iOS Developers

iOS Developers

Bent u op zoek naar iOS Developers, maar lukt het niet om deze in Nederland of België te vinden, of is de prijs (salaris, uurtarief) te hoog? Óscala helpt u bij het opzetten van uw Spaanse iOS-team.

iOS Developers inhuren in ons Nearshore development center in Valencia?

Wij werven en selecteren IT-talent voor uw bedrijf, die fulltime voor u zal werken. Óscala verzorgt het toezicht, een mooie werkplek op ons kantoor, HR-taken en de administratie van salaris, belastingen, ziekteverlof en vakantie. Wij werken snel: binnen een aantal weken stelt Oscala de juiste kandidaten aan u voor, die u vervolgens zelf gaat interviewen. Na uw kandidaat keuze werken de Spaanse iOS Developers volledig en exclusief voor u, als een integraal onderdeel van uw eigen Software Development team.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom samenwerken met Óscala
voor de inhuur van iOS Developers?

Beschikbaarheid en kwaliteit

Beschikbaarheid en kwaliteit

Er is in Spanje een ruim aanbod van uitstekende en beschikbare iOS Developers. Spaanse Developers zijn over het algemeen kwalitatief even goed als de Nederlandse of Belgische. Alle kandidaten die aan u worden voorgesteld passen binnen uw profielvereisten, passen bij uw bedrijfscultuur en spreken goed Engels. Op basis van een shortlist maakt u een keuze over de kandidaten die u graag wilt interviewen en met wie u een eventuele testopdracht wilt organiseren

Lage kosten

Lage kosten

Een iOS Software Developer inhuren in ons Spaanse Nearshore development center betekent lagere kosten dan u gewend bent in Nederland of België.

U kunt u uw ontwikkelcapaciteit bij ons in Spanje snel uitbreiden. Of afbouwen. Vaak binnen enkele weken is uw team uit te breiden. Soms is het ook prettig om de Spaanse iOS Developers een bepaalde periode op uw kantoor in Nederland te laten werken.

Wij hebben de beschikking over een grote database met ervaren Spaanse iOS specialisten, waardoor wij snel kunnen schakelen – meestal heeft u binnen 2 tot 3 weken een lijst met beschikbare kandidaten. De opzegtermijn in Spanje is meestal 14 dagen waardoor de gekozen kandidaat of kandidaten ook snel voor u kunnen beginnen.

Elke ontwikkelaar die bij ons wordt ingehuurd, krijgt een volledig uitgeruste werkplek in ons mooie kantoor in de binnenstad van Valencia. En door de goede bereikbaarheid van Valencia per vliegtuig kan het ook prettig zijn voor uw mensen om regelmatig het Spaanse team te bezoeken.

Continuïteit. Om een langdurige samenwerking met uw Spaanse Developer(s) zeker te stellen, besteden onze Managers op ons nearshore kantoor veel tijd aan het welzijn van de iOS Developers.