Over ons

De vraag naar gekwalificeerde Software Developers is al jaren veel groter dan het aanbod. Niet alleen in Nederland maar ook in de andere (noord) Europese landen bestaat een structureel tekort op de IT arbeidsmarkt. Deze schaarste aan programmeurs heeft ertoe geleid dat men steeds vaker talent uit het buitenland aantrekt, of outsourcing en nearshoring mogelijkheden overweegt. Daarbij kijken bedrijven en organisaties vooral naar landen waar een ruim aanbod is van goed opgeleide software ontwikkelaars. Ook kwaliteit, lage kosten en een “cultuur-fit” zijn belangrijke criteria in de keuze voor een buitenlandse partnership.

Sinds de oprichting in 2017 heeft Óscala zich in het aanbod van Software Developers in Spanje gespecialiseerd. Wij voorzien zowel in remote als kennis migratie oplossingen. Vanuit onze kantoren in Haarlem, Barcelona en Valencia ondersteunen wij diverse (Tech) bedrijven in Nederland om hun capaciteit in Software Development uit te breiden door Spaanse talent aan te trekken.

Óscala heeft ruime ervaring in het opzetten van remote development centers in Spanje. Als klant bent u in goede handen – wij bieden meer dan 20 jaar expertise in het vinden en selecteren van de juiste Software Developer voor uw vraag. Ons team beschikt over een uitgebreid netwerk binnen de Spaanse IT community en kunnen snel schakelen in het vinden van de juiste persoon voor uw remote team.

Onze nearshore software development centers in Valencia en Barcelona worden gemanaged en gefaciliteerd door Nederlandstalige leiding. Uiteraard bent u te allen tijde welkom om uw eigen team in onze één van nearshore software development center te bezoeken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met het team van Óscala

Óscala - Nearshore IT Development
Pepe Blomsma
Pepe Blomsma
Mark Baarsma
Mark Baarsma
Job Das
Job Das
Bernard Noël
Bernard Noël
Anastasia Slavnova
Anastasia Slavnova