Cyber security

Cyber Security Engineers inhuren

De dreiging en impact van datalekken en cybercrime vragen van uw bedrijf om veel aandacht te besteden aan de rol van de Cyber Security Engineer. Nederlandse specialisten zijn echter schaars en duur. Misschien hebt u al eens gedacht aan de inhuur van een dergelijke specialist. Doordat de functie van Cyber Security Engineer prima kan worden gedetacheerd naar het buitenland, is hier een aantrekkelijke besparing op de kosten te realiseren. Óscala kan u hierbij helpen door remote detachering van een engineer uit Spanje.

Door Óscala bij de Inhuur van een cyber security engineer in te schakelen, weet u zeker dat u over een vakman of -vrouw kunt beschikken die inhoudelijk geheel op zijn of haar taak is berekend. Maar wij besteden minstens zo veel aandacht aan de vraag of een kandidaat past bij uw bedrijf.

Óscala is gespecialiseerd in remote detachering naar Spanje. Spanje is in opkomst als land dat zich leent tot outsourcing van IT-gerelateerde werkzaamheden. Nearshoring biedt alle voordelen van outsourcing, maar mist de nadelen die vaak aan het detacheren van werkzaamheden naar gebieden in verder weg gelegen gebieden Het inschakelen van expertise uit Europese landen is voor Nederlandse bedrijven vaak beter inpasbaar in de processen dan outsourcing in verder weg gelegen gebieden (offshore)…

Via Óscala kunt u in een vakkundig opgeleide dedicated werkende cyber security engineer inhuren die zijn onmisbare plek in uw eigen IT-teams zeker zal waarmaken. In aanvulling hierop is het bovendien ook mogelijk om via ons een compleet IT-team op te zetten.

Inhuur van een Cyber Security Engineer uit Spanje

Het inhuren van een cyber security engineer uit Spanje dringt uw IT- kosten terug. U hebt vast al eens ondervonden hoe lastig het is om in Nederland goede IT’ers te kunnen aannemen. Er is simpelweg veel te weinig goed aanbod en de inkomens bevinden zich in een opwaartse spiraal.

Outsourcing naar Spanje biedt een passend antwoord op deze situatie. Via Óscala kunt u uw teams snel uitbreiden met de beste mensen. Onze engineers en hun collega’s doen hun werk in een van onze twee goed geoutilleerde Nearshore Development Centers in Spanje, onder toezicht van Nederlands sprekende supervisors.

Afgezien van beheersbare loonkosten zijn er meer besparingen. Een aantal verantwoordelijkheden wordt door ons opgepakt: verzorging van de werkplekken, HR-zaken en alle administratieve bijkomstigheden. Dit ontlast u in de bedrijfsvoering. Samenwerking met Óscala geeft u het plezierige gevoel dat alles goed verzorgd en tot in de puntjes geregeld is.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van outsourcing

In Nederland bestaat een gebrek aan technisch specialisten. Hierdoor ondervinden Nederlandse bedrijven problemen bij het realiseren van hun projecten. Hierdoor is outsourcing van IT-activiteiten tegenwoordig een bekend fenomeen.

Er zijn over de gehele wereld veel landen te vinden waar de beschikbaarheid van technisch geschoolde specialisten een stuk groter is dan bij ons. Wanneer een dergelijk land ook nog geografisch niet al te ver weg ligt, bijvoorbeeld in Europa, ontstaan er bijkomende voordelen ten opzichte van landen in andere delen van de wereld. Zeker in functies waarbij voor een goede invulling de mogelijkheid tot samenwerking essentieel is. Voor cyber security engineers gaat dit laatste zeker op.

Nearshoring in Spanje

Óscala heeft de keuze gemaakt voor outsourcing naar Spanje.

Remote detachering van IT-specialisten in Spanje is in veel opzichten gunstig. Het uitstekende Spaanse IT-onderwijs van de laatste decennia heeft veel excellente vakmensen opgeleverd. Bekwame specialisten die prima in staat blijken te zijn om naadloos aansluiting te vinden bij teams met Nederlandse collega’s. Voor Spaanse IT’ers is werken voor een Nederlands bedrijf een aantrekkelijke stap, mede doordat het inkomensniveau in Spanje gemiddeld aanzienlijk lager ligt dan bij ons.

Het belang van de Cyber Security Engineer

Het belang van de Cyber security engineer is ook in uw bedrijf vermoedelijk sterk gegroeid. Het is een veelzijdige functie die veel technische kennis vereist, maar ook inzicht veronderstelt ten aanzien van de organisatie zelf en de risico’s waaraan deze onderhevig is

En vaardige cyber security engineer is technisch breed onderlegd, maar is ook een goede teamspeler. Kennis en voorstellingsvermogen ten aanzien van de bedreigingen van cybercriminaliteit zijn essentiële voorwaarden. Een dergelijke duizendpoot stelt aanzienlijke eisen aan het wervingsprofiel. Voor Óscala is dit geen probleem: we kennen de markt en de specifieke vereisten voor bepaalde functies. In samenspraak met speciale eisen die voor uw bedrijf van belang zijn, kunnen we snel en met goed resultaat geschikte kandidaten opsporen en benaderen.

Effectief recruitment

Ons team van recruiters kent de Spaanse IT-branche als geen ander. Hun grote en fijnmazige is een belangrijke troef bij het verkennen van het aanbod van geschikte specialisten. Ook wanneer u een cyber security engineer zoekt, zal de werving en selectie snel tot het gewenste effect leiden. Vaak al binnen enkele weken. Na de definitieve voor de meest geschikte kandidaat, kan de desbetreffende engineer vaak ook zeer snel aan de slag doordat opzegtermijnen in Spanje vaak niet meer dan twee weken bedragen

Vergroot uw IT-slagkracht door dedicated nearshoring

Nearshoring van een dedicated cyber security engineer via Óscala heeft veel meerwaarde. Uw teams kunnen beschikken over een echte specialist die dag in dag uit nuttig werk kan verzetten. Honderd procent toewijding, en dat tegen kosten die alleszins beheersbaar zijn.

Wanneer u van mening bent dat ook uw bedrijf gebaat zou kunnen zijn bij outsourcing van een cyber security engineer uit Spanje, nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen. Óscala helpt u uw IT-teams te versterken en uw kosten laag te houden.