Sourcing IT Personeel Werkwijze

Goed IT-personeel is in Nederland steeds lastiger te vinden. En dat terwijl IT-aangelegenheden in uw bedrijf een steeds belangrijker element worden in de bedrijfsvoering van uw onderneming. Dé oplossing is om ICT’ers internationaal te zoeken en te werven.

Door de beperkte beschikbaarheid van Nederlandse IT’ers is ons land de laatste jaren in trek geraakt bij internationale vakmensen. Een baan op de Nederlandse arbeidsmarkt biedt hun kansen die ze in eigen land niet of moeilijk kunnen krijgen. Nederland biedt interessante en uitdagende IT-projecten bij vooraanstaande bedrijven, de arbeidsvoorwaarden in ons land zijn goed en doordat bij veel grotere bedrijven het Engels als voertaal is ingeburgerd en de Nederlandse samenleving sterk op expats is ingesteld, kunnen internationaal werkende collega’s hun draai in Nederland vaak zonder al te veel gewenningsproblemen vinden.

Door de gemiddeld hoge complexiteit van ICT- rojecten in het Nederlandse bedrijfsleven maken echter uitsluitend hooggekwalificeerde medewerkers kans van slagen om aan de aan hen gestelde eisen te voldoen. Dit vertaalt zich in een hoog niveau van minimale vereisten waaraan door Óscala gerekruteerde IT-professionals moeten voldoen.

Óscala heeft zich gespecialiseerd in de sourcing van ICT-professionals. Hierbij richt Óscala zich op landen als Spanje en Portugal maar ook op landen als de Ukraïne en Rusland. Op deze markten bevindt zich een groot aantal goed gekwalificeerde professionals, die graag over de grenzen van de lokale arbeidsmarkt willen kijken en die hun carrièreperspectieven bewust willen vergroten met een of meer internationale uitdagingen. Met het aanboren van deze rijke bron van internationale expertise trekt u het eerste profijt van de ambities van deze vakmensen.

Onze activiteiten op het gebied van internationale IT-sourcing omvatten drie elementen: Nearshore IT outsourcing via ons development center in Valencia en Barcelona, werving & selectie en een hybride vorm.

Lees meer Lees minder

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

nearshore

Nearshore IT outsourcing

De vraag van Nederlandse IT bedrijven die hun web- of software development naar landen zoals Spanje willen outsourcen neemt toe. De belangrijkste redenen hiervoor zijn doorgaans prijs en gebrek aan goed Nederlands IT personeel.

Indien u overweegt uw development naar het (nabije) buitenland te verhuizen, kunnen wij u van dienst zijn bij deze nearshore activiteit. Óscala biedt u vele mogelijke diensten om uw IT development te verplaatsen naar Spanje. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina Nearshore IT outsourcing.

kennismigrant

Kennismigrant / Internationale Werving & Selectie

Óscala beschikt over een sterk en groeiend netwerk op de internationale IT-markt. Het team van Óscala kan bogen op een grote ervaring in het zoeken naar de best gekwalificeerde internationale talenten. Op lokale markten hebben wij contacten met verschillende gespecialiseerde recruiters. Dankzij dit gespecialiseerde netwerk kunnen wij snel de beste mensen voor u vinden. Voor meer informatie over de werving & selectie van internationale IT professionals verwijzen wij u naar onze pagina IT-Werving & Selectie.