Application Engineers

Application Engineers inhuren

Goede Application Engineers zijn schaars. Bedrijven in Nederland worden al tijden geconfronteerd met een zeer beperkte beschikbaarheid van bekwame IT-specialisten. Het inhuren van remote engineers is een goed alternatief.

Bij Óscala begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft op het gebied van softwareontwikkeling. Daarom bieden we de mogelijkheid om dedicated engineers in te huren om aan uw project te werken. Of u nu één fulltime specialist nodig hebt of een compleet ontwikkelteam, wij hebben de middelen om aan uw behoeften te voldoen.

Bij Óscala kunnen we uw bedrijf maatwerkoplossingen bieden in de vorm van outsourcing. Hierdoor kunt u in Spanje een remote programmeursteam opzetten. Zelfs de beste dedicated application engineers komen zo binnen uw bereik. Óscala ontzorgt u totaal en de kosten blijven beperkt.

Remote application engineers inhuren

Ons netwerk van applicatie-engineers is omvangrijk en bevat uitsluitend topgekwalificeerde vakmensen. Onze engineers zijn zeer bekwaam en ervaren in een grote verscheidenheid aan programmeertalen en frameworks. Dit heeft tot resultaat dat we oplossingen kunnen leveren die zijn toegesneden op uw specifieke wensen. Onze dedicated engineers zijn exclusief werkzaam voor uw bedrijf. Zo ontstaat een garantie voor maximaal commitment.

Onze formule van detachering op afstand heeft nog meer pluspunten. Het ontlast uw bedrijfsvoering doordat wij het toezicht op uw team verzorgen en alle randvoorwaarden regelen. Dit heeft betrekking op zaken als een goede werkplek en de juiste apparatuur en software die de productiviteit van uw mensen ondersteunen. Maar ook het regelen van HR-aangelegenheden en alle bijkomende administratieve aspecten, zoals salaris, belastingen, ziekteverlof en vakantiedagen, komt voor onze rekening.

Het werven, selecteren en onboarden van geschikte specialisten gaat sneller dan u misschien denkt. Zelfs een compleet team van developers en engineers kan binnen slechts enkele weken zijn beslag krijgen. En hoewel Óscala veel werk van u overneemt, verliest u nooit de controle. Goede communicatie staat bij ons met hoofdletters geschreven en doordat u zelf de beslissende stem hebt in de eindselectie en de inhoudelijke aansturing, lopen de zaken altijd zoals u dat het liefste ziet.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van outsourcing via Óscala

Óscala levert eersteklas softwareontwikkelingsdiensten aan bedrijven in Nederland. Het gebrek aan voldoende Nederlandse IT-specialisten heeft in de afgelopen jaren een sterke beweging in de richting van outsourcing over de grens tot gevolg gehad. Het grote potentieel in veel andere landen, tegen nota bene beduidend lagere kosten, zijn dan ook overtuigende merites.

Nearshore outsourcing is voor veel Nederlandse bedrijven een gunstiger offshore oplossing dan uitbesteding in landen in Latijns-Amerika, Afrika of Azië. Bij Óscala hebben we ons bij onze dienstverlening om verschillende redenen toegespitst op Spanje. In dit land zijn veel voortreffelijke vakmensen te vinden. Spaanse IT’ers staan op het gebied van arbeidsmoraal vrij dicht bij hun Nederlandse collega’s. Maar ze ervaren het werken voor een Nederlands bedrijf als een eervolle en kansrijke propositie. Hierdoor realiseert u het beste van twee werelden. Nearshore outsourcing biedt u de kans om daadwerkelijk een kwalitatief hoogstaand dedicated team van remote IT-specialisten op te zetten en tegelijkertijd op de kosten te besparen.

Outsourcing of outstaffing

Óscala biedt haar klanten zowel outsourcing- als outstaffing-opties. Hoewel beide termen nog wel eens door elkaar worden gebruikt, is dit eigenlijk niet juist. Outsourcing is het proces waarbij een extern bedrijf wordt ingehuurd om bepaalde aspecten in de bedrijfsvoering van uw bedrijf af te handelen. In het geval van softwareontwikkeling betekent dit dat wij het gehele ontwikkeltraject, van ontwerp tot implementatie, voor onze rekening nemen. Dit vindt vanzelfsprekend plaats onder de directe regie van het (technisch) management van u, onze klant. Het gaat bij outsourcing dus om complete, autonoom werkende teams.

Outstaffing daarentegen is het proces waarbij individuele ontwikkelaars worden ingehuurd om aan uw project te werken. Met deze optie hebt u  meer controle over het ontwikkelingsproces en kunt u nauw samenwerken met de ontwikkelaars in uw Óscala team.

Outsourcing en outstaffing hebben elk hun eigen specifieke voor- en nadelen. We bespreken graag wat voor uw bedrijf de beste optie is..

Interview, test en kies zelf uw application engineer

Het is heel belangrijk of uw nieuwe engineer zich prettig voelt bij de cultuur binnen uw bedrijf. We letten hier bij de selectie van geschikte kandidaten dan ook sterk op. Eventuele geschiktheid reikt dus verder dan het vereiste vakmanschap en de benodigde afdoende kennis van de Engelse taal. Gelukkig zijn veel Spaanse IT’ers uitstekend in staat om in de gelederen van een Nederlands bedrijf optimaal te functioneren.

Ons voorwerk mondt in de regel uit in een shortlist van uitstekende kandidaten, waaruit u zelf op basis van interviews en tests de uiteindelijke keuze maakt. Ok de manier waarop u tot uw selectie komt, is geheel flexibel in te vullen.

Bespaar op tijd en kosten

Het inhuren van een in Spanje werkzame application engineer via Óscala brengt kostenbesparing met zich mee. Maar dat is niet alles. U wint aan wendbaarheid doordat u bij inhuur processen flexibeler kunt inrichten. Wij assisteren u hier graag bij. Aanpassingen in volume of werkwijze zijn snel door te voeren.

Uw efficiency is tevens gebaat bij de snelheid waarmee wij uw engineers of teams in gereedheid kunnen brengen. Onze recruiters kunnen terugvallen op een groot en fijnmazig netwerk. Ook de Spaanse arbeidswetgeving helpt mee. Zo is een opzegtermijn van twee weken gebruikelijk. Hierdoor kunnen we op een zeer korte termijn kandidaten aan u voorstellen en kunnen deze mensen ook snel voor u aan de slag.

Veelzijdige engineers op dedicated basis

Engineers die wij voor u inhuren, werken altijd op dedicated basis. Ze zijn dus uitsluitend met úw projecten bezig. Het concept exclusiviteit komt u in de filosofie van Óscala ook tegen in de wervings- en selectiefase. Dit traject is voor elke vacature uniek. Het is voor ons totaal geen probleem wanneer uw wervingsprofiel bijzondere eisen met zich meebrengt. Wij vinden het een eervolle opdracht om voor u op zoek te gaan naar de beste kandidaat.

Wat uw toepassing ook mag zijn, bij Óscala kunt u er zeker van zijn dat u een optimaal geschikte engineer kunt inhuren om uw project snel en goed te realiseren.

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor het inhuren van een application engineer te bespreken. Samen kunnen we uw IT-projecten vleugels geven.