Scala Developers

Scala Developers inhuren

Een Scala Developer inhuren en op de kosten besparen is voor steeds meer bedrijven een logische stap om problemen op de arbeidsmarkt te slim af te zijn. Scala is een relatief jonge programmeer- en scripttaal die op veel manieren kan worden ingezet. Doordat de gebruiksmogelijkheden uiteenlopend zijn, is de verschijningsfrequentie van Scala in allerhande Java- en .NET-platformen relatief groot. Toch is het geen taal die in de IT-wereld zeer ruim wordt beheerst. Wie in Nederland op zoek gaat naar Scala developers, loopt een grote kans om zelfs na lang zoeken van een koude kermis thuis te komen. Gelukkig biedt Óscala een goedwerkend alternatief in de vorm van outsourcing. Met onze hulp kunt u vlot een nearshore Scala developersteam creëren. Uw programmeurs werken in Spanje op remote basis. Het gaat om dedicated developers. Zij werken derhalve exclusief voor uw bedrijf, op basis van detachering. Óscala neemt u hierbij veel werk uit handen, maar toch bespaart u op de kosten. Een klein of een groot developersteam, met Óscala is het allemaal mogelijk.

Inhuur van remote Scala Developers

Samenwerking met Óscala levert u bijzonder goed opgeleide vakmensen op. Een groot verschil met traditioneel in Nederland geworven developers bestaat eruit dat uw remote team in Spanje werkzaam is. Er wordt fulltime voor u gewerkt, in een Nearshore Development Center in Spanje. Detachering op afstand betekent ook dat u het toezicht kunt uitbesteden. Óscala zorgt ervoor dat alles volgens uw richtlijnen verloopt. Bovendien verzorgen wij een compleet pakket aan randvoorwaarden, zoals de werkplek, de HR-aangelegenheden en alle administratieve handelingen met betrekking tot salaris, belastingen, ziekte- en vakantiedagen. Maar minstens zo verrassend is de snelheid waarmee wij werken. Binnen slechts enkele weken kunt u over een eigen team van Scala ontwikkelaars op inhuurbasis beschikken. Natuurlijk voorziet onze formule in uw wens om zelf controle over belangrijke zaken te kunnen houden. Zo kunt u de eindselectie van de kandidaten zelf ter hand nemen en ook de inhoudelijke aansturing verzorgen.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw remote Scala Developer in Spanje

Óscala biedt een alternatief dat uw Scala ontwikkelcapaciteit structureel kan verbeteren, zonder extra investeringen en hoge kosten: een remote Scala ontwikkelaar inhuren in Spanje.

Het aanbod van Óscala combineert:

people
Toegang tot ons uitgebreide database en netwerk van Scala ontwikkelaars in Spanje.
Lage kosten
Betaalbare tarieven, waarschijnlijk lager dan iemand in vaste dienst in Nederland – laat staan een dure freelancer of gedetacheerde.
HR-diensten
HR-diensten, inclusief toezicht, payroll, belastingen, vakantieen ziekteverlof.

De Scala ontwikkelaars werken fulltime voor uw bedrijf – 40 uur per week. Ze werken rechtstreeks voor u, zonder tussenkomst van derden, als verlengstuk van uw inhouse Scala-team. De ontwikkelaars beheersen de Engelse taal, zijn (meestal) academisch op geleid en hebben de benodigde ervaring. Uw remote Scala team zal dus een integraal onderdeel van uw IT afdeling zijn.

Check de mogelijkheden, timing en kosten van deze laagdrempelige oplossing bij Óscala.

Veel voordelen door outsourcing via Óscala

Outsourcing op IT-gebied is voor veel Nederlandse bedrijven noodzaak. Toch hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Over de grens is veel kwaliteit op dit gebied te vinden. Doordat de loonkosten vaak lager uitvallen, bespaart u geld. Outsourcing kan op verschillende manieren. De laatste jaren wordt nearshore outsourcing steeds populairder. En met recht, want het inzetten van personeel in Europa biedt overtuigende voordelen ten opzichte van outsourcing op andere continenten.

Óscala heeft uit een aantal alternatieven een bewuste keuze gemaakt voor  outsourcing in Spanje. Er zijn daar zeer veel voortreffelijke IT-specialisten te vinden. Een plezierig pluspunt is dat de culturele verschillen met Nederland ten aanzien van de arbeidsmarkt relatief beperkt zijn. Kostenbesparingen zijn door het lagere gemiddelde inkomensniveau goed mogelijk. Mede hierdoor zijn ook de allerbeste Spaanse ontwikkelaars sterk gemotiveerd om voor Nederlandse bedrijven te werken.

Selectie volgens eigen inzicht

Óscala let bij het werven van kandidaten voor uw Scala-teams vanzelfsprekend sterk op het inhoudelijk voldoende gekwalificeerd zijn van de kandidaten. Toch zijn kennis en ervaring niet de enige aandachtspunten. Minstens zo belangrijk is de vraag in hoeverre een kandidaat past binnen uw bedrijf en zich kan verplaatsen in de heersende bedrijfscultuur. Een probleemloze beheersing van het Engels is hier slechts een enkel facet van. Uit de shortlist die op onze verkenning van beschikbare kandidaten volgt, kunt u vervolgens volgens eigen inzicht de kandidaten kiezen die u wilt uitnodigen voor een nadere kennismaking. Hoe u tot de eindselectie komt, staat u geheel vrij. Het laten uitvoeren van een testopdracht kan vanzelfsprekend worden verzorgd.

Kostenbesparing en extra flexibilteit

Het gunstige kostenplaatje dat ontstaat wanneer u Scala programmeurs via Óscala gaat inhuren, zult u vast als een voordeel ervaren. Maar er zijn meer voordelen op te noemen. Nearshore outsourcing levert ook flexibiliteit op, doordat wij zonder tijdverlies op uw wensen en behoeften kunnen inspelen. Met Óscala kunt u het proces van detachering precies zo inrichten zoals u dat wilt. Op het moment dat er bijstellingen nodig zijn, kunnen die direct plaatsvinden.

Ultrakorte aanlooptijden

Het netwerk van ons recruitment team is de sleutel tot de snelle vindbaarheid van zeer veel hooggekwalificeerde Scala specialisten. Gewoonlijk kunt u binnen slechts enkele weken kennismaken met de eerste geschikte kandidaten.

In Spanje is een opzegtermijn van slechts veertien dagen niet ongebruikelijk. Hierdoor kunnen door u gekozen kandidaten op zeer korte termijn de overstap naar uw bedrijf maken..

Dedicated outsourcing van veelzijdige Scala developers

De programmeurs die met uw Scala projecten aan de slag gaan, werken niet voor andere opdrachtgevers. Deze dedicated vorm van outsourcing is voor uw bedrijf vanzelfsprekend te verkiezen boven andere constructies. Onze werkwijze impliceert daarnaast dat uw team het resultaat is van een wervingstraject op maat. Het door u ingebrachte profiel staat centraal.

Scala is een veelzijdig in te zetten programmeer- en scripttaal. De brede inzetbaarheid is een sterk punt. Wanneer we Scala ontwikkelaars inhuren, besteden we veel aandacht aan de vraag of de door u beoogde toepassing aansluit bij de specifieke ervaring van de beschikbare programmeurs.

Outsourcing via Óscala levert u altijd een als uitstekend te kwalificeren oplossing, ongeacht of u een enkele Scala ontwikkelaar wilt inhuren of dat het een uitgebreid team betreft.