Python Developers

Python Developers

Python is de snelst groeiende software technologie in het bedrijfsleven. Goede Python Developers zijn echter vaak moeilijk te vinden in Nederland. Door deze krapte op de arbeidsmarkt zijn Python Developers duur om aan te nemen, wat vaak vooral voor kleine en middelgrote bedrijven moeilijk op te brengen is. Hierdoor kiezen steeds meer Nederlandse bedrijven en organisaties ervoor om over de grenzen te kijken voor Python ontwikkelaars.

Python ontwikkelaars inhuren – remote in Spanje

Via Óscala kunt u Python ontwikkelaars werven in Spanje en deze vanuit onze Spaanse kantoren fulltime voor uw bedrijf laten werken. Zij werken vijf dagen per week en acht uur per dag voor uw organisatie, en zijn volgens de regels en procedures van uw bedrijf.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het voordeel van werven en remote werken in Spanje:

Python Developers
Ruim aanbod van ervaren Python Developers.
Kandidaten
Kwalitatief, hoogopgeleid, betrokken en hardwerkende werknemers.
Lage kosten
Lagere loonkosten.
think
Binnen dezelfde tijdzone en vergelijkbaar bedrijfscultuur en werkmentaliteit.
Python Developers
Op 2-uur-vliegen afstand; dus makkelijk om uw remote team een tijdje in Nederland te laten werken of uw team in Spanje te bezoeken.

Werkwijze

Óscala zoekt voor uw organisatie de beste Python ontwikkelaars in ons grote database met en netwerk van Spaanse Developers. Wij hebben vaak zo’n 2 weken nodig om op basis van uw vacatureprofiel en briefing een aantal kandidaten te vinden en interviewen. Kandidaten voldoen aan het profiel, spreken goed Engels en zijn gemotiveerd om voor u aan te slag te gaan. Wanneer deze kandidatenlijst u bevalt dan neemt u de procedure over en organiseert u uw eigen sollicitatierondes. Na de uiteindelijk keuze voor één of meerdere Python Developers, worden de kandidaten via Óscala een arbeidscontract aangeboden.

Ondersteuning voor uw Python ontwikkelaar

Óscala zorgt ervoor dat uw externe ontwikkelaars comfortabel kunnen werken. Wij verzorgen een volledig ingerichte werkplek en de juiste hard- en software faciliteiten (uw specificatie). Door ons toezicht ter plaatse en uw directe communicatie met het Python team is alles erop gericht om de samenwerking op afstand zo snel mogelijk operationeel te hebben en er een succes van te maken. Bovendien verzorgen wij de gehele administratie, zodat u zich kunt richten op de inhoudelijke kant van software ontwikkeling.

Voordelen van Óscala:

kandidatennetwerk

Jarenlange ervaring in IT recruitment, groot kandidatennetwerk in Spanje.

management

Kantoren in Nederland en Spanje; lokaal NL-sprekend management.

uitstekend prijs/kwaliteit verhouding

Één all-in factuur per maand, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Peace-of-mind

Peace-of-mind; Oscala verzorgt alle HR zaken.