Build a dedicated development team with remote programmers in Spain

Waarom Óscala?

Óscala streeft er naar om de beste nearshore dienstverlener te zijn voor zowel onze klanten als kandidaten/werknemers. Onze benadering adresseert niet alleen de behoeftes van onze klanten, maar zet ook onze Software Developers op een voetstuk.

Als klant bent u in goede handen

LAAT ÓSCALA VOOR U WERKEN

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

LAAT ÓSCALA VOOR U WERKEN

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

KWALITEIT

GEOGRAFISCHE NABIJHEID

DEZELFDE TIJDSZONE

WEST-EUROPESE WERKMENTALITEIT EN -CULTUUR

Sinds 2017 biedt Óscala in Spanje nearshoring-oplossingen aan Nederlandse en Belgische bedrijven die hun softwareontwikkelingscapaciteit willen uitbreiden.

Het maakt niet uit of u één Software Developer of een groter ontwikkelteam wilt opbouwen, Óscala faciliteert allerlei vormen van samenwerking. Als eerste werven en selecteren wij een aantal relevante kandidaten die naadloos passen bij van uw vereisten. Vervolgens begeleiden wij u bij het organiseren van zoveel interviews als u nodig heeft, met het doel om zo spoedig mogelijk de beste Software Developers voor u te laten werken.

Zodra u de medewerkers van uw remote team heeft goedgekeurd, worden deze uw fulltime werknemers en werken zij vanuit één van onze twee kantoren in Spanje. U stuurt uw team direct aan, terwijl wij zorgen voor een prettige werkomgeving, toezicht en HR/administratieve ondersteuning.

Wij werken vanuit Nederland en Spanje

Dit betekent dat u als klant niet alleen de beschikking krijgt over uiterst gekwalificeerde Software Developers, maar ook individuen die goed in hun vel zitten en tot het uiterste gedreven zijn om hun werkervaring met uw bedrijf tot een succes te maken.

Het is heel eenvoudig om uw team in Valencia of Barcelona te bezoeken of ze naar Nederland te laten reizen

Als klant bent u in goede handen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het matchen van internationale IT professionals met vacatures in Nederland en België. Ons kantoor in Haarlem zorgt ervoor dat uw wensen en verwachtingen als klant overtroffen worden, terwijl onze mensen in Spanje de leiding nemen in het werven van de beste kandidaten voor uw Software Development vacatures.

En met al onze medewerkers in Spanje en Nederland zorgt Óscala voor een prettige en succesvolle samenwerking met onze klanten! 

INTERESSE?

NEEM CONTACT MET ONS OP!