wij aan uw zijde staan.

Samen zullen we ervoor zorgen dat u over het IT-personeel beschikt dat u nodig heeft om een concurrentievoordeel te behalen en uw bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken. Ontdek hoe Óscala u kan helpen met uw IT werving en selectie door meteen contact met ons op te nemen.