Data Analyst

Data Analyst inhuren

Het inhuren van een remote werkende Data Analyst is een aantrekkelijke oplossing voor Nederlandse bedrijven die geconfronteerd worden met de structurele krapte op de Nederlandse IT-arbeidsmarkt. Door het inschakelen van een dedicated IT-professional uit Spanje haalt u kwaliteit in huis, terwijl daar slechts lage kosten tegenover staan. Óscala kan u helpen bij het vinden van de meest geschikte kandidaat,

Óscala is al lang specialist op het gebied van werving en selectie van IT-specialisten. Wij zoeken doelgericht naar oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen. Veel Nederlandse bedrijven hebben zich al laten overtuigen door onze succesvolle en flexibele werkwijze.

Nearshoring van Spaanse data analysts

U kent het probleem vast wel: IT-specialisten zijn in Nederland bijna niet te vinden. De kwaliteit van het beperkte aanbod is niet altijd zoals gewenst en de kosten zijn hoog. U vindt vermoedelijk dat dit beter kan en dat zijn we met u eens. Daarom bieden we u graag een oplossing in de vorm van nearshore outsourcing van data analysts uit Spanje

Onze keuze voor Spaanse IT-specialisten berust niet op toeval. Spanje staat bekend om de hoge kwaliteitsgraad van het technisch onderwijs. Het land heeft de afgelopen jaren zeer veel talent opgeleid tot het hoogst denkbare niveau. Bovendien bieden Spaanse IT’ers door hun culturele achtergrond voordelen die je bij medewerkers uit ander landen minder vaak tegenkomt.

Spaanse data analysts kunnen over het algemeen in hun eigen land een goede boterham verdienen. Toch biedt het werken voor een Nederlands bedrijf hen aantrekkelijke voordelen, waardoor de animo hoog is.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van outsourcing via Óscala

Het inhuren van een data analyst uit Spanje kan in verschillende opzichten een interessante stap zijn voor uw bedrijf. De hoge kwaliteit van de beschikbare vakmensen en de relatief lage kosten noemden we hierboven al. Maar daarmee is het lijstje met voordelen zeker niet uitgeput. Uw bedrijfsvoering vaart wel bij de extra flexibiliteit en het minimum aan tijdverlies. Dat geldt voor de periode waarin onze dienstverlening aan uw bedrijf zijn aanvang neemt, maar ook wanneer in een latere fase uw behoeften veranderen.

De hoogste kwaliteit voor minder geld

De vakkennis van de Spaanse data analysts met wie wij werken is boven iedere twijfel verheven. Toch is kennis van de materie niet het enige aspect waarop we bij Óscala letten. Het is minstens zo belangrijk dat een kandidaat binnen uw bedrijf past en zich zonder problemen aan de bedrijfscultuur weet aan te passen. Spaanse werknemers blijken in dit opzicht een streepje voor te hebben op IT’ers uit veel andere populaire detacheringsmarkten. Dit komt mede doordat in Spanje de gangbare arbeidsmoraal veel overeenkomst vertoont met de onze.

Een uitermate plezierige bijkomstigheid is het kostenvoordeel dat het outsourcen van een data analyst uw bedrijf kan opleveren. Het gemiddelde Spaanse inkomensniveau ligt lager dan dat in Nederland, waardoor de loonkosten lager zullen uitvallen.

Moeiteloos flexibel opereren

Samenwerken met Óscala is een garantie voor maximale flexibiliteit. Dat begint al bij onze eerste kennismaking. Wij stellen het belang van uw bedrijf als vanzelfsprekend centraal en komen graag meer van u en uw medewerkers te weten. Dit vormt de beste uitgangspositie voor een succesvol wervings- en selectietraject. Wat ook uw behoefte is: outstaffing door het vinden van uitsluitend een data analyst, of misschien wel een omvangrijker outsourcingproject door het bijeenbrengen van een compleet team: bij ons is dit allemaal zonder meer mogelijk.

De ontzorging die wij u kunnen bieden is een ander groot voordeel. Veel werkzaamheden die onlosmakelijk zijn verbonden met het aantrekken van nieuw personeel, nemen wij u uit handen. Onze mensen werken remote vanuit een van onze twee eigen Nearshore Development Centers in Spanje, Wij zorgen er niet alleen voor dat de voor u ingehuurde data analyst meteen aan de slag kan op een goed geoutilleerde werkplek, maar verzorgen ook het toezicht en alle bijkomende administratieve en organisatorische aangelegenheden.

Onze uitgebreide dienstverlening betekent niet dat u ook maar enige controle verliest. U doet de finale selectie uit de beschikbare kandidaten, op de manier die u het meest passend vindt. U bepaalt de strategie en de inhoudelijke aansturing. In onze Development Centers zijn Nederlands sprekende supervisors werkzaam met wie u elk moment van de dag in contact kunt treden.

Via Óscala ingehuurde specialisten werken altijd dedicated voor uw bedrijf. Er zijn dus geen andere opdrachtgevers in het spel.

Snel aan de slag

Het inhuren van een remote data analyst hoeft niet veel tijd te kosten. Wij besteden graag maximale aandacht aan de kennismaking met uw bedrijf, maar gaan daarna direct voor u aan de slag. Onze recruiters beschikken over een wijdvertakt, fijnmazig netwerk en weten door het continu onderhouden hiervan snel zowel veelbelovend jong talent als reeds langer bewezen kwaliteit te traceren. Hierdoor kunnen we binnen een zeer kort tijdsbestek geschikte kandidaten aan u voorstellen.

Op basis hiervan kunt u volgens de criteria die u opportuun acht het gesprek met een aantal van de kandidaten aangaan, eventuele assessments laten afnemen en een definitieve keuze maken. De door u geselecteerde data analyst zal in de regel snel aan de slag kunnen, aangezien in Spanje een opzegtermijn van twee weken gebruikelijk is.

Uw team uitgebreid met een dedicated data analyst

Data worden steeds belangrijker. Om succesvol te kunnen opereren is goede data-analyse onontbeerlijk. Hierdoor is het belangrijk dat uw bedrijf over een goede data analyst kan beschikken. Óscala ondervangt de problemen die u bij het vullen van een dergelijke specialistische functie zou kunnen ondervinden door het faciliteren van de inhuur van een hoogwaardige data analyst. Deze kan op dedicated basis, in samenwerking met Nederlandse collega’s of als onderdeel van een remote in Spanje werkend team, een voortreffelijke bijdrage leveren aan uw IT-projecten.