Valencia Remote Software
Development Center

Ons Remote Software Development Center is gevestigd in de oude binnenstad van Valencia.
Vanuit dit kantoor werken Software development teams op afstand voor voornamelijk Nederlandse tech bedrijven. De IT / software developers zijn voorzien van een ruime werkplek, prettige werkomgeving en indien gewenst met de laatste IT hardware en software. In het kantoor is altijd supervisie aanwezig en wordt alles op HR gebied voor de developers geregeld. Uiteraard ontbreekt het niet aan een wekelijkse borrel en overige sociale activiteiten.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een IT Development Center in Valencia?

Valencia is vooral bekend om de sinaasappelen, paella, moderne architectuur en historische stadscentrum. Het is de derde stad van Spanje met een inwoneraantal van meer dan 800.000 en met 55.000 studenten is Valencia een echte universiteitsstad. Er zijn maar liefst 5 universiteiten, en volgens internationale rankings is de Universitat Politècnica de València één van de beste (technische) universiteiten van Spanje.

De aanwezigheid van veel technisch toptalent, de uitstekende bereikbaarheid vanuit Nederland (rechtstreekse vluchten) en de relatief lage kosten ten opzichte van steden zoals Madrid, heeft Óscala doen besluiten om in Valencia het Software Development Center te vestigen.

Bovendien is Valencia een hele prettige stad voor u als opdrachtgever en klant om te bezoeken. U bent van harte welkom! Zodra uw team is geïnstalleerd in ons nearshore software development center kunt u te allen tijde uw remote team bezoeken. Wij adviseren u om dat regelmatig te doen, vooral omdat het nuttig is om de betrokkenheid, kennis en sturing van uw Remote team te vergroten. Maar het is uiteraard ook geen straf om ook wat out-of-office tijd door te brengen in deze relaxte, zonnige en gastvrije metropool aan de Middellandse Zee kust.

Outsource uw Software of
webontwikkeling naar Spanje

Vanuit ons kantoor in Valencia of Barcelona, Spanje (deels bemand met Nederlands sprekend personeel) zijn wij uitstekend in staat de beste IT professionals te rekruteren. Óscala biedt daarbij een full service oplossing aan, waarbij in één helder tarief zaken zijn inbegrepen zoals: loonkosten (inclusief administratie, sociale lasten en belastingen), recruitmentkosten, HR, reiskosten, kantoorruimte, hardware, lokale supervisie e.d.

Het werving en selectie proces zal in nauw overleg met u plaatsvinden en de geselecteerde (Engelssprekende) kandidaten zullen exclusief voor u werken.

U en uw medewerkers kunnen te allen tijde het kantoor bezoeken, bijvoorbeeld voor trainingen, overleg en/of teambuilding. Vice versa kunnen de Spaanse developers redelijk laagdrempelig uw kantoor in Nederland bezoeken vanuit Valencia of Barcelona.

Hierdoor zijn de lijnen korter dan wanneer u uw development uitbesteedt naar landen in Azië, Afrika of Zuid-Amerika. Het werken in dezelfde tijdszone en cultuur maakt de communicatie daarnaast ook makkelijker.