Managed Services Engineer

Managed Services Engineer inhuren

De grote vraag naar ICT-personeel beweegt veel bedrijven tot het inhuren van een Managed Services Engineer. Óscala kan ook uw bedrijf helpen bij het vinden van een managed services engineer die volledig tegen zijn belangrijke taak is opgewassen. Bovendien kunnen wij snel een dergelijke specialist voor u inhuren en kunt u vervolgens aanzienlijk op de kosten besparen. In Nederland verloopt de werving en selectie van engineers traag en moeizaam. Maar in Spanje, waar Oscala in hoofdzaak werkzaam is, beschikken we over een bijna onuitputtelijke bron van uitstekend gekwalificeerde vakmensen.

Wanneer uw bedrijf werkzaam is in de managed services, is de beschikbaarheid van goed gekwalificeerde en flexibel opererende engineers vanzelfsprekend van cruciaal belang. Onze engineers vertegenwoordigen de top van de markt wanneer het om inhoudelijke kennis gaat, maar worden ook speciaal geselecteerd op hun servicegerichtheid, inlevingsvermogen en flexibiliteit.

Óscala gaat altijd nét een stapje verder in dienstverlening. Juist wanneer u een sleutelfunctionaris als een managed services engineer zoekt, maken wij het verschil.

Succesvolle nearshoring van managed services engineers

Óscala kan terugkijken op jarenlange ervaring op het gebied van IT-dienstverlening, Maar nog liever kijken we vooruit. De techmarkt is doorlopend in beweging, maar een welhaast constante factor in Nederland is helaas het gebrek aan adequaat geschoold personeel. Deze krapte zet ook de betaalbaarheid op het spel. Wanneer u over de hoge kwaliteit die u nodig acht voor uw kwaliteit, continuïteit en productiviteit wilt beschikken, maar zonder dat u in financieel opzicht uit de bocht vliegt, is het moment aangebroken om uw blik te richten op de diensten die wij op het gebied van remote outsourcing of oustaffing kunnen aanbieden.

Outsourcing kan op verschillende manieren. Bij Óscala zijn we overtuigd geraakt van de unieke kwaliteiten van nearshoring in Spanje, Het Spaanse IT-onderwijs heeft geleid tot een uitbundig aanbod van uitstekend opgeleide vakmensen. Dat Spanje dezelfde tijdzone kent als Nederland, is prettig wanneer het binnen uw bedrijf op hechte samenwerking met uw bestaande teams aankomt. Maar Spaanse IT’ers zijn van meer markten thuis. Ze spreken bijna zonder uitzondering prima Engels en blijken zich uitzonderlijk goed te kunnen aanpassen aan de werkwijze en de sfeer binnen Nederlandse bedrijven. Zo transformeert uw nieuwe Spaanse engineer in no time tot een plezierige en geliefde collega,

Vind binnen 2 weken uw nieuwe Engineer(s)

Wij leveren snel betaalbare Europese top developer(s) voor uw software development. Van een enkele ontwikkelaar tot hele teams.

  • Wij werken enkel met Top 5% EU Tech Talent
  • Hoogopgeleide- en ervaren developers
  • Perfecte engelse taalvaardigheid
  • Programmeurs in uw tijdzone voor soepele communicatie
  • Bespaar direct tot 50% op uw detacheringskosten

Vertel kort wie u zoekt

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flexibel inhuren van IT-capaciteit met Óscala

Het outsourcen en outstaffen van IT-diensten vindt in Nederland veel weerklank. Maar waar veel aanbieders denken in standaardroutines, gaat Óscala beduidend verder. Wij zijn er trots op perfect maatwerk te kunnen leveren en toch belangrijke kostenreducties voor uw bedrijf te kunnen garanderen. En, minstens zo belangrijk: uw service level blijft onaangetast.

Zo draagt outsourcing via Óscala blij aan klanttevredenheid en verbeterde stabiliteit.

Dat nearshoring in Spanje zo aantrekkelijk is, heeft onder meer te maken met het relatief lage gemiddelde inkomensniveau. Dit maakt het voor u mogelijk om geld dat u aan het salaris van een Nederlandse engineer kwijt zou zijn – als u die zou kunnen vinden – kunt reserveren voor andere doeleinden, Maar dan zonder dat u op kwaliteit hoeft in te leveren,

Inhuren van een managed service engineer uit Spanje kent nog meer voordelen. Het biedt flexibiliteit. U bent vrij om processen in te richten op de manier die u wenst en kunt sneller anticiperen op zich wijzigende randvoorwaarden, Wanneer op- of afschalen van onze dienstverlening nodig of wenselijk blijkt, is dat zonder problemen direct mogelijk. U kunt kiezen voor een enkele remote werkende engineer te kiezen, maar het mogen er ook meer zijn. Zelfs het bijeenbrengen van een compleet team stelt ons voor geen enkel probleem..

Remote, maar toch dichtbij

Onze IT-specialisten werken doorgaans vanuit een van onze Nearshore Development Centers in Spanje. Hier is een Nederlandstalige supervisor verantwoordelijk voor het toezicht. Dit vereenvoudigt de communicatie voor u als klant nog meer. Maar het kan mogelijk zijn dat uw engineer periodiek naar Nederland komt, of dat wellicht een inwerkperiode in Nederland de voorkeur heeft. Of misschien wilt u de via ons ingehuurde medewerker(s) wel in Spanje bezoeken. Niet staat u hierbij in de weg en wij ondersteunen en faciliteren dit graag.

Het spreekt bijna vanzelf dat uw managed services engineer fulltime en dedicated voor uw bedrijf werkt. Andere opdrachtgevers komen niet in beeld.

Het ontzorgen van onze klanten staat hoog in het vaandel bij Óscala. We  doen alles om ervoor te zorgen dat het onze developers en engineers op hun werkplek aan niets ontbreekt. Het inrichten van de werkplekken met goede apparatuur is hier een aspect van, maar we behartigen tevens alle HR-aangelegenheden en nemen alle administratieve zaken voor onze rekening, U kunt zich volledig concentreren op het aansturen op strategisch niveau.

Het beste voor uw bedrijf

Succesvolle outsourcing is sterk afhankelijk van een goed wervingsprofiel. Hierop leggen wij dan ook grote nadruk. Wij spannen ons in om een zo goed mogelijk beeld van uw bedrijf en uw behoeften te krijgen. Met het profiel dat hier uitrolt, gaan onze ervaren recruiters de markt op. Zij kijken naar opleiding en ervaring, maar innovatieve competenties spelen ook een grote rol. Al snel komen we tot een shortlist, waarmee u de volgende stappen kunt zetten. U kunt de mensen interviewen die u het meest geschikt acht of ze aan een assessment onderwerpen.

Snelle afronding

Bij Óscala werken we secuur, maar maken we graag vaart bij het zoeken en vinden van de door u benodigde specialisten. Hierdoor is het mogelijk om binnen korte tijd de selectie af te ronden. Wat vervolgens ook aan de snelheid bijdraagt is het gegeven dat in Spanje vaak wordt gewerkt met een opzegtermijn van twee weken.

Nearshoring zoals u dat wilt

Bij Óscala begrijpen we het belang van het snel en goed invullen van IT-sleutelposities binnen uw bedrijf. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken: wij zijn graag uw one-stop-shop voor de dedicated remote outsourcing en outstaffing waar u al zo lang op hebt zitten wachten. Neem vandaag nog contact op. Wij maken graag kennis met u.