Waarom Óscala?

Óscala streeft er naar om de beste nearshore dienstverlener te zijn voor zowel onze klanten als kandidaten/werknemers. Onze benadering adresseert niet alleen de behoeftes van onze klanten, maar zet ook onze Software Developers op een voetstuk.

Als klant bent u in goede handen

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwaliteit

Kwaliteit

Geografische nabijheid

Geografische nabijheid

Dezelfde tijdzone

Dezelfde tijdzone

West-Europese werkmentaliteit en - cultuur

West-Europese werkmentaliteit en – cultuur

Sinds 2017 biedt Óscala in Spanje nearshoring-oplossingen aan Nederlandse en Belgische bedrijven die hun softwareontwikkelingscapaciteit willen uitbreiden.

Het maakt niet uit of u één Software Developer of een groter ontwikkelteam wilt opbouwen, Óscala faciliteert allerlei vormen van samenwerking. Als eerste werven en selecteren wij een aantal relevante kandidaten die naadloos passen bij van uw vereisten. Vervolgens begeleiden wij u bij het organiseren van zoveel interviews als u nodig heeft, met het doel om zo spoedig mogelijk de beste Software Developers voor u te laten werken.

Zodra u de medewerkers van uw remote team heeft goedgekeurd, worden deze uw fulltime werknemers en werken zij vanuit één van onze twee kantoren in Spanje. U stuurt uw team direct aan, terwijl wij zorgen voor een prettige werkomgeving, toezicht en HR/administratieve ondersteuning.

Wij werken vanuit Nederland en Spanje

Dit betekent dat u als klant niet alleen de beschikking krijgt over uiterst gekwalificeerde Software Developers, maar ook individuen die goed in hun vel zitten en tot het uiterste gedreven zijn om hun werkervaring met uw bedrijf tot een succes te maken.

Het is heel eenvoudig om uw team in
Valencia of Barcelona te bezoeken of ze
naar Nederland te laten reizen

Als klant bent u in goede handen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het matchen van internationale IT professionals met vacatures in Nederland en België. Ons kantoor in Haarlem zorgt ervoor dat uw wensen en verwachtingen als klant overtroffen worden, terwijl onze mensen in Spanje de leiding nemen in het werven van de beste kandidaten voor uw Software Development vacatures.

En met al onze medewerkers in Spanje en Nederland zorgt Óscala voor een prettige en succesvolle samenwerking met onze klanten! 

Interesse?