.Net Developers

.NET Developers inhuren

Inhuur van een of meer excellente .NET developers kan ook uw bedrijf perspectief bieden en uw kosten tot een acceptabel niveau terugbrengen. Krapte op de arbeidsmarkt in IT-specialisaties is de norm in Nederland, maar wanneer u op zoek bent naar een of meer goede .NET ontwikkelaars, is de situatie nog nijpender. Het specifieke karakter van het .NET-platform maakt dat veel allround opgeleide IT’ers in deze techniek weinig bedreven in zijn.

Óscala begrijpt de zorgen die hierdoor op de professionele markt ontstaan en biedt een aantrekkelijke oplossing in de vorm van nearshore outsourcing. Hierdoor kunt u op detacheringsbasis een team van .NET programmeurs voor uw bedrijf laten werken. Plaats van handeling hierbij is Spanje, waar een team van specialisten op remote basis uw projecten ontwikkelt. Extra meerwaarde wordt geboden door het feit dat uw team dedicated is. Onze developers werken uitsluitend voor uw bedrijf en niet voor andere opdrachtgevers.

Óscala staat voor totale ontzorging, Daarnaast bespaart u op de kosten. Uw samenwerking met ons geeft u armslag en vergroot uw flexibiliteit. Voor elke wens op het gebied van IT-personeel, van klein tot groot, kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Remote .NET Developers inhuren

Wanneer u in Nederland geen geschikte developers kunt vinden, kan inhuren van een of meer .NET programmeurs op detacheringsbasis vanuit het buitenland de oplossing bieden.

Óscala kan zorgen voor uitstekend opgeleide mensen. Zij werken remote (op afstand) vanuit een van onze eigen onze Nearshore Development Centers in Spanje. Wij verzorgen het toezicht en regelen alle zaken die ervoor zorgen dat uw team op plezierige wijze en goed toegerust aan uw projecten kan beginnen. U hebt zelf geen enkele zorg om de werkplek, het regelen van HR-aangelegenheden en de administratieve zaken die erbij komen kijken, zoals salaris, belastingen, ziekteregistratie en vakantiedagen.

Snelheid van handelen staat hoog in ons vaandel. Het inhuren van een  compleet eigen team van .NET ontwikkelaars verloopt in de regel binnen een zeer kort tijdbestek. Dit doet geen afbreuk aan de rol die u zelf bij de selectie van de meest geschikte .NET programmeurs kunt spelen. Ook de inhoudelijke aansturing van uw team kunt u zelf invullen.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het voordeel van werven en remote werken in Spanje via Oscala Nearshore Development center:

Ruim aanbod van ervaren .Net Developers.
Ruim aanbod van ervaren .Net Developers.
Hoogopgeleid (min. Bachelor niveau), Goed Engelssprekend.
Hoogopgeleid (min. Bachelor niveau), Goed Engelssprekend.
Lagere loonkosten.
Lagere loonkosten.
Binnen dezelfde tijdzone, en vergelijkbaar bedrijfscultuur en werkmentaliteit.
Binnen dezelfde tijdzone, en vergelijkbaar bedrijfscultuur en werkmentaliteit.
Op 2-uur-vliegen afstand
Op 2-uur-vliegen afstand; dus makkelijk om uw remote team een tijdje in Nederland te laten werken of uw team in Spanje te bezoeken.

Inhuur van .NET Developers via Óscala maakt het verschil

Outsourcing van IT-projecten in het buitenland is al langere tijd een populaire oplossing voor de problemen die ontstaan door een tekort aan professionals. Over de hele wereld zijn landen te vinden waar meer aanbod van goed geschoolde developers is. De kosten van zulk personeel zijn doorgaans lager dan wanneer u Nederlands personeel zou kunnen inschakelen.

