Software developers uit Hongarije

Hongarije heeft een lange historie van wereldvermaarde wiskundigen. Deze culturele achtergrond blijkt een vruchtbare voedingsbodem te vormen voor een zich sterk ontwikkelende IT-sector, die verhoudingsgewijs een opmerkelijk hoog gedeelte van het bruto binnenlands product voor zijn rekening neemt. Veel internationaal opererende techbedrijven hebben reeds sinds de jaren negentig van de vorige eeuw vestigingen in Hongarije laten verrijzen. In Hongarije wordt door veel knappe koppen veel nieuws op automatiseringsgebied ontwikkeld en daarvan kunnen ook Nederlandse bedrijven profiteren.

Veel Hongaarse IT-deskundigen, zowel pas afgestudeerden als professionals met meer ervaring, zijn namelijk niet ongevoelig voor de voordelen die de internationale arbeidsmarkt hun kan bieden. Steeds meer Hongaarse developers weten hun weg te vinden naar buitenlandse opdrachtgevers. Voor hen betekent participatie in een internationaal project op verschillende fronten een verbetering. Een verbetering die zich niet alleen in geld laat uitdrukken, maar ook in groeikansen en het feit dat veel Hongaarse IT-talenten graag een of meer internationale projecten aan hun CV toevoegen.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werving & selectie en detachering van
software developers uit Hongarije

Het onderwijs in Hongarije staat vanouds zeer goed aangeschreven. Universiteiten en hogescholen leveren jaarlijks duizenden hoogontwikkelde technici af. Veel van deze academisch geschoolde IT’ers vinden een baan in de sterke nationale IT-sector. Doordat de lonen in Hongarije gemiddeld veel lager liggen dan in de meeste West-Europese landen, is het voor Hongaarse professionals aantrekkelijk om ook internationale markten te verkennen. En aangezien in de recente geschiedenis eveneens veel vooruitgang is geboekt met de kennis van het Engels onder jonge Hongaren, is het beste Hongaarse talent tegenwoordig ook daadwerkelijk toegerust om een plaats in een internationaal IT-project te vervullen. Inmiddels hebben vele duizenden van hen dit pad inmiddels bewandeld, tot tevredenheid van een groeiend aantal West-Europese opdrachtgevers.

Werven en selecteren van Hongaars automatiseringspersoneel vergt kennis van de plaatselijke IT-sector, de arbeidsmarkt en de Hongaarse identiteit. Bij Óscala beschikken we over voortreffelijke contacten die als geen ander in staat zijn uit het aanbod van Hongaarse professionals de meest excellente developers te herkennen en voor de Nederlandse markt te contracteren.

Bent u op geïnteresseerd in de werving van zich kwalitatief onderscheidende software developers? Óscala helpt u graag met het werven en selecteren van internationaal personeel uit onder meer Hongarije om uw IT-projecten vorm te geven. Indien u contact met ons opneemt vertellen wij u er graag meer over.