Java Developers

Java Developers

In Nederland bestaat een groot tekort aan ervaren Java ontwikkelaars. Vooral om deze reden (soms ook vanwege de hoge lonen in Nederland) kiezen kleine en middelgrote bedrijven steeds vaker voor Óscala voor het vinden van Java Developers op remote basis.

De oplossing van Óscala:
Java ontwikkelaars op afstand – in Spanje

Óscala werft Java developers op basis van uw wensen en verwachtingen. De door u geselecteerde kandidaat (of team) werkt vanaf onze eigen kantoren in Spanje. Zo heeft u uw eigen ontwikkelteam, snel, flexibel en zonder hoge opstartkosten. Uw remote Java developers zijn het verlengde van uw eigen in-house ontwikkelteam.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkwijze inhuren
Java Developers

Wij zoeken voor uw organisatie de beste Java Developers. Alle kandidaten zijn software professionals me de gezochte ervaring en opleiding, een goede beheersing van de Engelse taal en met de juiste werkmentaliteit. Meestal hebben we twee weken nodig om een aantal kandidaat Java ontwikkelaars te werven, zelf te screenen en de beste aan u voor te stellen. U maakt een selectie uit deze kandidaten, waarna u één of meerdere sollicitatiegesprekken heeft om tot een definitieve keuze te komen.

De geselecteerde kandidaat kan snel beginnen. Soms is het verstandig om de nieuwe Remote Java Developer voor een bepaalde periode over laten komen naar Nederland om zich in te werken.

Óscala verzorgt:

Werving van kandidaten
De werving van uw kandidaten.
Arbeidscontract
Arbeidscontract met de geselecteerde kandidaat, het beheren van de salarisadministratie, ziekteverlof en lokale belastingen.
Beheer van kantoorruimten
Het beheer van kantoorruimten, infrastructuur en beveiliging.
HR-management
HR-management en retentie van uw Java developers.