C++ / C Developers

C++ Developers inhuren

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het tegen lage kosten inhuren van C++ developers. Doordat het in Nederland nauwelijks mogelijk is om tegen redelijke kosten en zonder langdurig zoeken voldoende gekwalificeerde C++ programmeurs te vinden, ontstaan veel problemen. Óscala is voor u op zoek gegaan naar alternatieven en heeft een aantrekkelijke oplossing gevonden, in de vorm van outsourcing. Onze dienstverlening maakt het mogelijk om een nearshore team van C++ ontwikkelaars tot stand te brengen. Wij opereren vanuit in Spanje. Uw team werkt dus op remote basis. Misschien niet wat u gewend bent, maar daardoor niet minder interessant.

Dankzij Óscala beschikt over u dedicated developers die uitsluitend voor uw bedrijf werken. Detachering via Óscala ontzorgt u volkomen. Bovendien  bespaart op de kosten. U kunt via Óscala een enkele C++ programmeur inhuren, maar u kunt desgewenst ook een groter team formeren.

Fulltime C++ developers inhuren

Werving en selectie van C++ ontwikkelaars door Óscala levert altijd zeer goed opgeleide mensen op. Vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje gaan ze voltijds voor u aan de slag. Detachering op afstand heeft meer voordelen: met het toezicht hoeft u zich zelf niet bezig te houden; dat verzorgen wij voor u. Ook verzorgen we een compleet pakket van randvoorwaarden, zoals werkplek, HR-aangelegenheden en alle administratieve aangelegenheden. Denk hierbij aan salaris, belastingen, ziekteverlof en vakantiedagen.

Zelfs een groter team van C++ ontwikkelaars inhuren kent een korte realisatietijd. Meer dan een paar weken hoeft het niet te duren. U kunt zelf de eindselectie verzorgen en de inhoudelijke aansturing vormgeven.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het aanbod van Óscala combineert:

netwerk van C++ / C ontwikkelaars in Spanje
Toegang tot ons uitgebreide database en netwerk van C++ / C ontwikkelaars in Spanje.
Lage kosten
Betaalbare tarieven, waarschijnlijk lager dan iemand in vaste dienst in Nederland – laat staan een dure freelancer of gedetacheerde.
HR-diensten
HR-diensten, inclusief toezicht, payroll, belastingen, vakantie -en ziekteverlof.

De C++ / C ontwikkelaars werken fulltime voor uw bedrijf – 40 uur per week. Ze werken rechtstreeks voor u, zonder tussenkomst van derden, als verlengstuk van uw inhouse ontwikkelteam. De ontwikkelaars beheersen de Engelse taal, zijn (meestal) academisch op geleid en hebben de benodigde ervaring. Uw remote C++ / C team zal dus een integraal onderdeel van uw IT afdeling zijn.

Check de mogelijkheden, timing en kosten van deze laagdrempelige oplossing bij Óscala.

Ervaar de voordelen van outsourcing via Óscala

Outsourcing is een logische route geworden voor iedereen die op zoek is naar ervaren C++ programmeurs. Het personeelsaanbod in de landen waarin zulke activiteiten worden ontplooid steekt doorgaans zeer gunstig af bij dat in Nederland, terwijl de loonkosten lager uitpakken. Nearshore outsourcing biedt aanvullende voordelen ten opzichte van offshore scenario’s in Latijns-Amerikaanse en Aziatische landen. Bij Óscala kiezen we uit volle overtuiging voor het grote potentieel in Spanje: de aanwezigheid van veel uitstekende vakmensen, een overbrugbare geografische afstand die geen problemen met uiteenlopende tijdzones oplevert en in essentie zeer beperkte cultuurverschillen. Dankzij nearshore outsourcing via Óscala kunt u een compleet team van ervaren dedicated remote C++ programmeurs inhuren tegen beheersbare kosten.

De hoge IT-ontwikkelingsgraad Spanje heeft gezorgd voor een groot aanbod van goede C++ developers, die op de nationale markt voldoende werk kunnen vinden maar toch graag voor Nederlandse bedrijven willen werken.

Interview, test en kies zelf C++ kandidaten

Als we voor uw bedrijf geschikte kandidaten gaan zoeken die als C++ developer ingehuurd zouden kunnen worden, zijn er verschillende aandachtspunten van belang. Natuurlijk telt hun kennis en ervaring. Maar ook vergewissen we ons ervan dat ze binnen uw bedrijf op hun plaats zijn. Daarbij is de beheersing van de Engelse taal een logisch uitgangspunt.

Wie zich uiteindelijk de beste kandidaat mag noemen is ter beoordeling aan u. U bepaalt wie van onze shortlist op gesprek mag komen. Ook de manier waarop u tot uw uiteindelijke keuze wenst te komen is geheel door u in te vullen.

Meer kwaliteit tegen lager kosten

Uw budgetten varen wel bij inhuur van C++ programmeurs door tussenkomst van Óscala. In de eerste plaats IT-budget, maar ook de bedrijfsvoering wordt ontlast. Tel hierbij op dat u aan flexibiliteit wint. Wanneer de behoefte mocht ontstaan om een project op- of af te schalen, dan zijn er geen ingewikkelde en tijdrovende procedures nodig. Óscala kan hierop zeer snel anticiperen.

Geen lange voorbereidingstijden

De grote kracht van onze recruiters ligt onder meer in hun ijzersterke netwerk. Ook C++ specialisten zijn hierin ruim vertegenwoordigd. Het binnen maximaal enkele weken op sterkte brengen van uw eigen team is een realistisch tijdpad.

Van extra hulp is de op de Spaanse arbeidsmarkt gangbare opzegtermijn van veertien dagen. Hierdoor kunnen uw C++ specialisten snel een start maken met uw projecten.

De beste dedicated C++ Ontwikkelaars

Outsourcing via Óscala levert u een dedicated team op: onze developers werken alleen voor u en niet voor andere bedrijven. Het traject van werving en selectie is maatwerk: voor ons zijn uw wensen zijn leidend. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Zeker bij een taal als C++, die als weinig vergevingsgezind te boek staat, levert excellente kennis en veel ervaring al snel veel meerwaarde op. Die beste kandidaat hebben wij in gedachten als we voor u naar een C++ programmeur op zoek gaan.

Met Óscala kunt u een enkele of een compleet team van C++ developers inhuren. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de programmeur die het beste bij uw bedrijf past.