In het verleden werd bij outsourcing vaak gekeken naar landen op andere continenten, zoals in Latijns-Amerika of India. Zulke constructies hebben hun nadelen. De geografische afstand bemoeilijkt de aansturing en het tijdverschil staat samenwerking in de weg. Soms treden er problemen op vanwege cultuurverschillen.

Nearshore outsourcing biedt deze nadelen niet. Óscala concentreert zich, mede op basis van eerdere ervaringen in een groot aantal landen, daarom volledig op Spanje. Er zijn hier veel hooggekwalificeerde professionals te vinden. U kunt door nearshore outsourcing een compleet team van ervaren dedicated remote IT-specialisten opzetten tegen beheersbare kosten, waarbij u maximale grip op het proces ervaart.

Outsourcing in Spanje combineert het beste van twee werelden. .NET developers zijn er goed te vinden en over hun kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Ze kunnen goed aan de slag in hun geboorteland, maar het werken voor een Nederlands bedrijf betekent vaak een aantrekkelijke impuls voor hun carrière.

Neem zelf het voortouw in de selectie

Het werven van developers voor uw vacante plaatsen is de start van uw dedicated nearshore IT-team. Wij letten hierbij op de juiste opleiding en ervaring, maar verliezen de bedrijfsculturele aspecten nooit uit het oog. Goede beheersing van de Engelse taal is een logische voorwaarde.

Wanneer we onze shortlist aan u kunnen voorleggen, kunt u zelf de keuze maken wie van de kandidaten in aanmerking komt voor een nadere kennismaking. Het selectietraject is geheel naar wens in te richten. Tests en assessments kunnen we vanzelfsprekend faciliteren.

Lagere kosten, meer flexibiliteit

Uw IT-budget vaart wel bij inhuur van software developer via Óscala. Onder de streep is het inhuren van een of meer .NET ontwikkelaars in Spanje voordeliger dan het aannemen en aan het werk houden van een of meer Nederlandse collega’s.

Nearshore detachering pakt eveneens gunstig uit doordat het u in staat stelt sneller te acteren op veranderende behoeftes. Opschalen, afschalen, processen bijstellen: wij reageren snel op uw veranderende wensen en inzichten. Ontzorgen op de manier zoals u dat wilt… dat is wat we bij Óscala belangrijk vinden.

Snel resultaat zonder tijd te verliezen

Het excellente netwerk van onze recruiters zorgt ervoor dat u gewoonlijk binnen enkele weken uit een aantal geschikte kandidaten uw selectie kunt maken. Dit resulteert in een snelheid van handelen die op de huidige arbeidsmarkt in Nederland zo goed als onmogelijk is

Een bijkomend voordeel is op de Spaanse arbeidsmarkt gebruikelijke opzegtermijn van veertien dagen. De door u gekozen kandidaten zijn hierdoor snel beschikbaar om voor uw bedrijf aan het werk te gaan.

Succesvolle outsourcing van uw .NET projecten

Een van onze uitgangspunten is dat ontwikkelaars altijd dedicated werken. De .NET developer die u via Óscala inhuurt, werkt uitsluitend voor uw bedrijf. Onze samenwerking houdt maatwerk in, gericht op uw specifieke behoeften, Het traject van werving en selectie is toegespitst op uw bedrijf. Dit impliceert dat het geheel naar uw wens in te richten is. Precies wat u het beste past. De beste garantie voor het vinden van de meest geschikte kandidaat.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor inhuur van een of meer .NET programmeurs te bespreken. Wij gaan graag voor u op zoek.

Voordelen van Óscala:

kandidatennetwerk

Jarenlange ervaring in IT recruitment, groot kandidatennetwerk in Spanje.

management

Kantoren in Nederland en Spanje; lokaal NL-sprekend management.

uitstekend prijs/kwaliteit verhouding

Één all-in factuur per maand, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Flexibel

Flexibel; makkelijk op- en afschalen van .Net ontwikkelcapaciteit.

Peace-of-mind

Peace-of-mind; Oscala verzorgt alle HR zaken.