DevOps Engineer

IT Engineers inhuren

Óscala biedt support aan iedereen die overweegt om een vakkundige IT Engineer in te huren. Net als bij developers het geval is, worden in Nederland ook engineers veel gezocht om IT-teams te completeren. Maar doordat er in ons land al jarenlang schaarste bestaat aan goede technische vakmensen, ondervinden ondernemers hierin veel vertraging.

Engineer-functies onderscheiden zich in een aantal opzichten van de rol die developers in een projectteam spelen. Engineers zijn vaak nog meer degenen met de helicopter view en het vermogen om de verschillende disciplines binnen een team te verbinden. Dit stelt specifieke eisen aan engineers. Ze moeten technisch goed onderlegd zijn, maar ook kennis hebben van alle randvoorwaarden, inlevingsvermogen kunnen tonen en uitstekend kunnen samenwerken.

Het inhuren van een goed opgeleide en ervaren engineer uit Spanje via Óscala, kan een nieuwe stap zijn om uw IT-processen een in een stroomversnelling te brengen. U bent verzekerd van de juiste technische achtergrond, en zet bovendien in op iemand met de kennis en wijsheid om de verbindende factor te vormen tussen alle medespelers.

Of het nu gaat om een QA engineer of QA tester, een DevOps engineer, een data engineer, een security engineer of een cyber security engineer, de gemene deler bij de IT-specialisten die u via Óscala kunt inhuren is dat ze in kwalitatief opzicht uw verwachtingen zullen overtreffen. En dat tegen kosten waarvoor u geen alternatief op de Nederlandse arbeidsmarkt zult vinden.

Inhuur van een engineer biedt een aantal voordelen. Het is kostentechnisch interessant, maar het verschaft uw bedrijf ook efficiëntie en souplesse. Bovendien is het vaak de snelste weg tot resultaat. Doordat inhuur van een engineer door tussenkomst van Óscala werkt volgens het principe van dedicated detachering, hoeft u uw engineer niet met andere opdrachtgevers te delen, maar werkt deze fulltime voor u.

Remote inhuren van IT Engineers

Óscala biedt outsourcing van IT-functies in Spanje aan. Spanje is een relatief jonge markt op het gebied van remote detachering. In het verleden was outsourcing vaker een kwestie van het beleggen van IT-capaciteit in Aziatische en Latijns-Amerikaanse landen (offshore). Daarvan komt men in ons land inmiddels terug. Te vaak bleek de samenwerking met medewerkers in gebieden met andere culturele waarden en normen en in een andere tijdzone te gecompliceerd.

Bij Óscala hebben we om deze redenen inmiddels met volle overtuiging gekozen voor nearshoring Spanje als zwaartepunt voor onze activiteiten. Nearshore outsourcing in Spanje biedt immers heel veel voordelen. In de eerste plaats is het expertiseniveau van Spaanse IT-specialisten bijzonder hoog. Dat Spanje een Europees land is binnen onze tijdzone, heeft als positief gevolg dat er met hen gelijktijdig vanaf verschillende locaties kan worden samengewerkt. Maar ook wederzijdse werkbezoeken zijn veel minder omslachtig te realiseren.

Onze engineers werken voltijds in een van onze Nearshore Development Centers in Spanje. Een Nederlandstalige supervisor oefent hier het toezicht uit. Dit vereenvoudigt de communicatie voor u als klant nog meer. Maar Óscala ontzorgt daarnaast op veel andere punten. Kort gezegd zorgen we ervoor dat het onze IT-specialisten op hun werkplek aan niets ontbreekt. Het inrichten van de werkplek en het verzorgen van alle apparatuur zijn hier vanzelfsprekende onderdelen van. Maar daarnaast omvat het ook het behartigen van alle HR-gerelateerde zaken, het ten uitvoer brengen van alle administratieve handelingen en alles wat daaromheen bestaat om de productiviteit van uw engineer zo veel mogelijk te stimuleren.

U kunt dus veel loslaten, maar u houdt tegelijkertijd op alle essentiële punten grip. U kiest zelf welke engineer u tot uw team wilt toelaten en u stuurt inhoudelijk zelf aan.

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flexibel nearshoren via Óscala

Veel Nederlandse bedrijven doen al aan outsourcing wanneer het op IT aankomt. Maar het concept laat zich wat Óscala betreft niet beperken tot starre formules. Bij ons hebt u als klant alle vrijheid en kunt u de processen precies zo inrichten zoals u dat het beste lijkt. Vanuit deze filosofie is het mogelijk om voor de inhuur van een enkele engineer te kiezen die (al dan niet permanent of eventueel hybride) remote een plaats in uw team inneemt, maar wanneer verdere uitbreiding van een team of het opzetten van een compleet team gewenst is, kan dat net zo goed.

Meer mogelijk tegen lagere kosten

Onze keuze voor Spanje is niet toevallig ontstaan. In de afgelopen twintig jaar hebben we veel ervaring opgedaan op de markt van outsourcing. Op veel offshore en nearshore bestemmingen bouwden we aan  ons portfolio. Maar de voordelen van nearhoring in Spanje hebben ons inmiddels dusdanig overtuigd, dat de concentratie van onze activiteiten inmiddels op de Spaanse arbeidsmarkt ligt.

In Spanje vinden we zeer veel zeer goed gekwalificeerde vakmensen aan met wie het, bekeken door een ‘Nederlandse bril’, probleemloos samenwerken is. Spaanse engineers beheersen het Engels in de regel uitstekend en staan qua arbeidsmoraal niet ver af van wat wij in ons land gewend zijn. Maar doordat de lonen in Spanje door de specifieke marktsituatie (lees: het ruimere aanbod) niet tot grote hoogte zijn opgedreven, valt er kostentechnisch veel winst te behalen.

De Spaanse arbeidswetgeving is in Spanje bovendien flexibel. Zo bedraagt de gebruikelijke opzegtermijn slechts twee weken. Dit is vanzelfsprekend erg gunstig als u snel met uw nieuwe engineer aan de slag wilt.

Meer vrijheid voor een beter resultaat

De rol van engineers in een team is vaak gecompliceerd en een goede invulling vereist veel uiteenlopende kwaliteiten. Het succes van het traject van werving en selectie is sterk afhankelijk van een juist geformuleerd profiel. Wij kunnen u hierin vanzelfsprekend van advies dienen. Dit geldt ook voor de manier waarop u in de keuze van de meest geschikte kandidaat bepaalt. Ten aanzien van selectiemethodes kunnen wij zeer veel voor u faciliteren.

Snelle afronding

Onze recruiters kunnen beschikken over een uitgebreid netwerk. Veel beschikbare engineers hebben als eens voor een van onze opdrachtgevers gewerkt. Wij kunnen op basis van deze ervaring snel tot een goed gefundeerde voorselectie komen.

Outsourcing van de beste IT Engineers via Óscala

Onze dedicated engineers vertegenwoordigen de top van de markt. Onze Spaanse vakmensen weten van wanten en hebben alles in zich om een sleutelpositie in uw IT-teams in te nemen.

Nearshoring in Spanje via Óscala is voor uw bedrijf een betaalbaar alternatief voor de moeizame zoektocht naar gelijkwaardige kwaliteit in Nederland en bespaart u tijd en geld. Wij praten graag met u verder over de mogelijkheden.