Nearshore IT Outsourcing: Verplaats uw Software ontwikkeling naar ons Development Center in Spanje

Wanneer u overweegt uw software development naar Spanje of het nabije buitenland (nearshore IT outsourcing) te verplaatsen, kunnen wij u van dienst zijn. Óscala biedt u volledige begeleiding bij het verplaatsen van uw IT development activiteiten naar Spanje. Onze development centers zijn gevestigd in Valencia en Barcelona.

De grootste uitdaging hierbij is het vinden van gekwalificeerde IT ontwikkelaars en een Lead Developer die uw lokale team kan managen. Bij ons bent u wat dat betreft in goede handen. Wij hebben diverse development teams opgezet en werken lokaal vanuit Nederland en Spanje. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het matchen van IT professionals aan opdrachtgevers uit de technologie sector.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nearshore vs. Offshore

IT Outsourcing

Er is een groeiende vraag van Nederlandse tech gerelateerde bedrijven die hun software- of web ontwikkeling naar verre landen in Zuid- Amerika, Azië, Afrika willen outsourcen. De hoofdredenen voor deze offshoring zijn doorgaans verschil in prijs en gebrek aan gekwalificeerd IT personeel in Nederland.

Over de kwaliteit, de cultuurmatch en tijdsverschillen ontstaan echter regelmatig vragen. Tevens is de bereikbaarheid van verre outsource / offshore  locaties vaak een belemmering.

IT Outsourcing

Even een personeelslid voor een paar weken invliegen of zelf de locatie bezoeken is vaak al omslachtig.

Naast offshoring wordt ook de term nearshoring steeds meer gebruikt. Beide termen worden gebruikt voor het outsourcen van software of web development naar het buitenland. Het verschil is echter dat met offshoring vaak wordt gerefereerd aan uitbesteding buiten de EU (bijv. Zuid- Amerika, Azië of Afrika) en nearshoring betekent outsourcing naar landen dichterbij. Bijvoorbeeld Spanje, Portugal, Griekenland of Oost-Europa.

scala heeft positieve ervaringen met Spanje. Vanuit ons IT development center in Valencia of Barcelona kunnen wij u op korte termijn op weg helpen met het vinden van gekwalificeerd IT personeel. Ook bestaat er een mogelijkheid voor u of uw Nederlandse medewerkers om van tijd tot tijd in Spanje mee te komen werken en/of de Spaanse software developers voor kortere periodes in Nederland te stationeren. Dit vergroot de betrokkenheid aanzienlijk en zal eerder tot succesvolle outsourcing leiden.

Voordelen Nearshoring

Ruim aanbod
Gekwalificeerd personeel van erkende universiteiten / hogescholen
people
Goede beschikbaarheid van personeel tegen redelijke salarissen
think
Cultuur verschilt niet veel met die van Nederland
plane
Makkelijk naar toe en vandaan te reizen
Óscala - Nearshore IT Development
reloj
Geen tijdsverschil

Outsource uw Software of
webontwikkeling naar Spanje

Vanuit ons kantoor in Valencia of Barcelona, Spanje (deels bemand met Nederlands sprekend personeel) zijn wij uitstekend in staat de beste IT professionals te rekruteren. Óscala biedt daarbij een full service oplossing aan, waarbij in één helder tarief zaken zijn inbegrepen zoals: loonkosten (inclusief administratie, sociale lasten en belastingen), recruitmentkosten, HR, reiskosten, kantoorruimte, hardware, lokale supervisie e.d.

Het werving en selectie proces zal in nauw overleg met u plaatsvinden en de geselecteerde (Engelssprekende) kandidaten zullen exclusief voor u werken.

U en uw medewerkers kunnen te allen tijde het kantoor bezoeken, bijvoorbeeld voor trainingen, overleg en/of teambuilding. Vice versa kunnen de Spaanse developers redelijk laagdrempelig uw kantoor in Nederland bezoeken vanuit Valencia of Barcelona. Hierdoor zijn de lijnen korter dan wanneer u uw development uitbesteedt naar landen in Azië, Afrika of Zuid-Amerika. Het werken in dezelfde tijdszone en cultuur maakt de communicatie daarnaast ook makkelijker.

Voor development teams vanaf vijf personen zijn er tevens mogelijkheden om development centers op te zetten in Madrid